Forumi
Home Pravila i pomoć Članovi Kalendar Današnji postovi

Povratak   PC Ekspert Forum > Računala > Software > Aplikacije
Ime
Lozinka

Odgovori

Uređivanje
Staro 26.05.2002., 18:28   #31
ozren
PC Ekspert

ozren's Avatar

Datum registracije: Sep 2000
Citiraj:
Originally posted by soda

Lako je tebi imati legalan software. Da meni netko ponudi orginal WIN za 30$, uzeo bih. Ali sada... da OS platim oko 3000 Kn (XP pro) i office oko 5000 (ne znam točne cijene), malo je previše...
Ja zadnje vrijeme sve vise idem na OpenSource rjesenja. Tak recimo ima AbiWord koji je supach i sl. Dosta tih stvari je i dalje Linux-only (Abi nije, ima i za Windoze) i tak, svidja mi se cijela ideja i mislim da je to pravi put. Opcenito sam sve vise i vise u Linuxu jer osim igranja nema nista sto u tom OSu nemres radit bar jednako kvalitetno kao u Windowsima.

Slazem se da cifre od 3k i 5k kuna su ogromne. I ja shvacam one koji koriste ilegalan software ukoliko putem njega NE zaradjuju. Ali ako recimo koristis neki software i putem kojeg dobrano zaradjujes i onda i dalje koristis ilegalu, eh, to bas ne toleriram. I tak, puno je tu sivila, no bottom line je taj da ne zelimo da PC Ekspert postane Astalavista.box.sk i to je to.
Staro 27.05.2002., 00:00   #32
greg SE
Premium
Moj komp

greg SE's Avatar

Datum registracije: Oct 2001
Citiraj:
Originally posted by ozren
no bottom line je taj da ne zelimo da PC Ekspert postane Astalavista.box.sk i to je to.
ajde nek te tjesi da je Astalavista shit jer puno brze nadjes crack preko neke opce trazilice (npr. google) nego preko Astalavistae........
greg SE je offline   Reply With Quote
Oglasni prostor
Oglas

Oglas
Staro 27.05.2002., 08:26   #33
RippeR
Premium

RippeR's Avatar

Datum registracije: May 2002
Pa ponovo to nije free trziste tebi ljudi nabavljaju to firma uzima ponovo rijetko tu ima tebe i ako jos plus imas drugove koji ti pomazu tio je vec treca stvar to tebe u svako slucaju ne kosta mnogo i ja bih za orginal koji mogu kupiti za 30 dolara dao to ALI NIJE 30 DOLARA. !!!!!!!!!!!!!
Staro 27.05.2002., 14:30   #34
ozren
PC Ekspert

ozren's Avatar

Citiraj:
Originally posted by RippeR
Pa ponovo to nije free trziste tebi ljudi nabavljaju to firma uzima ponovo rijetko tu ima tebe i ako jos plus imas drugove koji ti pomazu tio je vec treca stvar to tebe u svako slucaju ne kosta mnogo i ja bih za orginal koji mogu kupiti za 30 dolara dao to ALI NIJE 30 DOLARA. !!!!!!!!!!!!!
Kazem da tu ima puno sivila... No, uvijek postoji nacin da je sve legalno a da nedas oba bubrega za to... A cuj, skupi se... 30 dolara tu, pa 30 dolara tam... a onda jos prokleti benchovi...

U svakom slucaju nije da tu prodajem neki moral ili etiku vec kazem da PC Ekspert ima drugu namjenu, a ne da se bavi krekovima...
Staro 27.05.2002., 17:49   #35
miato
(°_°)

miato's Avatar

Datum registracije: Nov 2001
Cito sam pred par mjeseci, mozda je i link bio s pceksperta, al navodno je jedna firma u engleskoj prodavala original, zapakirane windowse s licencom za upola manju cijenu od uobicajene!
Ljudi nemaju kud bacat pare pa financiraju pola windowsa

Toshiba m200 TabletPC + Samsung 205BW
miato je offline   Reply With Quote
Staro 27.05.2002., 18:31   #36
greg SE
Premium
Moj komp

greg SE's Avatar

Datum registracije: Oct 2001
Citiraj:
Originally posted by miato
Cito sam pred par mjeseci, mozda je i link bio s pceksperta, al navodno je jedna firma u engleskoj prodavala original, zapakirane windowse s licencom za upola manju cijenu od uobicajene!
Ljudi nemaju kud bacat pare pa financiraju pola windowsa
mozda je to M$ podrzao.....
greg SE je offline   Reply With Quote
Staro 28.05.2002., 06:26   #37
miato
(°_°)

miato's Avatar

Nije podrzao ! Dapace, htio ih je tuzit, al na neku fintu nije mogao, jel je sve bilo legalno... Tak nesto

Staro 28.05.2002., 17:47   #38
Stormeye
Billy lives forever

Stormeye's Avatar

Datum registracije: Dec 2001
Ma kad se sve zbroji i oduzme možete koristiti gomilu besplatnog softvera umjesto skupog. Evo naprimjer: Office dobra alternativa je Sun Star Oficce ili Polar ...
Umjesto photoshopa jeftiniji PSP 4 i sl
Ma nađe se toga uvijek ali nama svima je jednostavno najdraže nazvat švercera i nabaviti šta valja.
No promijenit će se to vidjet ćete
Staro 28.05.2002., 20:12   #39
miato
(°_°)

miato's Avatar

Citiraj:
Originally posted by Stormeye

No promijenit će se to vidjet ćete
Pa mora se... Mi bi u Europu

Staro 28.05.2002., 22:21   #40
Stormeye
Billy lives forever

Stormeye's Avatar

Ma ko je** Europu!
Mi smo balkanci i takvi ćemo umrijeti
Oglas

Oglas
Staro 29.05.2002., 09:23   #41
RippeR
Premium

RippeR's Avatar

Datum registracije: May 2002
Hahhaha balkanci, to ti je dobra definicija sih nas nezavisno od vjere i nacije, jer je jedan jeb*** mentalitet nezavisno od svega ali, ozrene to da pretvorim pc ekspert u crack area ne pada mi napamet jer je odje opustena atmosfera cool je, sve je dobro svi samo cooliramo. i ako smo imali neki konflikt drago mi je da je to sad rijeseno. Ali ime foruma je potrebni crackovi ja sam samo htio cojeku da pomognem jar je pitao. ok ?
Staro 29.05.2002., 18:26   #42
Stormeye
Billy lives forever

Stormeye's Avatar

BTW nađoh crack ali s virusom pas mu mater j**a!
Ali dobro je stari dobri Norton nije zatajio
Staro 29.05.2002., 18:34   #43
ozren
PC Ekspert

ozren's Avatar

Citiraj:
Originally posted by RippeR
Hahhaha balkanci, to ti je dobra definicija sih nas nezavisno od vjere i nacije, jer je jedan jeb*** mentalitet nezavisno od svega ali, ozrene to da pretvorim pc ekspert u crack area ne pada mi napamet jer je odje opustena atmosfera cool je, sve je dobro svi samo cooliramo. i ako smo imali neki konflikt drago mi je da je to sad rijeseno. Ali ime foruma je potrebni crackovi ja sam samo htio cojeku da pomognem jar je pitao. ok ?
Ma nema problema, nije ni bio konflikt, bar ja nisam skuzio da je bio...? Ja sam inace poznat da nista ne kuzim pa eto. Ma ne ulazim ja u tvoje plemenite motiva, sam kazem da ima i pametnijih stvari kao tema za razgovor umjesto krekova. Npr. Kak je hrvatska carina super pametna... nemres im objasnit kad dobis test primjerke (koje moras vratiti btw) da to nije roba za carinjenje... oni bi sam pare pare i mos se lijepo fuckat!

O.
Oglas

Oglas
Odgovori

Pravila postanja
Vi ne možete otvarati nove teme
Vi ne možete pisati odgovore
Vi ne možete uploadati priloge
Vi ne možete uređivati svoje poruke

BB code je Uključeno
Smajlići su Uključeno
[IMG] kod je Uključeno