|
![]() |
#31 |
Guest
Datum registracije: Jan 2007
|
A di ima za kupiti DS-4 rev.3.3? |
![]() |
![]() |
![]() |
#32 |
Moderator
Datum registracije: Apr 2005
|
pogledaj dal ima u Ve-Milu ali rekao sam ti da ne gledaš DS4 ako nemaš 8pin konektor jer znam za dvije koje su zgorile zbog toga
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#33 | |
Premium
Datum registracije: Jan 2005
|
Citiraj:
Installing this cooler requires you to remove the motherboard. čim sam ovo pročito mi je pozlilo ![]() CPU used is Core 2 Duo E6600 @ 3.37Ghz , 1.46v. ful temp 46 kaže pisac nikad 50 živi u indiji a tamo je toplo. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#34 |
Registered User
Datum registracije: Mar 2007
|
Evo i ja sam u istoj situaciji i neznam za koju ploču da se odlučim, ja bi uzeo kingmax 2x1gb+4300 i neznam koja ploča. kad bi sad uzeo DS3, dal bi mogao s njom raditi bar godinu dana da kad bih za godinu htio potegnuti novi proc da me neće matična kočiti? isto imam 4pin 12V napajanje, ali mogu nabaviti DS4, koja radi normalno sa 4 pin već neko vrijeme pa nebi smjelo biti problema. Znaći P5B-e plus, DS3,DS4 ili neka treća? Molim odgovor s obrazloženjem! Hvala |
![]() |
![]() |
![]() |
#35 |
Gamer 2 the Bone
Datum registracije: Feb 2007
|
Uzmi DS3 ili N650SLI-DS4, naravno da će izdržat godinu dana i neće te ograničavat jer je quad core ready i podržava fsb 1333...tako da ćeš gatko moć piknut svaki procesor koji nadolazi. A sa novim BIOSima dodavat će podrške za nove procove kao i dosad.
![]() |
#36 |
Mutant Year Zero
Datum registracije: Nov 2004
|
Asus P5B-E Plus je izvrsna i stabilna ploča.Podržava fsb 1333, ima vista support, zadnji bios je već gore polimerne kondenzatore, pasivci su mlačni na stocku, ICH8R, nije izbirljiva kaj se tiče rama.Layout je odličan.U kutiji ima norton internet suite za vistu i xp. Mane: ne podržava crossfire niti sli, 1 ulaz za mrežu,1 eide konektor, nema nikakve igre u kutiji. Imam je tek 2 dana i zasad je, po meni - best buy. Zadnje izmijenjeno od: zlikovski. 16.05.2007. u 15:55. |
![]() |
![]() |
![]() |
#37 |
Registered User
|
OK. Još me zanima konkretna razlika između tih ploča, dal je asusovka stvarno toliko bolja od ovih, i dal je velika razlika između DS-3 i DS-4(dal je bolja 965 ili 650 sli) jer me nekako dvoumim između DS-4 i ASUSOVKE! Mema bude kingmax jer ipak mislim da nema potrebe za balistixima! ![]() EDIT: Koji proc i memu imaš? si klokal kaj? Zadnje izmijenjeno od: Skyy. 16.05.2007. u 15:58. |
![]() |
![]() |
![]() |
#38 |
Mutant Year Zero
|
Nemoj radije Kingmax..nek se nitko ne uvrijedi.. ali ima kvalitetnijih memorija od Kingmaxa. Daj im samo pogledaj stranicu i support od kingmaxa i sve bu ti jasno ;-) Stavi radije Crucial,OCZ,Corsair. Crucial radi dobro i stabilno u kombinaciju sa Asus P5B-E Plus i c2duo 6300. Nisam za sad klokal, radi na stocku sa box coolerom(nije bilo freezera u Linksu) i sve je tiho i hladno. Još sam novi na intelu..prešao sam sa amd/dfi i nf4 ultra čipseta..pa skupljam informacije ![]() Ak ne misliš klokat - box cooler je odličan. ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#40 |
Registered User
|
OK! Onda P5B-E plus i 4300! Sad još recite koja mema a da nije preskupa! |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#42 |
Registered User
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#43 |
Premium
|
![]() |
#45 |
Registered User
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#46 |
Inquisitor DeathWatch
Datum registracije: Feb 2006
|
Evo par linkova na testove P5b-e Plus. ja je imam i prezadovoljan. Kao sto sam vec na jednoj ranijoj temi napisao. Ako covjek nema namjeru stavljat 2 grafe i ne trebaju mu 2 mrezne. i zeli ustedjet cca 400-500kn u odnosu na P5b - Deluxe. Ploca je odlican izbor. OC mogucnosti P5b-dlx, za 400-500kn manje. ovdje su linkovi na testove sa clockanjem. ovdje su ga uspjeli nagurat na 500mhz http://www.xtremesystems.org/forums/...d.php?t=119414 ovdje do 468, dalje nisu stigli jer nisu imali plocu dugo na testu da je fino tweak-aju. http://www.tweaktown.com/reviews/102...ing/index.html ovdje isto 500mhz http://www.overclock3d.net/reviews.p...therboard_p965 Koliko sam citao okolo, nikakvih problema sa ram-om nema, znaci kojeg kojeg god proizvodjaca gore piknes, sve ce sljakat. A u svezi 4 ili 8 pina, ploci je svejedno, jer kad ju izvadis iz kutije ima poklopac preko 4 pina, pa ako nemas napajanje sa 8 pinova nece se bunit. ![]() Zao mi je samo sto jos nisam zeo neki C2D, da ju i sam malo kloknem, ali valjda cu i to uskoro rjesit.
![]() |
#47 |
Moderator
Datum registracije: Apr 2005
|
Imam P5B-E Plus i natjerao je na 505 ''out of the box'' ali nestabilno, no zato je na 500 stabilna. Budem napravil mali review kad ulovim vremena ![]() Jedini minus na toj ploči je NB pasivac koji je malo poddimenzioniran ako se ide na veći FSB tj veće napone od 1,4V jer se onda jako grije. Kad sam stavio mali vent da puše bez bada je podnjela i 1,65V za chipset no 1,55V je bilo dosta za stabilnih 500MHz Također mi se sviđa što kad pretjeraš sa taktovima ploča sama prebaci postavke na def pa ne moraš vadit jumper ili bateriju ![]() BTW ekipa sa XS-a je napravila sva tri moda i digla ploču na 596 čini mi se ![]()
![]() |
#48 | |
Inquisitor DeathWatch
Datum registracije: Feb 2006
|
Citiraj:
THX ![]()
![]() |
![]() |
#50 |
.
Datum registracije: Dec 2005
|
Normalno ti modovi uvijek probude ploče, a to sa vraćanjem na def. postavke također nije novost, ista stvar ima i kod dosta novih ploča, pa tako i kod DS4... Ev da ja kažem nešto o svojoj DS4... Po pitanju OC-a mi je i previše... jer max što mi treba je 350fsb-a koliko proc moze poteći, Ima odlično sređeno hlađenje, voltaže za komponente ne manjka, jedino bih zamjerio vdrop, koji se, doduše, sredi sa jednostavnim pencil modom, za koji ja još uvijek nemam vremena ![]() |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|