|
![]() |
#31 | |
the luda ribetna
Datum registracije: Aug 2004
|
Citiraj:
joj ne lupetaj...asus intel gigabyte epox i abit su najbolje ploce za intel...i to redom... zemi neku 945p ili 945g chipset...mos i pl kao asus p5pl2 al nije nes...drop ti je dosta izrazen pak na 945 i ne ocekuj puno...ja sam svog na 4 gige natjerao...al mi na asusu nije prepoznavao hard nakon 190...dalje od 4 gige nisam ni probo buta...e da i imao sam problema s njom...par put mi se bio koruptirao,opriku nije prepoznavao itd(prepoznavao...hm vidio ju je kao aooafh aopih abaplfha) pa sam preso sa asusa na gigabyte 8i945p-g...odlicna ploca...stabilno na 3.9 ghz...dalje mi ploca nece...tj stavim na 200 ona ostaje na 195...stavim an 193 sve 5 savim an a195 ok...196...eh ostaje na 195...neznam zas...e da na njoj mi je jednom prdnuo bios ![]() ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#32 |
Pod naletima kopita zla
Datum registracije: Dec 2005
|
ma...ja bi presao na dual corea cak i ovaj tjedan..ako ne ovaj..onda khm..na kraju sljedeceg...tako nesto..a ovak bi morao cekati cca 1mj..a to mi se fakat neda..imam kupca za svoje komponente a i super prodaje svog d805 ![]() |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#33 |
the luda ribetna
|
cuj ak ti nije tak hitno...mos pricekat mj dana...pa ti ja proadm svog 805 koja ide stabilno na 3.9 min( a i vise) + gigabyticu...naravno ovo je sma preporuka jer cu tu negdje prodavao ![]() inace velim ti odi si na najjeftiniju varijatnu da nebi prevec popusio pri prodaji... od ovih modela(a ti ces isher oc-at pa intel odpada) izaberi jednu jer su oni dostupni kod nas MB Asus P5LD2/DELUXE 945p(ovo je brijem najjaca 945 ploca) MB ASUS P5LD2 SE 945p(edit: zaboravio napisat...ovo je sma oslabljena verzija on se) MB Epox 5P945-J 945 p(ovo je mrcina isto ko i asus...tu su negdje i ima je SAMO u formelu...nije je bilo kad sam ju kanio kupit al sam ju imao u par navrata doma...) MB Gigabyte GA-8I945P Pro 945p MB GIGABYTE 8I945P-G 945p (razlika izmedu pro i p-g ti je firewire i sata raid moj favorit) MB 945P PLATINUM 945P (msi mi nikad niej ulijevao puno pouzdanja...zato je najlosiji po meni->nisam ju imao(samo druge msijeve produkte...i jedino im valaj optika) sve ostalo ima neke cake...navodno je ploca dobra...al i kosta...mos ju uzet i u roku od 8 dana vratit ![]() MB ASUS P5LD2-VM 945g MB ASUS P5PL2 Intel 945pl(nije mala losa...al cuj problema s njom uzas...restartam i uagsi se komp...i nakon 2-5 sec upali??lol optika itd ma...uglavnom 4 gige je butala ![]() MB Gigabyte GA-8I945PL-G 945pl(iskreno nisam ju jos imao...nemrem ti puno rec za nju pl je...dakle ne ocekuj prevec...) e da nikako nemoj ici na asroka za intel NIKAO!!!!sam da znas...da nebi bilo ups isto tako ak se mos rastegnut...pljuni nekih sola i pol...pa mos i na conro-a...ak ne...onda gledaj nes do 750 cuna...ovisno o dzepu...sto rec ![]() ak imas pitanja...bekni...vidit cu prije il kasnije ![]() edit: isto tako nikako ne uzimaj nf4 ie za intela...GORI ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#34 |
Pod naletima kopita zla
|
rezervirao sam ja kod supera D805 a daj mi link od svoje ploce..i kolko bi je cijenio... naravno da sam zainteresiran za kupnju..ali naravno..khm..garancija bi bila jaaako poželjna..pozdrav |
![]() |
![]() |
![]() |
#35 |
the luda ribetna
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#37 |
the luda ribetna
|
nkih 500 cuna? za cca mj dana al nis niej siher |
![]() |
![]() |
![]() |
#38 |
Pod naletima kopita zla
|
sorry...previše vremena za cekati... ![]() niš..odo ja na nabava.net..tražiti svoju novu plocu ![]() cya |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|