|
![]() |
#31 |
Premium
Datum registracije: Apr 2004
|
link popravljen. hvala vam na linkovima. probat ću spustit core i memu na 500 MHz, pa vidjet.
Q: sta ce ti mis sa "kuglicom" kad vec pa cijeni od 50-ak kuna mozes kupiti opticki mis koji je duplo prakticniji i bolje radi od tog tvog sa "kuglicom"... A: Treba mi miš sa kuglicom jer troši manje struje. I za navigaciju po windozama je odličan tj. neizrecivo bolji od dirke. |
![]() |
![]() |
![]() |
#32 |
Premium
Datum registracije: Apr 2004
|
Počistio sam drivere, instalirao sve nanovo, spustio clockl na 500 , mem na 500. I opet mi ATITool bipka. i opet imam žute točkice...
Q: sta ce ti mis sa "kuglicom" kad vec pa cijeni od 50-ak kuna mozes kupiti opticki mis koji je duplo prakticniji i bolje radi od tog tvog sa "kuglicom"... A: Treba mi miš sa kuglicom jer troši manje struje. I za navigaciju po windozama je odličan tj. neizrecivo bolji od dirke. |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#33 |
.
Datum registracije: Dec 2005
|
Traži čovjeka nek ti vrati lovu nazad...grafa je očito skurena...a i da nije zašto bi se zahebavao sa downclockiranjem i sličnim da proradi... |
![]() |
![]() |
![]() |
#34 |
-------
Datum registracije: Aug 2005
|
Grafička je ošla. Dosta si se zayebaval s tim, taman da ju staviš na 200/200MHz, valjda bi opet kenjala. Osim toga, ako tip tvrdi da je kartica ispravna onda ti nemaš kaj downclockati. Mora delati na defaultu kak spada. Traži da ti tip vrati novce natrag, jer bog te pitaj kak se on na kartici iživljaval. |
![]() |
![]() |
![]() |
#35 |
Super Moderators
Datum registracije: May 2002
|
|
|
Oglas
|
|