|
![]() |
#31 | |
Super Moderators
Datum registracije: May 2002
|
Citiraj:
Brijem da mu nije drago kad se sjeti da je pljunuo preko petaka za to ![]()
![]() |
![]() |
#32 |
-------
Datum registracije: Aug 2005
|
|
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#33 |
Super Moderators
|
![]() |
#34 |
-------
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#35 |
Super Moderators
|
![]() |
#36 |
Premium
Datum registracije: Feb 2006
|
Kaj se tiče dx10 igri, to je izgleda svima (osim možda jednom članu foruma ![]() Kaj se dx10 grafi tiče, imho su sve skupe grafe neisplative jer im jako brzo pada vrijednost. S druge strane ja sam nedavno ubo 2600xt za cca 700 kn, i pri tome mi se živo fućkalo za dx10. To je taj tren naprosto bila najbolja kartica za tu lovu koju sam imao na raspolaganju i ja sam zadovoljan kupnjom - kartica vrti sve igre na zadovoljavajući nači, a s obzirom da nisam okorjeli gamer - meni je to dovoljno. EDIT @Jelc, ma kakva konzola, kupit će on novu nevidiju za +4k kn, tam negdje oko Božića ![]()
![]() |
#37 |
-------
|
Ovo je čist moguće, pošto se već rešil 20" monitora i vratil natrag na najdraži 19". Kao ne odgovaraju mu ti tehnopaneli koji se nalaze u tankim sivo-crnim kućištima. Jednostavno nije to za igranje. ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#39 |
Premium
Datum registracije: Jun 2006
|
Fakat pretjerujete vise temama o Dragi. Ne znam koji je vas problem, al ponasate se kao da ste neki njegovi glasnogovornici, proroci i ne znam sta sve ne. Al ovo je krajnje djetinjasto. Mozda zato kaj je jedan od prvih imao 8800gtx?? Od sveg srca mu zelim da ima najbolji moguci hardware dostupan, onak iskreno, pa nek selo prica. ![]()
![]() |
#40 | |
Super Moderators
|
A čuj, na 1280x rezi sve leti. Na 1680x1050 kad staviš 4xAA+HDR, AF na 16x i sve postavke igre na max...nije ugodno za vidjeti kad grafa počne stepavat nogicama... Citiraj:
![]() On je pionir korištenja DX 10 hardwarea na ovom forumu, neustrašivi vizionar koji nije žalio novaca da bi išao u korak sa najnovijim tehnologijama...čak kad ga i nema on nam je uvjek u mislima... Mislim da podcjenjujete njegov utjecaj na informatičku zajednicu u Rvata...malo je velikana koji su još za života postali govorna figura-ali njemu je to uspjelo. Dragizam kao takav podrazumijeva sve rašireniji trend kupovanja high-end hardwarea kojem se ne može pronaći praktična svrha i veselo neobaziranje na činjenice i zdrav razum ![]() Kad kažeš drago mi je ili samo drago u tih par slova se može sublimirati nevjerovatna količina informacija za kaj bi ti inače trebalo tri poduža posta da bi objasnio na kaj misliš... Zato mislim da su neki forumaši jednostavno ljubomorni jer se njegovo ime tako često spominje ![]()
Zadnje izmijenjeno od: Jelc. 28.08.2007. u 13:35. |
|
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#42 |
Super Moderators
|
Ti Judo tiho budi...izdao si firmu i kupio pentijum, to ti nije bilo dosta nego si morao i Nevidiju uzet... ![]()
![]() |
#43 |
-------
|
Koji god da je, brineta u bijelom odjelu i kožnom foteljom u uredu rješava ga bez pogovora. Ne, hardware, cijena istog i kupovanje novog opće nije na stvari. Kolko je ljudi kupilo GTX-a pa nikom ništ. Ali samo je on sustavno mjesecima laprdal na svakoj mogućoj temi kak je DX10 novi Mesija, a G80 utopija svakog gamera. On je Ivo Robić IT svijeta, tak da i sad kad ga nema ljudi se rado prisjete njegovih hitova. |
![]() |
![]() |
![]() |
#44 |
Zule
Datum registracije: Mar 2005
|
|
![]() |
![]() |
|
|