|
![]() |
#31 |
Banned
Datum registracije: Jan 2008
|
Morat ces spojiti obadva 6 pinska,a to napajanje tesko da ce drzati XT jer ona je veliki potrosac i jos k tome ima puno diskova koji isto dosta vuku...pa tako da ces morat po novo napajanje..moj CoolerMaster je izdrzao ali je se jako namucio s tom grdosijom |
![]() |
![]() |
![]() |
#32 |
Premium
Datum registracije: Dec 2007
|
necu kupovat novi psu... jer s komponentama koje vise trose , vise mmorije itd, sve naclockano, potrosnja je bila 310W s navedenom karticom! http://pcekspert.com/articles/502-12.html vuklo je vec 8800gtx , 4bg rama, p35, 500gb hdd, e8200 @ 3,5 .. tako da ce morat vuc i ovo... ![]() |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#33 |
Super Moderators
Datum registracije: May 2002
|
Ja sam sa tom grafom izmjerio peak od 375W ![]() Normalna potrošnja u igrama na naclockanom kompu je bila u prosjeku 310-325W, ovisi o igri. Pa si ti misli ![]() I da, nemreš to vozit sa samo jednim 6-pinskim...
![]() |
#35 |
Super Moderators
Datum registracije: May 2002
|
Svejedno, bez 2 6-pinska ne ide.
![]() |
#39 | |
Brat od Đon Vejna
Datum registracije: Nov 2007
|
Citiraj:
Damn, kolko bi te dve u SLI-ju ( ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#40 |
Señor Audiophile
Datum registracije: Jan 2007
|
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#42 |
Premium
|
Mozes grafu spojit i s jednim 6pinskim konektorom samo ce ti javljati da ti ne radi normalno. uglavnom radit ce samo neces moci nista igrati i ostale sheme. Zato ti preporucam da je ne stavljas ako je ne mislis spojiti s oba 6pinska konektora. |
![]() |
![]() |
![]() |
#43 |
Premium
Datum registracije: Jan 2008
|
hd4850 zdere 2900xt ,a treba 1x6pin i trosi duplo manje od 2900xt |
![]() |
![]() |
![]() |
#44 |
Premium
Datum registracije: Nov 2004
|
2900PRO sasvim normalno radi s 1x6pin, ne prijavljuje nikakve greske i ide do 800/2300. Napajanje je Tagan 530W (dakle nije neko koje bih smatrao idealnim za ovu grafu).
![]() |
#45 | |
Agent 0
Datum registracije: Feb 2007
|
Citiraj:
![]() Ova kaj ima 6pin + 8pin sumnjam da može raditi samo sa jednim 6pinskim. ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#46 |
Premium
|
Jep, Jerry ti imas ,,slabiju'' grafu, tj. samo s jednim 6-pinskim i naravno da ti normalno radi. Ali probaj to s ovom drugom koja ima 6 i 8 pinski pa da vidimo... |
![]() |
![]() |
![]() |
#47 |
Why so serious
Datum registracije: Nov 2007
|
Da, ti imaš slabiju PRO, sa 256bita, al ima i jača PRO sa 512bita ista ko i XT samo taktovi sniženi, i radi sa jednim 6pin kablom al ne kak spada! |
![]() |
![]() |
![]() |
#48 |
Flaccitra
Datum registracije: Jun 2008
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#51 |
Premium
Datum registracije: Nov 2004
|
Moj bed. Ali takodjer s 2x6pin ne bi trebalo bacati nekakve greske na defoultu i OC bi trebao ici barem do 750MHz za GPU. Istina da ova moja ima 256bit sabirnicu ali definitivno nema takvih problema s napajanjem dok je razlika u performansama zanemariva.
![]() |
#52 |
Premium
|
Pa nema problema ako imas oba 6pinska konektora ustekana, tvoja niti nesmije imati problema posto imas samo jedan 6pinski konektor. Osim ako ja napajanje šroteks klase, onda hebi ga... |
![]() |
![]() |
![]() |
#54 |
Premium
|
I bolje ti je ![]() Inace bi dosao do tebe i zapljenio ti grafu ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#56 |
Premium
|
sad sam zivcan ko pas... dosla mi je grafa, tip mi je lijepo rekao da ce poslat power adapter 12V 6pin i nije!!!!! ma kvragu..grafa mi je sad beskoristi...napajanje mi ima jedan 6pinski a treba 2... ako ima koji zabocan, nek posudi, molim vas...cim prije, grafa mi je neophodna... nego dali mogu nekako jos sa msa od 550W uzet 6pinski pa stavit na grafu ? ili dal mogu 2 napajanja sparit pa da ms ima jedog 6pinskog a antec drugog ? molim hitne odgovore! |
![]() |
![]() |
![]() |
#57 |
Premium
|
evo jedne fiksne ideje... evo prerezal bi ovaj kabel : ak ke pomaze, mogu rezat djelove s ms napajanja pa nekak slozit... eeee, bi islo ovak ... ja srezem 6pin kao na slici, zrezem jedan molex sa msa, izbacim crvenu zicu, te spojim 2zute i 2 crne... |
![]() |
![]() |
![]() |
#58 |
Premium
Datum registracije: Nov 2006
|
Jel se ti šališ? ![]() ![]() Evo kako bi to trebalo izgledat, googlaj malo pa vidi kam ide koja žica. |
![]() |
![]() |
![]() |
#60 |
Premium
Datum registracije: Nov 2006
|
Može, može. paš kopam po kompu mislim da imam negdje shemu pa pričekaj... ![]() za ovu prvu shemu nisam 100% siguran Zadnje izmijenjeno od: Bravo. 07.10.2008. u 20:06. |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|