|
![]() |
#32 |
Propali Amigaš
Datum registracije: Jan 2003
|
Ne, mislio sam baš povratak na 6600-tku, jer: http://www.google.com/search?q=nvidi...+ratio+problem vraća 164000 linkova. Tako da je vrlo upitno kako bi i nova Nvidia radila (isti upit za Radeon vraća 122000 linkova, btw) |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#33 |
Premium
Datum registracije: Apr 2007
|
eh ako cemo tako onda sam imo problema i na 6600gt ![]() A uostalom nije mi do toga koliko do podesavanja game boja, to mi je primarno! |
![]() |
![]() |
![]() |
#36 |
Super Moderators
Datum registracije: May 2002
|
![]() |
#37 |
Premium
|
Evo nadjoh da se moze u riva tuneru podesiti gama onako kako meni pase ![]() ![]() Medjutim cim udjem u igru sve se ponisti. Ako zna neko da li se ovakve postavke mogu primjeniti i na 3d (u igrama), a da nije preko ati tray tool-a? Mogu ja i iz riva tunera napraviti profil za svaku igru isto kao i sa att-om ali nije to to jer onda ne mogu u igri podesavati brightnes i contrast pa mi sve bude pretamno. Ne znam kako to da nvidia ima opciju da se postavke gamme primjene na sve (2d i 3d) dok ati ima to odvojeno?!? Zadnje izmijenjeno od: dmr. 18.09.2007. u 01:38. |
![]() |
![]() |
![]() |
#38 |
Super Moderators
Datum registracije: May 2002
|
Stavi sliku u thumbnails molim te. Max dozvoljeno kad se direkt učitava je 50KB.
![]() |
#39 |
Pozdrav,
Datum registracije: Sep 2007
|
Zdravo, Ja sam svoj problem (aspect ratio) rešio na smešan način - suzio sam sliku na monitoru. Nije više deformisana, prikazuje crne štrafte sa strane, i što je naj bitnije, PAMTI PODEŠAVANJA za svaku rezoluciju, tako da slika nije sužena u ostatlim rezolucijama. Pozdrav, milee |
![]() |
![]() |
![]() |
#40 |
Premium
|
Da ali ja monitor imam prikljucen na dvi tako da mi ne dozvoljava nikakva podesavanje (suzavanja) slike. Inace sto se tice postavki gamme u igrama moze se rijesiti sa powerstripom tj. kombinacijom riva tunera (kako sam prije pomeno) i power stripa. Onda je potrebno dodjeliti hotkey-e za poddesavanja gamme kontrasta i brightnesa u igrama i sve fercera dobro, jedino sto nervira sto se pri svakom ulasku u igru moraju podesavati te postavke. Ako koga zanima mogu detaljno obrazloziti kako zadrzati gore pomenuti color profile i u igrama s tim da su ipak i moguca podesavanja game, kontr, i brightnesa u igrama!? |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|