|
![]() |
#31 |
Magister Mundi sum!
Datum registracije: Jun 2003
|
ma nije on približno brz ko Intel nego daje iste performanse ... ... ali nek počneju stvaron AMD-ovi metati gore pravi takt proca .. kad to napraviju .... možda ih više nebu mrzil ... i takve stvari ... ja mislim da to kaj pišeju takvu brzinu a ne pravu .. da ih to drži na poslu .. da to makneju več ih niko nebi kupil .. ili bi barem jako pala prodaja toga ... ![]()
#32 | |
Premium
Datum registracije: Dec 2002
|
Citiraj:
![]() |
|
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#34 | |
Premium
Datum registracije: Dec 2002
|
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
#35 |
Guest
Datum registracije: Apr 2003
|
***zijev*** Još jedna Intel vs AMD rasprava, tko je jači, Superman ili Batman... Sama činjenica da sudjelujete u ovakvim raspravama, znači da imate viška vremena. Izgasite komp, posvetite malo vremena bližnjima, izađite van sa prijateljima. Napravit ćete nešto korisno za razliku od lupanja po praznoj slami. Imao sam Intela (486, P2, P3) i AMD-a iz siga, nisam primjetio neku razliku što se tiče zblesiravanja sistema, svi su imali "zlatne" trenutke. Iskreno rečeno, zaboli me ako netko misli da je AMD sranje, to sam i ja mislio dok ga nisam kupio na nagovor prijatelja i dosad nisam požalio ni lipe uložene u komp. Priče Intel je bolji od AMDa su za malu djecu, obično se AMD kupuje on the budget, pa se svugdje štedi i kupuju se nekvalitetne komponente koje na kraju prouzroče sve probleme, a ne sami procesori. Kupujte kvalitetno. |
![]() |
![]() |
#36 | |
..
Datum registracije: Oct 2001
|
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
#37 |
Premium
Datum registracije: Nov 2002
|
Ja imam durona koji je koštao 290kn a radi na 200*11 trenutno. On je uparen sa kvalitetnom memorijom,nforce2 matična isto tako, vrhunski hdd, grafička by gainward. Svaka komponenta izaziva vodu iz zuba. A taj isti cpu je u bilo čemu osim rendanja brži od 2.6ghz p4. A znate kad sam zadnji put vidio BSOD ili mise komp resetirao sam od sebe? KAda sam digao fsb na 240 a Vdd nije bio dovoljno velik. A to je bilo prije 4-5 mjeseci. Temperatura? 55°load. Puno? Na njemu je vulcano 7 koji se vrti na 1200rpm. Sada kada nema ventilatora, živcira me zujanje elektronike u monitoru... ![]() Prije toga sam imao duron 600 i via kt133. Problemi na sve strae...u tome i jest amd-ov problem, jer je via tada bila bez konkurencije a znate kakvi odna proizvodi izlaze na tržište. I sad sam dobio zaostalu plaću i vjerojatno ću uskoro uzet a64 3000+, a možda i abitovu max3 ploču. I opet ću proć jeftinije, a imat ću bržu, stabilniju i hladniju (i 64 bita, futureproof) konfiguraciju od bilo koje intel konfiguracije za duplo više novca. I nek me netko demantira u vezi toga ako može. I to je razlog zašto imam amdov proc i zašto ću ga i dalje imati.
#38 |
Premium
|
Btw uptime moga kompa je UpTime 761305 sek mislim da je oko 9 dana upaljen bez prestanka U kući smo brat sestra i ja tak oda je kompu zajamčen load od jutra do mraka.
#39 | |
Premium
|
Citiraj:
![]() |
#40 | |
Magister Mundi sum!
|
Citiraj:
![]()
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#41 | |
Registered User
Datum registracije: Oct 2003
|
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
#43 | |
Premium
|
Citiraj:
![]() |
#45 |
Premium
|
Duron je 0-10% sporiji od athona iste frekvencije. A koliko je sporiji celeron od pentiuma? 50%?
#46 |
Magister Mundi sum!
|
..... uglavnom kolko ja znam Intel trži negde oko 70% tržišta procesorima a AMD svega 14 % .. pa kaj su ond svi ti ljudi na svetu glupi kaj su kupili Intel .. ili znaju kaj je kvaliteta .. pitam ja vas ![]()
#47 | |
Premium
|
Citiraj:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Od kud ti to?? Da je 0% nebi bio duplo jeftiniji. Tebe je netko gadno zajebo kad ti je uvalio taj proc i rekao da je od 0-10% sporiji od Athlona
![]() |
#48 |
MadModerator
Datum registracije: Sep 2002
|
cccc Duron se da modat u XP, a to je vjerovatno i on uradio. A Xp na 2 Ghz je dooooosta brzi od celerona. A i da nije ga modao u XP-a opet je brzi od celerona. ![]() :clap: :burn:
#49 | |
Premium
|
Citiraj:
![]() |
#50 |
Premium
|
#51 |
Premium
|
pa onda www.anandtech.com pa nadji review procesora do 100$ pa vidi gdje spada celeron...
#52 | |
Premium
|
Citiraj:
![]() |
#54 |
Magister Mundi sum!
|
samo se ti smi ... a ko se zadnje smije najslađe se smije ... samo čekaj kad Intel napravi 64 bitni procesor .......... pa bu AMD i njegov 64 bitni ptoc gutali prašinu za tim "zeljem" ..... ![]()
#55 |
Type R
|
Ja sad uzimam ploču za moga INTELA od 1100kn(Epox 4PDA2+),i da sam prodao svoj proc za 600 kn uzeo još ovih 1100kn,mogao sam kupit bartona i NF7edmicu ko od šale,ali neću,Intel je Intel i uvijek je bio bolji i bit će bolji od AMD-a!
#56 |
Type R
|
a jedini problemi kod kompa su bili tek kad sam ga kupio(prije 1 god),jedan plavi ekran i to je to, a izdržao je i dizanje FSB-a na 150 bez dizanja voltaže,pokušaje da memorija radi na CL2,i uglavnom za probleme je kriva ploča i/ili memorija,a ne proc!
#57 | |
Guest
|
Citiraj:
![]() |
|
![]() |
![]() |
#58 | |
Administrator
Datum registracije: Nov 2001
|
Citiraj:
![]() |
|
![]() |
![]() |
#59 |
Premium
|
Šta se sad svađate čiji 64bitni procesor je bolji. Ionako nećete imati ni jedan bar ne skoro. Činjenica je da su Intelovi procesori bolji i nemate nikakvih argumenata da to pobijete. Bar do sad nije bilo nikakvih konkretnih argumenata na strani AMD-a osim cijene
#60 | |
Guest
|
Citiraj:
![]() Svaki cigo svoga konja hvali, a ovo je još gore, nemate apsolutno nikakve koristi što hvalite Intel ili AMD kako je jedan bolji od drugog. Niti ćete uvjeriti Intelaša da je AMD dobar/bolji niti ćete mu prodati AMD... Ovo su zbilja dječje rasprave, a žalosno je koliko nazovi-informatičara se upušta u takve besmislene rasprave, u kojima se izreče takva količina gluposti i ispliva na površinu uskovidnosti (narrow-sightedness) da to ni pas s maslom ne bi pojeo...:burn: |
|
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|