|
![]() |
#31 |
Kapetan od beloladja
Datum registracije: Dec 2006
|
630 ima EIST tako da kad surfaš,ili slušaš muziku i sl.radnje koje nisu baš opterećujuće za procesor, namistiš u bisou da se vrti na 35% i praktično ga ne čuješ. BOX hladnjak. Meni mala spava kraj kompa ( niti po metra a dite od devet miseci pa se ne budi). Nije da je 531 loš al razlika u cijeni je smišna pa zašto ne uzeti i to u obzir. P.S. Nisam ni primjetija buku u igrama ( NFS Carbon,MTW2,LOTR 2).Možda ja slabije čujem ![]()
![]() |
#32 |
Registered User
Datum registracije: Mar 2006
|
odlično, puno postova - što specifikacijsko-teoretskih, što praktičnih usporedbi i iskustava. Eto, dlučio sam se za 630, a razlika u cijeni je ionako zanemariva. Hvala svima na odgovorima. : hello2 : |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#34 | |
Registered User
|
Citiraj:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#35 |
Prečupavi mod
Datum registracije: Mar 2005
|
Koju plocu ces koristit?
Member of PCE 100+kg demolition squad Pozz, nezz, ojzz, jbt, owak, onak, inst, bzvz, svst, kuiš, neam, dns, nzm, oc, went, graf, laikam, oču, neču, e ovako, e sad, probo, neče, psmtr, ne beliiwam, ugl probo o5, tkđ neradi, pčkmtrnu, mslm onaak haaalo, reko dbr, stv, dali, jeli, zato jel, jer mi može neko, rispekt, thx......... ...wau, radi, zkn, pozz!?!?11 |
![]() |
![]() |
![]() |
#37 |
Prečupavi mod
|
Ima jednu veliku manu - ne podrzava Core 2 Duo. Za tu lovu se daju nac isto OK ploce sa podrskom za C2D, pa nema bas puno smisla ubadat plocu koja ga ne podrzava. Imas dobrih ASRock-ica za tu lovu. Ako hoces bas Gigabyte, pogledaj npr. GA-945P-S3 ![]() http://www.gigabyte.com.tw/Products/...ProductID=2324
Member of PCE 100+kg demolition squad Pozz, nezz, ojzz, jbt, owak, onak, inst, bzvz, svst, kuiš, neam, dns, nzm, oc, went, graf, laikam, oču, neču, e ovako, e sad, probo, neče, psmtr, ne beliiwam, ugl probo o5, tkđ neradi, pčkmtrnu, mslm onaak haaalo, reko dbr, stv, dali, jeli, zato jel, jer mi može neko, rispekt, thx......... ...wau, radi, zkn, pozz!?!?11 |
![]() |
![]() |
![]() |
#38 |
Premium
|
da znam to mi je sve jasno i nikad necu prezaliti svoju asrock plocu, ali stvar je u tome sto ploca mora biti iz sugavog vemila jer sad imam albatronku koja neradi bas dobro i kod njih je na servisu i pokusat cu zamjenit tu albatronku za tu gigabyte, a mogu ti reci da i ova albatronka sto se tice clocka radi ko luda cel 3.0 bez dizanja voltaze ide skroz stabilno na 4.0, tako da ni sam vise neznam sto uzeti |
![]() |
![]() |
![]() |
#39 |
Registered User
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#40 |
Premium
Datum registracije: Oct 2006
|
ja sam danas ubo 640 .... valjda bude dobar ...: hello2 : |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#41 | |
Prečupavi mod
|
Citiraj:
http://www.gigabyte.com.tw/Products/...e=GA-945GMF-S2
|
![]() |
![]() |
![]() |
#42 |
Premium
|
mislim da cu morat opet uzeti albatronku, jer do jucer je bilo da cu moci uzeti nesto drugo u zamjenu a od danas je da ce mi dati istu plocu kao nema mjenjanja, a i ta albatronka podrzava C2D procesore i nije toliko losa ali mi se zgadila na prvu kad sam vidio kako radi, jedino zato bi ju mjenjao?? ploca je kod njih u ducanu vec skoro 10dana i jos je nisu probali spoiti da vide u cemu je stvar, kao danas ce a to govore vec 10dana, a sutra mi dolazi proc i sve mi se cini da cu dobit proc i memu i na kraju to necu imati di ubosti pa ce nastupiti lagani slom zivaca i dernjava po ve milu??????? |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|