|
![]() |
#31 |
Premium
Datum registracije: Sep 2003
|
Bas kad sam se htio izderat na tebe uvezi 247-427 vidih gore post i sve je rjeseno. Kaj se tice setnje morat ces me castiti cugom jer sam dva puta isao gore sve pregledao a kad ekipu pitam di je kaj svi bleje! ![]() Koji busem moram od crnomerca ici i koiko stanica imam. Sad se nadam tocnom odgovoru ![]()
![]() |
#32 |
Registered User
|
uf, sori jbg, nekada sam stanovao u gajnicama, al nema sanse da se sjetim prebrojat. Pitaj zagrebacke extremne teroriste. Il si malo pogledaj onu kartu kaj sam stavijo link u prethodnom postu pa zakljuci di se trebas istrest van. Ak ides busom, imas od crnomerca jedan ravan potez, nakon toga veeeliki desni zavoj i tu ti je sa lijeve strane benzinska, pa krizanje sa cestom koja na lijevoj strani izvire iz zemlje (podvoznjak) i odma nakon semafora je stanica. Koja je po redu, neam pojma, al nemres fulat. Tu kad sidjes na suprotnoj strani ti je hrpa firmi, ovaj valmetal je tamo preko puta prvih zgrada... al probaj ih ulovit na tel, ja sam samo prosetao kroz radijonu, ak se ne varam ( a meni nije za vjerovat ![]() edit: ooopfs, nesto me svrbilo pa nadjoh racun -> 24.80 kn + PDV = 30.26. Ne da je bitna razlika, al pokusavam biti tocan sa brojevima... gle, izgleda da sam razvijo novu psihozu?!? cool, kolekcija se povecava :clap: |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#33 |
Premium
|
cuj daj sljedeci put kad ides u strojopromet, ako bude brzo, javi mi pa da idem sa tobom ili da mi ti copis koji komad bakra.
![]() |
#34 |
Premium
|
Onaj strojopromet di si ti isao to je u Podsusedu, Prigornica 2?
![]() |
#35 |
Registered User
|
Nekako mi se cini da vise necu ici tamo. Nemam po sta. Imam kaj mi treba, a nije mi to ni usput do bilo cega. E, sad, Prigornica 2? po ovome: http://navigator.vip.hr/webmga/defau...ica=prigornica izgleda da je to to, samo da te upozorim - tu je ulaz u onaj kompleks od bivse cementare. A kad udjes unutra imas ohooohooooooo za prosetat da bi dosao do zgrade Strojoprometa. Jbg, but eto... Njihova zgradurina je otprilike iznad rijeci "GRADA", mislim ona druga crvena mrlja prema gore, tu nemozes uci (ograda skroz okolo-naokolo), a do nje imas krivudave, blatne putove - fakat postapokalipsa, u sred onih rusevina, blata i smeca ima dvije-tri nove, novcate zgrade u staklu i mramoru. Ko mad max 4 ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#36 |
Headbangig Grunf!
Datum registracije: Aug 2003
|
U jednom prijašnjem postu sam reko da trebam skupit pare za pošteno zračno, e pa ne bude! ![]() ![]() ![]() Nekak naginjem verziji mystificator... ![]()
Porsche 6cyl.boxer se hladi zrakom komp se hladi vodom! Chairman of G.M.S. ![]() Former member of PCE 100+kg demolition squad Grunf je moj idol! Moji Grunf type modovi NB:Mini Monster NB,VGA:Ye Monster C!, Ye Monster D!,Abit NB:Abit mini Monster,PSU:Ultra Monster! ![]() Alfisti site, Alfisti forum Zadnje izmijenjeno od: Isus. 14.10.2003. u 15:18. |
![]() |
![]() |
![]() |
#37 |
Premium
|
Kolega Boris samo karatko, kada si nazvao Strojopromet i okolicu Postapokalipticnom mislim ipak da si bio preblag, po mom misljenju rijec kojom bi se ono opisalo jos nepostoji!!!
![]() |
#38 |
Headbangig Grunf!
|
Jel netko zna neku firmu koja bi mi zbušila 120mm otvor na kučištu?
Porsche 6cyl.boxer se hladi zrakom komp se hladi vodom! Chairman of G.M.S. ![]() Former member of PCE 100+kg demolition squad Grunf je moj idol! Moji Grunf type modovi NB:Mini Monster NB,VGA:Ye Monster C!, Ye Monster D!,Abit NB:Abit mini Monster,PSU:Ultra Monster! ![]() Alfisti site, Alfisti forum |
![]() |
![]() |
![]() |
#39 |
Premium
|
Pa zake ga ne zbusis sam?
![]() |
#40 |
Headbangig Grunf!
|
Odkud mi borer s 120mm promjera????? ![]() Kaj da bušim rupicu po rupicu dok pleh ne ispadne van? :confused:
Porsche 6cyl.boxer se hladi zrakom komp se hladi vodom! Chairman of G.M.S. ![]() Former member of PCE 100+kg demolition squad Grunf je moj idol! Moji Grunf type modovi NB:Mini Monster NB,VGA:Ye Monster C!, Ye Monster D!,Abit NB:Abit mini Monster,PSU:Ultra Monster! ![]() Alfisti site, Alfisti forum |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#41 |
Premium
|
Pa ak si cuo za ubodnu pilu problem je lagan. Jednostavno izbusis jednu rup sa busilicom a okvir sa ubodnom pilom. Daj si malo truda!!! A druga metoda ti je sa tankom pilom za metal. Princip je isti ko za ubodnu pilu!
![]() |
#42 |
Master Of Disaster
Datum registracije: Nov 2002
|
ili dremelicom:P ili sa malom brusilicom, pa sa posebnim nastavkom za busilicu sredis neravnine..
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|