|
![]() |
#32 |
Premium
Datum registracije: May 2006
|
tomek, pa zakaj se nisi meni javil da imaš problem s grafičkom? ja sam ti bil u ZGu do jučer, mogel si dojti k meni isprobati...vraćam ti se krajem tjedna ak ti to kaj pomaže... imam Fortrona 350 PNF, pa ak bude ti delalo kod mene onda moreš slobodno prodat Blue Storma (vidim da je u dućanima po ~400 kn, tak da ga moreš bez problema za 300 prodat) i kupit si PNFa... ![]() |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#33 |
Premium
Datum registracije: Feb 2008
|
ja imam fortrona običnog 400w i dva harda 2g rama,dvije prže nasviranog 4200,tv karticu dva zalmana(grafa i proc),3 na kučištu i x1950xtx i sve radi bez problema! tako da sumnjam da je napajanje(jedino ako ne valja)! |
![]() |
![]() |
![]() |
#34 |
Scuderia Ferrari Marlboro
Datum registracije: Jan 2006
|
Teško da mogu oba napajanja biti loša, pogotovo jer je ovo od 500W staro nekih 2 mjeseca.
![]() |
![]() |
#35 |
Premium
Datum registracije: Apr 2004
|
Ako hoces ja dodjem do tebe s svojom x1900xtx pa probas ako i ona ne radi onda je do tvog kompa a ne do kartice, ja imam cuftec 420 w i radi normalno, stim da imam dva harda, przu, dual core proc 939, ddr1 i tak |
![]() |
![]() |
![]() |
#36 |
|
Ja budem tek u srijedu u Zagrebu pa se onda čujemo. Javim ti se ovdje prek PM-a.
![]() |
![]() |
#38 |
muimerP
Datum registracije: Nov 2006
|
a ***, pa ja ti odletim poslje skole jedan dan sa 350PNF-om(novim) i probamo s njim ak fakat nema nikog bliže, šteta je da kupuješ novo napajanje od 500 kn, kad paltis pivu i nakraju skuzis da je grafa u banani..hehe
![]() |
#39 | |
|
A i meni isto. Nadam se da ipak nije ona u pitanju jer to nikako ne bi bila dobra situacija. Citiraj:
![]() |
![]() |
![]() |
#40 |
Rambus 3xtr1m
|
x1950xtx cooler
Kad padaju cijene kartica uvijek si priuštim neku zvijer koju sam htio a bile su mi preskupe. (tako sam kupovao svakakve top modele kroz povijest za nikakve novce samo da ih vidim kako rade i da se divim , gf2 gts, ti4800se, 9800xt, 6600gt limited edicije, 6800ultra) Tako da sam si sada priuštio x1950xtx sa 512mb DDR4 Kako je čudno gledati račun na kojem piše da je kupljena po 3400kn a ja sam ju dobio po 750... fakat je to tržište grafičkih kartica čudno. Sad kad sam vidio hladnjak na njoj mislio sam to mora bit hladno ko led jer je core sličan kao x1950pro, a ipak traktor je bučan kad se pokrene 3d za pop... Dakle sad ja Vas pitam čime da ja tog monstruma ohladim, može li na nju accelero s1 rev2 jer na x1950pro ide, ali pcb nije isti. I za vas koji ste ju imali koliko se može kloknut? |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
Oglasni prostor
|
![]() |
#42 |
Agent 0
Datum registracije: Feb 2007
|
Zalman VF900 ide gore i hladi ok. Ja ga nisam imao na X1950XTX, već na X1900XTX. Kaj se tice OC-a... Više se ne sjecam točno koliko je išla, niti koiko sam dizao napon ![]() Hehe, to su bili dani...preko 100 stupnjeva dok kažeš keks sa stock hladnjakom. ![]() EDIT: To čudo ne vrijedi 750kn, jedino ako ju nisi kupio iz drugog razloga ![]() & Razer će se sigurno javiti, on je spajal CF pa će ti reći koliko su "njegovi" primjerci išli. ![]() Zadnje izmijenjeno od: Gilbert5. 30.05.2008. u 17:04. |
![]() |
![]() |
![]() |
#45 |
Premium
Datum registracije: Jan 2004
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#47 |
Premium
Datum registracije: Mar 2006
|
Miki, ponekad te stvarno ne razumijem. Za 100-200kn više si mogao kupiti 3870 sa garancijom, a ti utučeš novce u bučni kalorifer pregažene tehnologije. ![]()
![]() |
#48 |
Banned
Datum registracije: Apr 2005
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#49 |
Rambus 3xtr1m
|
Evo stavio gore vf-900 (od Nina) sa 12cm gore i temperature ne prelaze 65C pod lodaom coda 4. A bez opterećenja oko 40C-44C Ne čuje se a hladi super, mrzim bundle hladnjake! Trenutno vodim bitke sa ovedrivom, ima 3 razine normalnog i 2 razine bios ovedrajva... |
![]() |
![]() |
![]() |
#50 |
PizzoZder
Datum registracije: Jan 2003
|
Odlicne temperature. Rekao sam ti. ![]()
Prodajem kucu na klizistu.. Nije puno presla..... Member Of PC Ekspert 100+kg Demolition Squad NAJNOVIJE = Povoljno RAM..http://www.downloadmoreram.com/... tor i AMD kupili.... NOVO! Prodajem visokokvalitetni tropleteni hardverski konac za fixiranje coolera |
![]() |
![]() |
![]() |
#51 |
Premium
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#52 |
Rambus 3xtr1m
|
Minox nažalost 3850 koji je jeftiniji od nje, je i jači od nje. I to u dx9 i u dx10. Ovu su stvari geekovske prirode i svjesno sam platio grafu više nego po benchmarcima vrijedi samo da ju imam. |
![]() |
![]() |
![]() |
#55 | |
Agent 0
|
Citiraj:
![]() Ma, ako je iz Hgspota i s urednim računom - vrijedi i 1500kn. ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#58 |
Hejter
Datum registracije: Mar 2005
|
A svi mi imamo neostvarene snove , ova x1900xtx je ipak necije ( doduse skupo ) ostvarenje sna ... ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#59 |
muimerP
Datum registracije: Nov 2006
|
u da...definitivno skupo ostvarenje sna ![]() Al s njom se da jos igrat, i to dobrano naigrat ![]() Ja sma skoro x1900xtx uzeo nekidan, ali eto...2900gt za sicu mi se cini dobrom ponudom . Da mi je 6800ultru negdje upecat ![]() hehe
![]() |
#60 |
Rambus 3xtr1m
|
Za par mjeseci ču si uzet 8800gtx ili 3870 x2 i ponovo me budete cjepili na forumu ![]() |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|