|
![]() |
#31 |
Premium
Datum registracije: Dec 2004
|
EDIT: zaboravim reci da neces bas smanjit ping smanjivanjem rateova... to je vise za izgubljene i prigusene pakete. Sa T-com ADSL ti ping mora bit dobar. Jel igras steam ili non-steam? Reci na kojim serverima igras pa cu provjerit. BTW. slobodno dodji ovdje 212.200.139.134:27015 - Terra net. Tu sam admin, super je server, meni odlicno radi, ping je 30-50. ______________________________________________________________ imas u cstrike folderu fajl config.cfg... otvori ga i provjeri jel zadnja linija glasi ovako: "exec userconfig.cfg" ako ne, napisi to. onda isto u cstrike folderu napravi fajl userconfig.cfg. U njega ubacuj svoje naredbe, vrijednosti itd... jer kad mrdas nesto u opcijama u igri config.cfg se resetira (ja sam ga stavio read only, ali onda ne mozes mjenjat u igri opcije, nego moras preko fajl, pa ti odluci). i u tom userconfig.cfg upisi ovo: rate "20000" cl_updaterate "101" cl_cmdrate "101" net_graph "3" net_graphpos "2" cl_weather "0" <-- ovo je da iskljucis kisu na nekim mapama gamma "10" brightness "3" e sad ces u igri imat net_graph dole na sredini ekrana... probaj igrat na serverima na kojima inace igras. Ako ti net_graph pokazuje choke, lagano smanji rate... npr. stavi rate 15000, ako opet ne valja jos smanji... Ako ti net_graph pokazuje loss... onda smanji cmdrate i updaterate... najbolje da ti budu jednaki, znaci smanjis oba na 80, 70 i tako... Iako mislim da mora radit s ovim rateovima, jer meni radi. Naravno, ovisi od servera. |
![]() |
![]() |
![]() |
#32 |
RiDe Or DiE-O.G.
Datum registracije: Dec 2006
|
evo ovako probao sam to slozit i nista ping je ostao isti..koji ti je nick na tera netu???mozda mene vec znas nick je mc booka(CRO)....na svim serverima mi je ping minimalno 90 e a maximalno 300 zasto?ovak imam t-com brzinu 1mb a promet placam vm-mrezama jel to mozda???? |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#35 |
Premium
|
nenene ne... http://www.hlsw.org/index.php?file=hlsw&id=179 to ti je link... HLSW je HL Server Watch... instaliraj pa ces vidjet... sad ubaci IP od terre i onda desni klik na server, traceroute... pusti ga da radi oko minutu pa lupi screenshot i postaj ovdje. |
![]() |
![]() |
![]() |
#36 |
RiDe Or DiE-O.G.
|
evoo majstore [img=http://img117.imageshack.us/img117/9089/untitledje3.png] http://img297.imageshack.us/img297/740/untitledsp8.png e i sad reci sta je?sta da radim? |
![]() |
![]() |
![]() |
#37 |
Premium
|
OMFG !!!! pogle rutu lolololol ![]() dok sam bio na DCM-u... na jedan srpski server mi je bila ruta ugrubo: HR, slovenija, njemacka, SAD, francuska, srbija... sad na t-comu mi je direkt za srbiju. Ne mozes ti tu nista, osim promjenit provajdera. nazalost ![]() pogledaj kako to izgleda kod mene http://img232.imageshack.us/img232/6...rtterrakp0.jpg |
![]() |
![]() |
![]() |
#40 |
RiDe Or DiE-O.G.
|
e i ja imam istu al sad imam promet preko vm-mreza al drugi tjedan idem na optimu....pa cemo vidit oce li se sta promjenit... |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#42 |
Premium
Datum registracije: Feb 2007
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#44 |
Suit up!
|
Nesto i iskon u zadnje vrijeme kenja. Naime na PCE i C2Y serveru ping mi je 80-100 (COD2), a prije je bio 50ak (na C2Y). Ako se ne poprave ubrzo vracam se t-kumi ![]()
![]() |
#45 |
nautic expert
Datum registracije: Feb 2005
|
istina, nisi jedini sa tim problemom. na tim serverima ja sa t-comom imam nekih 45-50, a iskonovci 80+ u isto vrijeme. mislim da se to događa samo zadnjih par dana... |
![]() |
![]() |
![]() |
#47 |
Premium
Datum registracije: Aug 2006
|
ja imam isto problema s pingom.... radio sam trace route i primjetio da mi na svakom serveru bio on u srbiju europi aziji il americi veza ide prvo u USA a onda tamo di treba dal mi to povecava ping?? evo i slika IP koji sam tracao je 81.171.125.81 ![]() Molio bih da neko ovo prokementira i da ako se nekaj moze ucinit da se smanji ping neka kaze... (ako je potrebno kod T-Coma sam) |
![]() |
![]() |
![]() |
#51 | |
Premium
|
Citiraj:
Nego, ako si ove razlike u pingu primjetio u CS-u... primjetio sam da scoretable uvjek prikazuje veci ping nego sto je zapravo... najbolje da ukucas u konzolu net_graph 3 i tamo promatras kolki ti je ping i da li skace. Recimo na terri mi scoretable pokazuje ping 60, a netgraph kaze 35-45 (vrijednosti sam izmislio, nije uvjek isto)... |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#53 | |
Premium
|
Citiraj:
cl_rate "20000" cl_updaterate "101" cl_cmdrate "101" to su maximalne ![]() iako, ja sam sebi stavio cl_updaterate "66" cl_cmdrate "66" zasto? zato sto terra ogranicava ta dva na 66, pa nisam siguran jel sa 101 saljem pakete u vjetar ![]() OMG WTF??? sad sam skuzio, ti imas 512kbit upload? odakle, kako? |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#54 |
Guest
|
Citiraj:
|
![]() |
![]() |
#55 |
Premium
Datum registracije: Jul 2005
|
![]() |
#56 | |
Premium
Datum registracije: Aug 2006
|
ograniceni su na serveru sto znaci da server neprima iznad 66 a on salje 101 i onda tih 35 on posalje al ih server neprimi... Citiraj:
ja zapravo imam 720kbit/sec Upload al posto postoje nekli gubitci upload mi je 520kbit/sec isto kao sto bi Down trebo bit 1 megabit a zapravo je 830kbita.... dok je bio testni period MAXtv-a ja sam ga dobio na test kao zato jer sam vjerni korisnik T-Comovih usluga i zbog toga su mi morali Upload povecat na 720kbita, makar neznam kakve veze ima upload s tim kad to ide prek totalno druge konekcije al dobro, i kad je zavrsio taj testni period ja sam im rteko da necu uzet taj maxtv i oni su mi rekli da budu dosli po onaj prijamnik kod mene doma, i od tad nisu ni bilo kod mene nit me zvali nit mi smanjili brzinu na kaj se ja naravno nemam potrebe zalit ..... hehe samo me strah da kad ce povecavat brzinu na 2 megabita (ak ce opce do tog dolazit) da mi nevrate upload na bijednih 192kbita ![]() pozz splif |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#59 |
Banned, varanje na tržnici
Datum registracije: Nov 2006
|
Pozdrav društvo evo ovakva je situacija.Uzeom sam ovaj novi Homebox,sve je lijepo i savršeno spaja mi se preko HSDPA mreže brzina skidanja je oko 100-120 kb/sec,ali kada igrat COD2 ping mi je oko 140-200,zna li možda u čemu je problem.Molim vas pomagajet.Hvala i molim vas bez nekih glupih komentara što sam uzeo homebox tkava mi je situacija doma i ovo je bilo jedino rješenje.Hvala |
![]() |
![]() |
![]() |
#60 |
Premium
Datum registracije: Jul 2005
|
nema problema. to je wireless pomiri se s tim pingom
|
|
Oglas
|