|
|
Rezultati ankete: Što da uzmem | |||
Ati Radeon Sapphire x1950 Pro 256MB |
![]() ![]() ![]() ![]() |
41 | 32.28% |
nVidia 7900GS 256MB |
47 | 37.01% |
Čekam DX10 - lol |
39 | 30.71% |
Glasači: 127. Ne možete glasati na ovoj anketi |
![]() |
|
Uređivanje |
![]() |
#31 |
Born among beast's
Datum registracije: Feb 2007
|
Moja preporuka : Gigabyte X1950PRO ( Gigabyte GV-RX195P256D-RH ) GPU/MEM: 575/1380 Mhz Hlađenje: Zalman Čvrsti kondezatori Na tvom mjestu ja bi se strpio još 1-1,5mjesec dok ne izađu ATI DX10 kartice jer če ond cjene silaznom putanjom za DX9 kartice. |
![]() |
![]() |
![]() |
#32 |
Prečupavi mod
Datum registracije: Mar 2005
|
7900GS, pogotovo ovu: http://forum.pcekspert.com/showthread.php?t=60035
Member of PCE 100+kg demolition squad Pozz, nezz, ojzz, jbt, owak, onak, inst, bzvz, svst, kuiš, neam, dns, nzm, oc, went, graf, laikam, oču, neču, e ovako, e sad, probo, neče, psmtr, ne beliiwam, ugl probo o5, tkđ neradi, pčkmtrnu, mslm onaak haaalo, reko dbr, stv, dali, jeli, zato jel, jer mi može neko, rispekt, thx......... ...wau, radi, zkn, pozz!?!?11 |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#33 |
Premium
Datum registracije: Sep 2005
|
Upravo tako. DX9 grafama ce opako past cijena, vjerojatno. I bit ce ziher jako lijepih prilika... |
![]() |
![]() |
![]() |
#36 |
Banned
Datum registracije: Feb 2007
|
da, lol |
![]() |
![]() |
![]() |
#37 |
Premium
Datum registracije: Jan 2007
|
Bilo bi ti najbolje da pričekaš DX11 kartice jer sve ranije verzije grafičkih kartica će drastično pojeftiniti!!! Nemoj čekati jer tako možeš cijeli život čekati da stigne nova tehnologija na tržište, pa da stara pojeftini!!! Evo mojih iskustava sa obje kartice. Slagao 2 konfe sa gigabyte 1950pro i na obje sam imao malo za***ancije sa driverima, pa onda tv-out nikako da nastimam i ...onda sam odustao od njih. Sad sam sebi uzeo leadtek 7900gs i prezadovoljan sam! Kartice su preformansama skoro pa iste tako da odluka pada na onu koja ti se bude više dopala. |
![]() |
![]() |
![]() |
#38 |
aka Mithrandir
Datum registracije: Nov 2003
|
Nije ti bas paralela, razlike izmedu verzija 7 i 8, 8 i 9, su puno manje nego 9 i 10. A iako hoce DX9 grafu, cijena ce *SIGURNO* jako past. |
![]() |
![]() |
![]() |
#40 |
NITKOV
Datum registracije: Oct 2004
|
ja nemoram ni napisat koju bi uzeo. moj nick sve govori. ![]() ali pošto smo u prijelaznom periodu, sačekao bi neku DX10 grafulju. ATI, naravno ![]()
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#41 |
Banned
Datum registracije: Nov 2005
|
Ja bi jedan SLI 8800GTX-a.. ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |