|
![]() |
#31 |
Premium
Datum registracije: Nov 2005
|
Pixel cjevovoda-12 Tmp po cjevovodu-1 Vertex shadera-5(v3.0) Pixel shadera-12(v3.0)
![]() |
#32 |
Premium
Datum registracije: Aug 2004
|
Možda je ipak dobro skužio ovih 12, naime RV560 ima fizički 12 ROP-ova (x3 pixel procesora), samo što ih je 4 isključeno u X1650XT. |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#33 |
Registered User
Datum registracije: Jan 2007
|
Pozdrav narode, treba da nabavim ovu karticu u Gecube izvedbi pa me interesuje koliko doticna trosi struje u smislu kakvo cu napajanje morati da nabavim s obzirom da na sadasnjem MS Industrial 450w koje ima deklarisano 20 A na 12V railu tjeram sledecu konfiguraciju: Sempron 2500+ s754 1GB pc3200 hdd Maxtor 40GB dvd-rw i cd-rw Skystar 2 + diseqc Strong motor Imam priliku da nabavim Cooler Master extreme power 430w koji ima dva 12V voda od po 14A i 15A. Oce li mi ono raditi posao il da trazim nesto jace....Takodje imam priliku da nabavim MS Industrial 550w pro, samo ne znam koliko je ono dobro i jeli bolje od CM-a s obzirom da se radi samo o malo kvalitetnijem no name napajanju.... |
![]() |
![]() |
![]() |
#34 |
Eddie
Datum registracije: Mar 2004
|
Dobrodošao. Taj Coolermaster 430W nije no name napajanje, nego sasvim solidno napajanje. MS450W je čak i relativno OK, tih je ali bježi od toga. Za dobro tvog računala preporučujem ti da ubodeš CM. Za koliko love ga možeš dobiti?! Meni je u kanti CM 450W.
![]() |
#35 |
Registered User
Datum registracije: Jan 2007
|
Mogu da ga nabavim za 55 evra u PG, a za MS sam mislio da je no name napajanje. Preporucena Atijeva jacina struje za fully loaded system je 30A za x1650xt, pa me interesuje da li se to odnosi na jacinu jednog raila od napajanja ili kombinovanu jacinu. Mislim da ce taj CM sasvim ok raditi posao posto mi je ostatak konfe relativno stedljiv po pitanju potrosnje, neko htio sam da cujem jos par misljenja... Hvala na dobrodoslici. Pozdrav. |
![]() |
![]() |
![]() |
#36 |
Premuim
Datum registracije: Feb 2008
|
Sry sto dizem staru temu... Posto je stock cooler na ovoj kartici nepodnosljiv, zanima me zamjena za njega, tj. zanima me da li bi isao vf900 na njega ili S1 ili S2... Ako ima tko od ovih navedenih ili neki slican, neka se javi na PM... Hvala EDIT: Idu sva 3, bar mislim, i pitam se da li bi S1 bio preveliki za nju pa da si uzmem Vf900... Nadam se da cete odg..
Zadnje izmijenjeno od: Campeonato. 24.06.2009. u 17:04. |
![]() |
![]() |
![]() |
#38 |
Premuim
|
![]() |
#40 |
Premuim
|
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#42 |
Premuim
|
Pa stavim na 25% (minimum u riva tuneru) i opet je glasnija od stare 3870... Coler zuji, al bas zuji... Cudan je vent na tome... Ma nadam se da ce doci S1 ili vf900 pa cu vidit sta cu stavit... Htio bi pasivu ak je ikako moguce...
![]() |
#44 |
Silent member
Datum registracije: Jun 2007
|
Imam tu karticu i gore montiran vf 900 i zadovoljan sam temperaturama i razinom buke. S njim se dobije i potenciometar pa možeš fino ručno regulirati broj okretaja. Nisam noise freak pa je kod mene cijelo vrijeme na max. Na stranicama AC-a ti piše da ide na tu karticu s1 rev.2 i s2.
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|