|
![]() |
#31 |
Premium
Datum registracije: Jul 2007
|
Znas ti sta Razeru ... posto sam ja iz Os ima da odemo na pivkana u 1mj 2008 (posto prije necu dolaziti u hr). Corsaira nema u trgovini gdje obavljam shopping ovo je dostupno : http://www.stegcomputer.ch/browse.asp?cat=376 E sada, jedino je TT neka marka ( za Spire sam cuo ali nemam iskustva a za Asus nisam ni imao pojma da pravi i PSU ) a najslabiji model je 600W. Sta sada ? |
![]() |
![]() |
![]() |
#32 |
Premium
|
"badaxe je pojede uzduž i poprek... iz prve ruke" A sto je sad to ? |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#33 |
Soul Eater
Datum registracije: Jan 2007
|
Badaxe = Intel Bad Axe 2 http://www.tweaktown.com/articles/994/ |
![]() |
![]() |
![]() |
#36 |
Premium
|
Striker Extreme : - Pros Built for gamers Supports all processors including Core 2 Quad Fast and Stable A couple of e.SATA ports Full-speed SLI support Impressive overclocking above 500MHz FSB Plenty of onboard features Stunning software package Extra features to make installation easier (EL I/O, Onboard LED, LCD Poster and more) - Cons Very expensive! Rating - 9 out of 10 and TweakTown’s “MUST HAVE” Editor’s Choice Award ... Ocekujem da moze sve sto pozelim, da ima hrpu dodataka i da sam u nju siguran. Intel Bad Axe 2 mi je nedostupan ![]() Ovu strikericu su svi nahvalili, nigdje nisam nasao nista lose o njoj osim da je skupa. Neznam ljudi - stavljam se vama u ruke. ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#37 | ||
Adrenaline junkie
Datum registracije: Apr 2006
|
Citiraj:
Citiraj:
A ovo za sprdnju.....hmm.....ti si navikao na jedno mi na drugo. Tebi 1000kn tamo vamo ne igra ulogu, a nama itekako igra, pa se zato ne lozimo na LED i ostale perverzije k'o ćiro na drva.
![]() |
![]() |
#39 |
.
Datum registracije: Dec 2005
|
Pa da, vidiš što veli, preskupa... Mogu se kladiti da dotičnu nećeš do kraja iskoristiti... Zato još jednom velim idi na P5K-E, preko 500kn jeftinija. |
![]() |
![]() |
![]() |
#40 |
Moderator
Datum registracije: Apr 2005
|
Osobno Striker nebi uzimao jer ima boljih načina za utrošit one pare a nije niš bolja od npr P5B dlx ili P5K dlx no pustite čovjeka ako hoće DFP konfu neka uzme ono što je naveo. 800W mu je previše, osim ako ne misli pogonit dve onakve konfe E6850 je preskup i bolje da uzme Q6600 za ploču bi definitivno išao na neku iz Asus P5K serije, pogotovo ako misli klokirat napajanje Seasonic S12II 500W, Corsair HX520W
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#41 | |
Killing monsters
Datum registracije: Nov 2005
|
Citiraj:
![]() ![]() A sada...kad si se "ispuhao", je li ti...lakshe?? Ili bi josh malo udarao? Ajd, samo daj ![]() I am...done with ya. Zadnje izmijenjeno od: Zaramoth. 22.07.2007. u 22:59. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#42 |
.
Datum registracije: Dec 2005
|
Vidi konfe koju ću ti složiti iz naših dućana: Procesor: Intel Core 2 Duo E6750 - 1329kn, ADM Matična: Asus P5B Deluxe - 1073kn, Kvark Memorija: 2x1gb Crucial Ballistix PC8500 - 1046kn, Links Grafička: Asus GF8800GTS 320MB DDR3 - 2002kn, Diskont24 Napajanje: Corsair HX520W - 729kn, ADM -------------------------------------------------------------- UKUPNO: 6179kn To su uglavnom komponente koje trebaš, bez hlađenja i zvučne... Po meni je plus uzimati kod nas zbog po meni velike stavke lakše eventualne reklamacije komponenti... Zadnje izmijenjeno od: Razer. 22.07.2007. u 22:53. Razlog: Izmjena cijene napajanja, tnx Wolv :) |
![]() |
![]() |
![]() |
#43 |
Moderator
Datum registracije: Apr 2005
|
imaš HX520 u ADM-u za 730kn ili tako nekaj btw kad se već kačio Celerona, ovaj novi Celeron (Conroe-L) je u stanju očitat bukvicu njegovom 3500+ ![]()
![]() |
#44 |
-------
Datum registracije: Aug 2005
|
Iskreno čovek ti nije ništ krivo rekel. Biraš komponente po principu čim više para tim bolje. I to vredu, ali priznaj onda sam sebi da je tak. Nemoj se odma nalaziti uvrijeđen, emocinalno oštećen i kretat u žešći i potpuno nepotreban "protunapad". Nema smisla da ti vrijeđaš njega ili da se sprdaš iz konfiguracije koju čovjek posjeduje. Kaj znaš, možda se on više igra na toj konfiguraciji nego buš se ti naigral s ovim kaj namjeravaš kupiti. To kaj on ima komponente koje ima, ne znači da je manje vrijedno od tvoje ACS mašine i da bi se čovek trebal osjećati inferiorno naspram tebe. Ako ne znaš/nemreš prihvatiti kritiku, onda i ti komotno moreš sve misli staviti na papir i krenuti svojom preporukom njemu. |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|