|
![]() |
#31 |
Adrenaline junkie
Datum registracije: Apr 2006
|
OMFG to nisam znao jer nisam pokusavao sa tim karticama koristiti TV izlaz. Ja sam to radio na 9600XT, a CCC nisam uspio prisilit da radi zbog sranja sa .netom. Ako ti imas volje ili neko drugi da napravi nesto slicno u 5-6 slicica samo u CCC-u da pomognemo covjeku jer je ocito frustriran. ![]()
![]() |
#32 |
EMP moderator
Datum registracije: Apr 2005
|
Ma ono, radi ATT, ali je slika malo 16:9, malo 4:3, ne da se namjestiti boja, kontrast, PAL standard itd.
__________________ "Kako su krojači novog svjetskog poretka uspjeli u tako kratko vrijeme slomiti intelektualne sposobnosti društva, uništiti kritičku svijest i ljudima nametnuti izvrnutu logiku?"
|
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#33 |
Adrenaline junkie
|
[img=http://img370.imageshack.us/img370/2471/ovoso7.th.jpg] i [img=http://img358.imageshack.us/img358/825/iovolq8.th.jpg] ne radi kako treba? I BTW Sta je sa thumbovima sa imageshacka, sto ne rade vise ni oni kako treba?
![]() |
#34 |
EMP moderator
|
Ne znam zašto bi morao raditi u CCC-u kad imaš CP?
__________________ "Kako su krojači novog svjetskog poretka uspjeli u tako kratko vrijeme slomiti intelektualne sposobnosti društva, uništiti kritičku svijest i ljudima nametnuti izvrnutu logiku?"
|
![]() |
![]() |
![]() |
#35 |
Premium
Datum registracije: Dec 2005
|
Omg kolika rasprava zbog običnog tv-outa ![]() Moja preporuka je da lijepo makne taj ccc jel je nepotreban i jadan i da stavi fino omega drivere (http://www.omegadrivers.net/ati/win2k_xp.php)... Ako želiš klokat grafu stavi si još i ati tool (ne ati tray tools). Zatim desni klik na desktop pa properties/settings/advanced/displays i tamo samo uključi tv-out... Mislim da jednostavnije ne može! *sad me domy_os podsjetio da se ista stvar može učiniti i sa origigi driverima od atija u biti, znači omege ti ne trebaju nego samo driver ali bez CCC i onda imaš isti postupak! |
![]() |
![]() |
![]() |
#36 |
Premium
Datum registracije: Oct 2006
|
sad ,ti si mi dao link za omegadrivers ali koje trebaš platiti,ovako probao sam preko ccc-a uspostaviti vezu tv-a i kompa ali mi nešto stalno šteka te malo ima sliku na tv-u te malo nema pa nema boje,pa se sam izbaci i tako, ajde da probamo još kako kažeš sa orginal driverima ajde mi ljepo objasni postupak sa tim orginal driverima znači samu instalaciju ako hočeš normalno,inače ati tool imam već odavno postavljeno |
![]() |
![]() |
![]() |
#38 |
Adrenaline junkie
|
![]() |
#39 | |
EMP moderator
|
Citiraj:
2. Skini i instaliraj Driver Cleaner 3. Odi u safe mod tako da prije bootanja Windowsa stisneš F8 4. Pokreni Driver Cleaner > klikni Show details, stavi kvačicu na Select multiple cleaning filters > iz padajućeg izbornika dodaš stavke ATI, ATI CCC, ATI Uninstall Utility i ATI WDM > klikni Start i pričekaj 5. Resetiraj komp u normal mode kad DC bude gotov 6. Ovdje skini Display Drivere s Control Panelom i WDM driverima, instaliraj sve i isključi komp 7. Ubodi TV-out kabel, ako nisi i TV prebaci na AV program 8. Upali komp i napravi ovo: desni klik na Desktop > Properties > kartica Settings > klikni gore na ikonicu 2 > stavi kvačicu na Extend my Windows desktop onto this monitor > Apply > namjesti rezoluciju na 1024 x 768 i boje na 32-bit > OK Sad bi trebalo sve raditi, a na TV-u bi ti se trebao pokazati desktop wallpaper. Ako ne radi, nešto je hardverski neispravno.
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#40 |
Premium
Datum registracije: Oct 2006
|
hvala na objašnjenju,sve sam postavio kako si mi rekao,dobio sam milion ikonica na desktopu kada sam to sve instalirao potpuno sam se izgubio tako sam sve obrisao i ponovno stavio drivere od grafičke koje sam dobio sa njom na cd-u,ali hvala na trudu,možda sam nešto krivo napravio u instalaciji ali evo odustao sam za sada sve mi je prekomplicirano,kada budem imao više vremena budem pokušao ponovo |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#41 | |
freak
Datum registracije: Aug 2006
|