|
![]() |
#32 | |
Guest
Datum registracije: May 2005
|
Citiraj:
![]() |
|
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#33 | |
Registered User
Datum registracije: Mar 2005
|
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#35 |
Registered User
Datum registracije: Mar 2005
|
Kod mene se udomaćio i radi stabilno već 7/: wtf : 8 mjeseci. Od nevelikog izbora ovih modanih stavljao sam i nešto od TicTac-a al nisam bio zadovoljan. Samo ti to stavi gore i probaj. Od službenih inače, meni osobno je najbolje radila v19. Zadnje izmijenjeno od: Tao2. 24.07.2006. u 18:37. |
![]() |
![]() |
![]() |
#40 |
Banned
Datum registracije: Jan 2005
|
pa ima clockgen, ako već bude htjela preko 410, preko clockgena ga furam dalje |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#43 |
Rambus 3xtr1m
Datum registracije: Jan 2006
|
Onda javi kako mi ide ploca Crash. Jer ja nisam imao vremena ju posteno isprobat. Ja mislim da clock nije do matične ( moze varirat od najbolje do najlošije dvadesetak mhz) sve je u stepingu proca i memoriji. Matična je samo posrednik u svemu tome nf4 ultra je u svim pločama isti, jedino kvaliteta izrade ( dakle dfi i abit) ostalo je čipset... A rjesavam je se jer sam otvorio internet caffe i nažalost taj komp u sigu je server, a nažalost trebam imat kasu za printanje racuna koja je na com prikljucku (imate slike od mog internet caffe case na forumu). A kao sto znamo COM je umro sa sck. A i 478 i ja ga nisam imao na fatalitici, dok konverteri USB na COM ne rade bez nekih upravljackih programa. Dakle.... Glupi problemi, ali dovoljno da te natjeraju da prodas najljepsu i najbolju 939 ploču |
![]() |
![]() |
![]() |
#46 |
music freak
Datum registracije: Jan 2004
|
Mortal : kao sto znamo COM je umro sa sck. A i 478 .. ...pa i nije bas,ima ga na socket a,754,939,tak da..ja koliko sam primjetio jedino dfi izostavlja com prikljucak na svojim plocama mamicu im...
![]() |
#47 | |
Beskorisna bitanga...
Datum registracije: Aug 2004
|
![]() Citiraj:
Neke ploče imaju jedan vanjski + jedan konektor unutra za com port i treba samo kablić s priključkom... Nije samo DFI mislim da ima i Abit modela kojima fale com ili lpt sad nisam siguran više... Ali mnogima to danas stvarno više netreba, ja na svojoj imam 1xLPT i 1xCom...
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|