|
![]() |
#31 |
Hejter
Datum registracije: Mar 2005
|
je , ispricavam se , u pravu si , sad sam zvao frenda koji ju ima i kaze i on 8/4 . |
![]() |
![]() |
![]() |
#32 |
Premium
Datum registracije: Sep 2005
|
|
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#33 |
Hejter
|
ma najvise zagovaram tu grafu i puna su mi usta te grafe koliko ju hvalim i onda ovako krivo puknem . inace , frend mi ima takvu od leadteka extreme i voltmodanu do neba i svako malo mu 'crkne' - 2 dana ne radi , pa onda opet radi normalno . |
![]() |
![]() |
![]() |
#34 |
Guest
Datum registracije: Oct 2006
|
Ewo i sad sam doznao da jedini dučan koji je imao Galaxy 7300gt 128mb za 540 kn više ne dobavlja te grafe.....i šta da sad ja uzmem??da štetim do 800kn i da uzmem istu grafu sa 256 mb ili uzet neš drugoo.ajd ljudovi help... |
![]() |
![]() |
![]() |
#35 | |
Premium
|
Citiraj:
Rekao bih da tih Galaxy sa 128MB DDR3 nema nit ce ih bit, jer je bilo puno reklamacija. Tako su mi rekli u ADM-u, a i sam sam vec jednu reklamirao u Optimumu. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#38 | |
Beskorisna bitanga...
Datum registracije: Aug 2004
|
Citiraj:
Ali svejedno je uvjerljivo slabija i od 7600GS (ddr3 naravno) i 6800GS... ![]() ![]() Mada za tu cjenu mogu ti reć da je stvarno dobar deal...
![]() |
![]() |
#39 |
Hejter
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#40 |
Guest
|
Sad stvarno neznam šta da uzmem..cijelog ste me smotali sad ![]() |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#41 |
Hejter
|
kad ces znati koliki ti je tocno budjet za grafu , onda budemo sve odmotali . |
![]() |
![]() |
![]() |
#42 |
Premium
Datum registracije: Dec 2005
|
nisam gledao u sig jer sam vjerovao da ako decko nema puno love na grafiku, da ima sigurno i sistem ekvivalentan tome... bile su i 7600GT za oko 800kn polovne... najbolje cekati dok ne skupis love, poslije ce biti slatka muka odabrat grafu ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#43 |
Guest
|
Pa trenutno imam 600kn...mogu još skupit max 150kn.... Dosta mi je hitno jer nisam niš igro bolje več mjesec i pol.... Ostala konfiguracija je: Amd 64 Winchester 3200+ klokan na 3800+ Epox 9NPA+ NFORCE 4 ULTRA 1gb Geil value ddr 400 Smartbox 500watt mislim da ostalo nije bitno! |
![]() |
![]() |
![]() |
#44 | |
Beskorisna bitanga...
|
Citiraj:
Pazi jedino da je 128bitna (znam znam trebale bi bit sve GT 128bitne ali od opreza ne boli glava ![]() Ostalo ti stvarno nije tolko bitno... Posebno ne kolko nanosekundi ima ili nema memorija jer malo brži ili malo sporiji ram nije poseban dobitak čak i da klokaš tih 100-200mhz na ramu ti neće ništa puno promjenit jer ionako je to dosta jaka sabirnica (128bit x 1.2-1.4gzhDDR3 frekve) da nahrani takav ipak relativno slabiji čip...
![]() |
![]() |
#46 |
Beskorisna bitanga...
|
Npr ovu... http://www.diskont24.com/products/P0/37743/2 A glede te koju ti predlažeš... Gle i DDR2 će ti vjerojatno biti dosta brz ali znaj da ako NE BUDE onda ćeš teško puno iz njega iscjediti mada ga istina ima 256mb čime se isto donekle dobiva upitno je kolko je to na ovakvoj grafi korisno za igranje...
![]() |
#48 |
Kapetan od beloladja
Datum registracije: Dec 2006
|
Ja kupio, super zadovoljan = 3 god garancija nije mala stvar , radi ko sat,nema ventilator, nečujna. E sad, NVIDIA driver i Everest i XP je prepoznaju kao 7600GS. WTF? jel možda neko može objasnit to? 3D mark score 2920 bez OC ( inače tvornički taktovi su 350 i 700, meni radi ok na 400-800 ). Dobro ili loše?
![]() |
#49 |
Guest
|
Vjerovatno jer si ju klokao na slične frekvencije od 7600gs...al za tu grafu ti nebi prepuričio big klok..čuo sam da ih dosta ide na reklamacije....baš je jedan user pisao o tome prije koji dan..baš za tu grafu.! |
![]() |
![]() |
![]() |
#50 |
Kapetan od beloladja
Datum registracije: Dec 2006
|
U startu (izvađena iz kutije i uključena, nova instalacija XP SP2, zadnji WHQL driver od NVIDIE) pripoznata tako. A ***e mi se ima tri godine garanciju a i ne mislim je dizat više od toga.
![]() |
#51 |
Banned
Datum registracije: Jan 2007
|
P:Grafa 7600
Ja ti prodam svoju 7600GS XFX 256MB za 650kn!!! |
![]() |
![]() |
![]() |
#52 |
Hejter
|
cemu ovo ???? pa covjek je prije par tjedana kupio x800xl . i u topicu na trznici ti nisam htio komentirati , ali ovdje hocu - ta grafa toliko ne vrijedi ni u snu , pa 700kn je NOVA u linksu . nismo ovdje papani pa da nam se magla moze prodavati . |
![]() |
![]() |
![]() |
#53 |
Premium
|
Daleko je bolje istrest 800kn za 7300GT sa DDR3 memom ili jos bolje 850kn za Gainward-ovu 7600GS sa DDR3 memom. Svaka jeftinija grafa je ujedno i neisplativa. Na zalost vise nema ovih 7300GT sa 128MB DDR3... |
![]() |
![]() |
![]() |
#54 |
Hejter
|
ali je i covjek napravio dobar potez sto je za tu lovu uzeo x800xl - 16/6 i 256 ddr3/256bit . apsolutno jedan od boljih u zadnje vrijeme - nije uvijek sve novo najbolje . |
![]() |
![]() |
![]() |
#55 |
Premium
|
I onda ne moze pokrenut jedan SC: Double Agent : bonker : |
![]() |
![]() |
|
|