|
![]() |
#31 | |
Premium
Datum registracije: Dec 2002
|
Citiraj:
Moguce je i da si naleti i na jako slabu seriju proca u sto sumnjam ali zna se desiti makar i onda ide bar do 2200+ |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#32 |
Premium
Datum registracije: Mar 2003
|
E sad sam se malo poigrao sa množiteljom i stavio sam na 12,5x133=2000+ i sve je ok. Temperatura je oko 45 c. Sad me zanima gdje počinje nezdrava zona što se tiče temperature kod Thorughbreda posjetio sam i oc stranicu ali mislim da još nije ni blizu ovoj. |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#33 | |
Premium
Datum registracije: Dec 2002
|
Citiraj:
Probaj malo dognuti voltazu procesora i smanjiti postavke memorije ili dati memoriji veci napon! Reci ti nama cijelu konfu il posalji nam izvjesce od AIDE32 pa cemo ti znati nesto vse reci! Sto se tice sajta: To je duga prica! Kao sto si mogao primjetiti samo je forum aktivan i posjeta je zadovoljavajuca uzmemo li u obzir da se sajt jos nigdje prakticki ne reklamira niti čenđa linkove! Jos sredjujemo dizajn sajta, radimo CPU Database ( poput one na www.overclockers.com), kupujemo domenu ( www.cro-overclockers.com), i jos sredjujemo nesto s nasim sponzorima koji ce nam ustupati opremu na testove! Sto se tice toga da nismo bolji od PCE-a to jos nemozes znati posto sajt jos nije pusten u rad! ![]() Nama i nije cilj da budemo bolji od PCE-a ili nekih drugih sajtova nego da poboljsamo kvalitetu ovih sajtova u nasoj zemlji! Dapace PCE necemo shvacati kao konkurenciju nego kao partnera koji ce nam pomoci prijateljskim savjetima pri pocetnickim greskama! Eto sve to radimo da bi Vi bilo sto zadovoljniji i da nebiste morali hodati na sajtove poput Tom"s Hardvera koji pisu kako vjetar puse! Eto sad kad sam se toliko nasrao mogu ici po WC papir ![]() Uzivajte! |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#34 |
Premium
|
Dobro mladići moji (imam preko 3 banke ,ne puno ali ipak trica je tu nekoć bijah u postrojbi mica-maca iz Travnog) ali ipak se nedam i pokušam prihvatiti proključak s vama koji ste vjerujem 10-tak godina ispod mene , nedavno sam bio i na MOC-u za Advanced Server 2000 ide mi to polako , samo što nisam siguran da ću u zemlji koza gdje trenutno obitavam od 1998 imati koristi od toga pa mi se čini da bi me Metropola uskoro mogla primiti. Za siteove se slažem tako i treba samo naprijed svaka čast. Konfa u Aidi 32 je slijedeća :OS XPsp1,Athlon 1700+TB,@(6,25x267)=2000+ od danas,Silent Breez.Epox 8RDA,napon CPU Jezgre 1,63 ,DIMM 2,60 v neznam da li je drugo važno, ATI 9500 MAYA 2, WD 40GB 7200rpm, Sound Creative labs 5,1. 768 mb 266 DDR Samsung. LCD LG 1510S !! Imam i drugog PC-as ludim vilijem 1,6 ali njega rabim samo za LAN ili vježbe ali nije ni do koljena ovom. Uh jel treba nešto još. |
![]() |
![]() |
![]() |
#35 | |
Administrator
Datum registracije: Nov 2001
|
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#36 |
Premium
|
Ljudi moji nemogu mi se uši načuditi , kako je ovo lijepo Silent Breez je stvarno zakon ne čuje se, a ovo s memorijom ću već riješiti tj utopit ću ja nj nekome običnom user-u, ali i ovako na 2000+ je sasvim ok , a na više nisam ni probao. |
![]() |
![]() |
![]() |
#37 | |
***2CROwded***
Datum registracije: Mar 2002
|
Citiraj:
Evo za moj pogledaj ovaj post: http://www.pcekspert.com/forum/showt...2412#post42412 P.S. Marac vidim da ti je FSB poveći, a i vidim da imaš nice ploču, s time da smo svi zaključili da je MCP-T na 8rda bio pun pogodak. Nego ovako, da li si dizao napon sa onih default 1.5 (koje bi ja mogao podići samo vdd-modom...) ? |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#38 |
Premium
Datum registracije: Sep 2002
|
je. povecao je marac vdd na 1,8. ![]()
![]() |
#39 |
Premium
|
To su postavke u Aida 32 inače FSB je 133×12,5=2000+ dalje ne idem radi temperature i RAM mi je 266 da bi išao više . |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|