|
![]() |
#32 |
Premium
Datum registracije: Jul 2007
|
Sada sam gledao jeste vidjeli da je Ati izdao novu verziju drivera (ver. 7.7) ako možete testirajte sa tom verzijom drivera |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#33 | |
Premium
Datum registracije: Mar 2006
|
Citiraj:
Evo skinuo te drajvere, ali ako dodje sutra ta grafa prvo cu je provozat kroz markove sa 7.6 jer sam sa tima provozao i x1650xt, pa nema smisla da bude nesto drugacije. Samo da je bude sutra, a bit ce fora ja se dovucem tamo izmedju 8 i 9 ujutro i kad mi kaze dodjite oko 3 popodne, jer tada kao stize, pa neznam sta cu napraviti, da bar oce temperature pasti. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#35 |
Premium
|
Evo vratio se ja. Nista od grafe. Narucio sam i kaze lik da ce sutra doci. Znaci sutra opet nazad u grad pa žegi. Inace izgubio sam 6 kila. To je ona sa gddr3 memom i lik nezna dali se dobiva CF kabelcic. Pa ako netko zna dali se u sapphire LR pakiranjima to dobije bilo bi lijepo znati. Inace u ve-mil stizu valjda u utorak i to one sa gddr4, vidim da ima od powercolora u cijeniku sa gddr4 za 1050kn ili tako nesto. Uglavnom bio sam jos na par mjesta i nema. I nasao sam na asus 2600xt, ali u dolasku je mislim. Cijena te asusove sa gddr3 je nekih 980kn, pa se pitam dali se zbog onog hladnjaka i imena asus, koje ja usput nepodnosim, isplati dati 200kn vise, po mom ni pod razno. Eto, do sutra idem leci u kadu. |
![]() |
![]() |
![]() |
#37 |
Beskorisna bitanga...
Datum registracije: Aug 2004
|
Mislim da u LR ne dobivaš ništa osim najesencijalnijeg, ja sam u LR od x550 dobio samo adapter za s-video->composite, nisam bio ni kompozitni kabal dobio, uz to ej bio samo još CD s driverima unutra... Da je to full retail onda možda i dobiješ ali lr neznam baš...
![]() |
#38 |
The Dark Side of Moon
Datum registracije: Jan 2005
|
to dolazi sa CF pločama,eventualno možeš naručit iz AMD(ATI-ja) ili poslat mail i pitat.Ne bi trebalo koštat više od 150kn
![]() |
#39 | |
Premium
Datum registracije: Sep 2005
|
Citiraj:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#40 |
She`s back...
Datum registracije: Jan 2006
|
Ovi su navodno dobili CF sa Sapphirekom... http://www.xsreviews.co.uk/reviews/g...e-hd-2600xt/2/ A sad, da li je i kod nas isto pakiranje...teško je reći. |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#41 | |
Premium
|
Citiraj:
Ma uzet cu ja sutra tu iz HG-a, a za kablove, ako ih zatrebam, cu ici pitati po trgovinama, jer mozda imaju zasebno. A pitat cu i tu na forumu hoce li dati tko kabelcic u zamjenu za pivo ili nesto. ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#43 |
A mighty pirate!
Datum registracije: Feb 2007
|
nema u os,jučer sam kupovao hard,reče prodavač još je samo u ZG nego koja je razlika fr-lr...to nikad nisam skonto |
![]() |
![]() |
![]() |
#44 |
Beskorisna bitanga...
Datum registracije: Aug 2004
|
Gle... FR - Full Retail - namjenjena je da se nauživaš, dobiješ CD s driverima, priručnike, obično 2-3 igre, razne kablove za TV/HDTV i sl drangulije... LR - Light Retail - za krajnje korisnike koji štede i manje trgovinice za sastavljanje, sličnije je Bulk pakiranju nego FRu, obično driveri i eventualno adapter za TV i sl, nikad igre i neki dodaci...
![]() |
#45 |
Premium
Datum registracije: Jul 2007
|
Da li neko možda zna da li powercolor-ova kartica iz vemila ima temperaturni senzor jer mislim da sam čuo da neke njihove kartice iz 1950 serije nemaju taj senzor a glupo mi je kupovat grafu koja nema senzor |
![]() |
![]() |
![]() |
#46 |
DragonBall Z Fan
Datum registracije: Jul 2005
|
Evo kaj sam vidio na netu: We got hold of an early sample of the RV630. The benchmark numbers are encouraging as it beats the hell out of the 8600GTS. Here are some early results using X6800 processor with 2GB of DDR2-800. 3Dmark06 Radeon HD 2600XT - 5760 marks GeForce 8600GTS - 5900 marks 3Dmark05 Radeon HD 2600XT - 11652 marks GeForce 8600GTS - 11500 marks FEAR (1600x1200) Radeon HD 2600XT - 29 fps GeForce 8600GTS - 29 fps Izvor: http://hdtvsg.blogspot.com/2007/04/a...enchmarks.html EDIT: Nasao i ovo ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#48 |
Propali Amigaš
Datum registracije: Jan 2003
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#49 |
Junior Member
Datum registracije: May 2003
|
kak s e7600 GT odnosi prma ovoj grafi? ATI počel smanjivat brojeve ![]()
__________________ |
![]() |
#51 |
Premium
|
Evo stigla je grafa. Ali nekontam ju instalirat. Dobivam samo sliku preko integrirane. NJu nadje, ali nece drajvere. Inace za rezultate cete se morati strpiti do iza kvalifikacija F1. Mislim nijedna grafa mi nije toliko bitna ko F1. Pa do tada uzivajte. Inace mogu odmah reci da je po mom glasna. Ne previse, ali se cuje. Mozda jer se vrti na max. Poslje cu se sa time igrati. I morat cu u potragu za cf kabelima. Dobije se onaj za dvi na vga i dvi na hdmi ili kako se zove. I onaj za tv izlaz i to je to. |
![]() |
![]() |
![]() |
#52 | |
Registered User
|
Citiraj:
![]() ![]() Gdje može bit formula važnije od grafe... ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#53 |
Premium
Datum registracije: May 2002
|
"Noise wise the cards stay relatively quiet but do suffer from the same fan sticking problem that I found with the singular card. However, as before it can be rectified easily with a bit of pressure in the right places. " http://www.xsreviews.co.uk/reviews/g...ire-hd-2600xt/ Dakle mali pritisak na pravom mjestu ![]() BTW zbunjuje me hrpa review-a od kojih u nekima pobjeđuje 2600 xt, a u drugima 8600 gts.
![]() |
#54 |
________
Datum registracije: Dec 2006
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#55 |
Premium
|
Uglavnom "0" bodova. Pa nemogu pokrenit nijedan 3dmark osim 01, a taj mi daje neki 200 bodova vise od stare grafe. Probavao sam brisat markove pa ih ponovno instalirat, pa skidat sa neta dodatke, pa stavio zadnje drajvere, pa skinio zadnji directx 9 za win xp sa neta, pa neznam ni sam. I uvjek ode u not responding. A ako duze drzim i cijeli komp mi zasteka, pa ga moram gasiti, jer mi neradi reset tipka. Dizat ponovno win mi nepada napamet. Ima li tko kakovu ideju? |
![]() |
![]() |
![]() |
#57 | |
Premium
|
Citiraj:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#59 |
Premium
|
Ma jasno mi je to. Ali onako sam uvjek dobivao manje rezultate, jer je grafa dok nesto vrtim morala se brinuti i za prikaz na ovom drugom. Sad kad sam uzeo ovu plocu svaki monitor ima svoju grafu i sve je super radilo i naravno brze. I neplaniram se odreci toga zbog nekih markova. Uglavnom grafa radi sasvim OK u svim igrama. Nek se javi domy_os pa cemo kod njega sve provrtiti, danas il sutra ili neki treci dan. Ionako nepatim od tih markova. Probat cu jos nesto kombinirati. |
![]() |
![]() |
![]() |
#60 | |
Premium
Datum registracije: Apr 2006
|
Citiraj:
A so, nisam znao da si na dva monitora... Inače, demo Dirta je užasno neoptimiziran, sigurno bi ti bolje radio na full igri. |
|
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|