|
![]() |
#31 |
M.U.P.
Datum registracije: Sep 2004
|
U biosu pod standard cmos features ili kako se već zove stavi hdd detect na manual i kao acess mode stavi lba prije formatiranja
![]() |
#32 |
Banned
Datum registracije: Oct 2006
|
Mrkonja probat cu to, i prepoznaje mi I HDD i DVD RW...sve...evo stavija san LBA...btw sta to znaci?Ali mene muci zasto nema onog "press any key to boot from cd"?, a da mozda zeza zato sto su windowsi 32 bitni a n3 64 bitni? |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#33 |
Moderator
Datum registracije: Dec 2004
|
Jel originala CD ili mjenjan sa n-Lite-om npr.? Ako je prije toga bilo, a na novoj konfi ne, onda nemam pojma zašto ga nema...
![]() |
#34 |
Banned
|
CD je sprzen i radi sve uvijek sam koristio sa 32 bitnim socket 478, mozda zato i ne radi na 64 bitnom sistemu? |
![]() |
![]() |
![]() |
#35 |
Moderator
|
Nema ti to veze. Mora raditi na 64-bitnom procu obična verzija. Tebi se kolje nešta na relaciji HDD-matična. Probaj Load-at defoltne postavke u BIOS-u ako si nešta mjenjao.
![]() |
#36 |
Banned
|
a vidim i ja da se nesto kolje pa ja cu poluditi....dali podrzava DFI Samsung Supertalent memu? |
![]() |
![]() |
![]() |
#37 |
Moderator
|
![]() |
#38 |
Banned
|
I ja isto sumnjan da se u mom kompu odvija teska "koljacina"...vidit cu nakon ovog formata oce li raditi onda cu cijeli BIOS na default vratiti... |
![]() |
![]() |
![]() |
#39 |
EMP moderator
Datum registracije: Apr 2005
|
Je li imaš kakvih podataka na tom disku? Ako nemaš, udri zero fill format pa nek sve fino počisti.
__________________ "Kako su krojači novog svjetskog poretka uspjeli u tako kratko vrijeme slomiti intelektualne sposobnosti društva, uništiti kritičku svijest i ljudima nametnuti izvrnutu logiku?"
|
![]() |
![]() |
![]() |
#40 |
Adrenaline junkie
Datum registracije: Apr 2006
|
Imao sam sličan problem. U BIOS.u je sve bilo prepoznato kako treba, formatiranje i kopiranje fileova bi proslo kako treba ali sama instalacija nebi se ni pokrenula. Fazon je bio u tome što je disk bio priključen na 40-žilni IDE kabal. Prebaci ga na 80-žilni i pokušaj ponovo. Razlika izmedju 40-žilnog i 80-žilnog IDE kabla je vidljiva kolim okom. 80-žilni ima jako sitne vodove za razliku od 40-žilnog koji ima ogromne. Heh, oba imaju 40 pinova dok jedan ima 40 žica, a drugi 80. ![]()
Lenovo ThinkPad W530 - Core i7 3840QM, 32 GB RAM, SSD Samsung 512 GB, nVidia Quadro K1000M 2 GB, 15.6" 1920x1080 IPS, baterija 9 ćelija Zadnje izmijenjeno od: domy_os. 16.10.2006. u 00:13. |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#41 |
Banned
|
Zero fill format? |
![]() |
![]() |
![]() |
#42 |
Banned
|
Evo resetira sam bios, ali kaze gresku, windows cannot strat because of a hardware configuration error nest tako slicno, sta da radim??(BTW disk je iz Linksa i ima garanciju) |
![]() |
![]() |
![]() |
#43 |
Banned
|
Fala gospi evo proradija je!!! ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|
|