|
![]() |
#31 |
Premium
Datum registracije: Apr 2006
|
moze potegnut dobro ta ploča (bila je kod Shamina na VR-Zone-u na reviewu)...al opet tebi neće trebat tih 500 MHz FSB-a jer tvoj proc nece moći toliko ![]() Svejedno ajde upregni ti to da vidimo što može ![]() Inače ovaj aquagate kojeg imaš hladi dobro? P.S. Dobar sig ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#32 | |
Premium
Datum registracije: Sep 2005
|
Citiraj:
![]() ![]() ![]() Kol'ko se grije chipset? ![]() ![]() Ja s ponosom isticem za svoju makinu "Nvidia free PC". Imam jos jednu masinu (u osnovi stara A64 pila) u kojoj takodjer nema ni trunke nevidije. ![]() Na kraju, koliko si naklokao taj E2160? Kakve su ti temp sa Aquagate-om? P.S. moze i moja ploca 520 ko iz puske, samo sto treba 1066 proc ![]() |
|
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#33 |
Premium
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#36 |
-------
Datum registracije: Aug 2005
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#37 |
Premium
Datum registracije: Jan 2007
|
Evo vam dečki OC e2160. Super pi http://shrani.si/?3720mhz15gh4.jpg I 3dmark06 sa 8800gtx. Nemam više ORB-a jel ga rabim za bolje skorove. Dobio sam 13345 bodova. |
![]() |
![]() |
![]() |
#40 |
Premium moderator
|
@ Phoenix istina, 500 MHz neće trebati, no to je lijepo za znati da može potegnuti toliko ![]() Aquagate dobro hladi, ali ja imam 80 mm Xilencea na njemu, prije je bio origigi CM koji je puhao k'o bura, no opet ne želim imati malu zračnu luku kraj stola ![]() Nažalost, još mi nisu došli djelovi, makar su trebali (šmrc) no doći će sutra. Barem ću srediti kućište i kablovinje u međuvremenu :-) BTW thx ![]() @ SRV Jbga Intel je moja stara tradicija ![]() Ne podržava Penryn ![]() ![]() A na quad core ne planiram prijeći za vrijeme Penryna, možda kad dođe novi LGA i kad se izreda par jezgri ![]() Što se tiče grijanja, ziher se grije ko svinja, no uz malo grunfanja (dodat ću 80 mm vent na hrgu bakra na nb-u) ne bi smjelo biti problema ![]() @ McG uf sa HD-ovkom ću se isto dobro zabaviti ^^ Možete očekivati reviewe o komponentama, a mislim da me neće biti na forumu preko vikenda, ipak imam puno posla sa tweakanjem ![]() EDIT: možete biti uvjereni da milosti neću imati, iscjedit ću svaki ml masti iz bebača ![]()
__________________ |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#41 | |||
Premium
|
Citiraj:
![]() Citiraj:
![]() Citiraj:
![]() |
|||
![]() |
![]() |
![]() |
#42 |
Premium moderator
|
Phoenix, što se tiče radijatora, imam jedan iz kombića, za grijanje kabine, stane 4 80 mm ventilatora. Možda napravim nešto iz toga ![]()
__________________ |
![]() |
![]() |
![]() |
#43 |
Premium
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#44 |
Premium moderator
|
LOL, southbridge će biti topliji od proca ![]()
__________________ |
![]() |
![]() |
![]() |
#47 | |
.
Datum registracije: Dec 2005
|
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#48 |
Spiderpig
Datum registracije: Jul 2005
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#49 |
.
|
EDIT: moje isprike, moja greška, previdio sam taj dio. Zadnje izmijenjeno od: Razer. 10.08.2007. u 01:18. |
![]() |
![]() |
![]() |
#51 |
Premium moderator
|
Evo, napokon sam sve složio ![]() ![]() Chipset je po opipu na O.K. temp., po njemu pirka Xilence 92 mm vent, na dodir je tek ugodno topao. No bez venta je pakleno ![]() BIOS je bogat, ploča radi za sada bez mušica... BTW BIOS kaže temp. proca - 20°C. Tko je rekao da Aquagate loše hladi ![]() Naravno da baš nisu realne temp. no niske jesu, jer je ispuh hladan (za razliku od San Diega)! Evo recimo još jednog ugodnog iznenađenja: Windowsi ne zahtjevaju reinstalaciju već samo reaktivaciju! To me iskreno jako iznenadilo, jer kad sam davno prije prešao sa 845E chipseta na 865PE, trebala je reinstalacija, a proc je ostao Intel, čak i proizvođać ploče - Asus Sa prelaska sa nForce 3 Ultra i AMD-a na 650SLI i Intel ne treba reinstalacija, divotica ![]() Nažalost, Linux (Slax) izgleda ne radi najbolje sa DX10 hardverom (ili mu nešto drugo ne paše), pošto su boje takve kao da je grafa riknula (u Windowsima je sve O.K.).
__________________ Zadnje izmijenjeno od: Swarm dude. 10.08.2007. u 23:35. |
![]() |
![]() |
![]() |
#52 |
.
|
Nemoj ti nama bacati slike svoje kante ![]() Bolje pokaži koji reza-SS ![]() Šala ![]() Makni one ružne GB naljepnice sa IDE kablova ![]() Btw, moram napisati, napajanje je odlično (frend je vukao x2 4200+, 2gb meme i x1950xtx clockano sve, naponi nikad ispod 12.02v ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#53 |
Premium moderator
|
Nisam ništa mijenjao, nije mi se dalo ![]() Ispod nb hladnjaka je neka ala AS Silver stil žvaka, pa sam ju odlučio ostaviti. Provirio sam i ispod hladnjačića grafe, mislio sam da je pasta koma, no čini se da je nešto slično AS Ceramique - pa sam sve paste ostavio ![]() Na proc je išla naravno AS Silver 5 ![]() Yap, napajanje je super, imam ga već možda 2 godine i vuklo je sve i svašta, možda su ventovi postali malo glasniji nego što su bili prije, no još uvijek gura. SS-ovi i reze u ponedjeljak ![]()
__________________ |
![]() |
![]() |
![]() |
#54 |
.
|
SRV evo konkurencije ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#56 |
Premium
|
Citiraj:
![]() ![]() Nije njegova konfa full Nvidia - grafa mu je ATi. ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#57 |
Premium moderator
|
Ja imam sve u jednom - Intel, AMD, ATi i nVidiju ![]()
__________________ |
![]() |
![]() |
![]() |
#59 |
Premium moderator
|
Evo, samo bih još dodao da nije trebalo niti instalirati drivere za DC proc, odmah su Winsi prebacili sa Uniprocessor na Multiprocessor, ma milina ![]()
__________________ |
![]() |
![]() |
![]() |
#60 |
Premium
|
Dobro to ali kad cemo vidjet da si ga nakloukao? ![]() Danas idem po Freezer-a, pa da vidimo tko ce imat manji SuperPi ![]() |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|