|
![]() |
#31 | ||
Buying Bitcoin
Datum registracije: Feb 2007
|
Citiraj:
Citiraj:
![]() Digao procesor na 3.0: napretka u 3dmarku nema apsolutno nikakvog, tako da mislim da procesor nije ogranicavajuci faktor. Drugo, meni ove opcije linked boost uopce nema. Sve ostalo ima. I iskreno ne zeza mi se sad s tim, ostavljam sve na default opcijama. Ploča se prodaje, pa da se šta ne s***e. |
||
![]() |
![]() |
![]() |
#32 |
.
Datum registracije: Dec 2005
|
Ko prvo trebao si dizati proc u BIOS-u. A to da nema razlike između 2.6GHz i 3.0GHz je naprosto nemoguće, jer se u slučaju SLI-ja i pišljivih 100tinjak MHz osjeti (pogotovo s dualcoreom). No dobro, nema veze. Javi reze kad središ konfu kako valja. |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#33 |
music freak
Datum registracije: Jan 2004
|
ltd stavi na x4 ako ti je na x5,,e sad neznam kako je kod tebe to u biosu,ali imamo n-vidija chipset nebi smjelo biti velike razlike
![]() |
#35 |
PizzoZder
Datum registracije: Jan 2003
|
Procitaj si manual od ploce, mozda je negdje stavka da u slucaju stavljanja 4 keksa memorija automatski prelazi na 333mhz...
Prodajem kucu na klizistu.. Nije puno presla..... Member Of PC Ekspert 100+kg Demolition Squad NAJNOVIJE = Povoljno RAM..http://www.downloadmoreram.com/... tor i AMD kupili.... NOVO! Prodajem visokokvalitetni tropleteni hardverski konac za fixiranje coolera |
![]() |
![]() |
![]() |
#36 |
Moderator
Datum registracije: Apr 2005
|
tekla to ti ovisi o mem kontroleru u procu od Venice jezgre pa na dalje podržano je 4x DDR400 @2T
![]() |
#40 |
Buying Bitcoin
Datum registracije: Feb 2007
|
|
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#42 |
Premium
Datum registracije: Sep 2007
|
takve masine se kupuju da budu kloknute ![]() ![]() EDIT e evo ti link nekaj za 9200 i kako se trebaju namjestiti latencije za 1142mhz http://benchmarkreviews.com/index.ph...d=102&Itemid=1 Zadnje izmijenjeno od: jurbAs. 28.10.2007. u 18:04. |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|