|
![]() |
#31 |
od LemilicE
Datum registracije: Dec 2002
|
Ja q_ fan koristim na svim priključcima, ali samo za ventove u kučištu i onog malo na oriđiđi hladnjaku i oduvijek mi je komp puno tiši zbot goga. Baš sa čuje kad upališ komp glasno ventilatori i onda ih stiša, valjda kada očita opcije iz biosa. Sve mi je na Silent mode. Ventovi mi nemaju očitavanje rpma, tako da ne znam vrtnju
Member Of the PC Ekspert 100+kg Demolition Squad ----------------------------- ReadTheFuckingManual Da, to sam ja u avataru!!! Grobnik ----> 1:37.759... ko od vas može brže??? Nemam više lema!!! |
![]() |
![]() |
![]() |
#32 |
Strichek Moderator
Datum registracije: Apr 2005
|
Skini novi BIOS ima poboljšanja sa q-fanom (neka su mi malo čudna al sve radi ok) i nema max brzine vrtnje kad uključiš komp, odma je kak treba biti.
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#33 |
The Dark Side of Moon
Datum registracije: Jan 2005
|
Hm moja mišljenja: stavio taj novi bios i pao mi mrak na oči,prvo nisam bios mogao podesit kak treba nije se htio klokat ovo ono.Počeli su mi se smrzavat windowsi.I kad ono vidim još noviji bios ovaj što je zadnji na stranici i njega stavim i sve prošljaka bez beda ![]()
![]() |
#34 |
Premium
Datum registracije: Nov 2006
|
yep novi bios manje kloka, evo nece mi mema na 430 a prije radi ostale postavke iste
__________________ |
![]() |
![]() |
![]() |
#35 |
Premium
Datum registracije: Jan 2006
|
Nisam primjetija nikakvih slabijih OC rezultata naspram predhodnika...tako je od konfe do konfe... ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#36 |
Premium
Datum registracije: Aug 2006
|
Nije infomacija o novom biosu, ali usko povezano - driveri za integriranu zvučnu: Izgleda da je ASUS napokon priznao 4580 verziju drivera i to službeno, tako da se isti sada mogu skinit i s njihove stranice. Ovi driveri su napokon riješili sve probleme koje sam imao sa integriranom zvučnom oko krčenja zvuka i nepriznavanja drivera, što se tiče performansi ne mogu objektivno procijenit. Također sam instalirao najnoviji bios (da li vama Asus Update također javlja da ne postoje nikakvi fajlovi za download sa servera?) downloadanjem sa stranica. Slipstreamao SP2 i SATA drivere na instalaciju WinXP... sve radi ko puška : quake2 : |
![]() |
![]() |
![]() |
#37 |
Strichek Moderator
Datum registracije: Apr 2005
|
BIOS se obično flasha preko diskete u DOSu, a ako ti se dogodi da nemaš disketu onda prvo skineš novi BIOS na hard, ugasiš sve što ne treba i onda flashaš.
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|