|
![]() |
#31 |
***2CROwded***
Datum registracije: Mar 2002
|
Hm... Ono sto si rekao Paske... Stavio bi ja Enermax, ali kuciste ce biti TASK. Isto za pocetak ... Sta fali TASK 3800 TMB ?! Ima problema s napajanjem?! BTW ovo je 400W napajanje... Hm... Ok, mozda bi ja kupio i neko super mrak... kuciste, dizajn i sve.. da ima dobar protok zraka i ... , ali gdje, kako bez napajanja?!?! Tu dolazi samo Antec, koji ima cijenu preveliku, s obzirom da nema napajanja.. a Enermax je skup.. (znam da je to kvalitetano, ali...). Racunao sam sve... Ispalo bi 7200 kn, a onda jos Vodeno i Enermax napajanje... S obzirom da cu mozda i prodati cooler i napajanje, za nekih 250 kn... I to bi onda ispalo ... 8000 kn. 1800 XP + Tbred B RAM CorsairXMS, DDR433, 256Mb,CMX256A-3500C2 * 2 EpoX 8rDa + Cooler SPIRE, FalconRock II ili (VOLCANO 9 SocketA, AthXP, smart & silen) IBM / Hitachi 80 GB, Deskstar 180GXP, 7200 RPM ATA/100 FIC 1stGraphics Radeon 9500, 128 MB DDR, AGP Case Task Midi-Tower TK-3800TMB Saxon Black 400W (kasnije najverovatnije PSU Enermax EG301P-VE 300W Dual FAN, ATX) 2 * Case Fan I jos External HDD USB (u kojem mi je IBM 40 GB, naravno novi, heheh jer stari geckrt... pa ovoga stedim u ladici.. ) Zadnje izmijenjeno od: Kova. 04.03.2003. u 16:00. |
![]() |
![]() |
![]() |
#32 |
MadModerator
Datum registracije: Sep 2002
|
Pa znaš li nekog iz neke staklare? Taj ti može besplatno nabaviti plexi pa napraviš sam svoje kućište ![]() ![]()
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#33 |
..
Datum registracije: Oct 2001
|
prvo ibm je prodao hdd diviziju hitachiju ne fujitsu-u. na tomshardware ti je bio test napajanja i task je pokazao 100W manje nego deklariran...mislim da je 300W-tno davalo 206 ili 400w-tno 306W van...pa ti razmisli... enermax kosta ali mislim da vrijedi...moja jedina velika zamjerka enermax-u je sto je kabel za napajanje maticne skoro metar dug (ne zezam).tako da mozes napajanje staviti u susjednu sobu..a to smeta u kucistu ma koliko god veliko kuciste imali!! |
![]() |
![]() |
![]() |
#34 | |
Premium
|
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#35 | |
Premium
|
Citiraj:
ali mogu se kladit da nece izgledat blok kao doctor iceov ![]()
![]() |
![]() |
#36 | |
MadModerator
|
Citiraj:
![]() ![]()
![]() |
![]() |
#37 |
***2CROwded***
|
Generally,one 512 MByte module will outperform two 256 MByte modules in a given motherboard. Beren?! Ovo je citat... iz specifikacija od Corsaira... A ako znam engleski, tu pise da je jedan modul od 512 MB, bolji od 2 256 MB te iste.. ?! Di je sada ono o dvokanalnom radu!? Zasto to oni neznaju ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#38 |
PC Ekspert šerif
Datum registracije: Feb 2002
|
Ako imas standardnu plocu koja radi sa jednim memorijskim kanalom od 64 bita, da. Ali ti imas veseli nForce2 koja imati dva takva kanala, dakle 2 x 64 bita, pristupa im zasebno (treba mu dva sticka memorije) i na taj nacin postize "virtualni" 128 bitni memorijski pristup. Ovim se jelte poboljsavaju performanse zato sto je i "virtualnih" 128 bita bolje nego realnih 64. Jel sad jasnije?? |
![]() |
![]() |
![]() |
#39 |
***2CROwded***
|
Jeste, dabome... ![]() Hvala.. Odo ja po to !!! BYE |
![]() |
![]() |
![]() |
#40 | |
Ekspert iz sjene ...
Datum registracije: Nov 2001
|
Citiraj:
![]() Dubby me već ispravljal ne jedanput po tom pitanju ![]() Motaju mi se po glavi Fujitsu ljaptopi pa se*em okolo gluposti ![]() Inaće vidim da im niti monitori ne valjaju ![]() |
|
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#41 |
***2CROwded***
|
Evo mozete mi slobodno pogledati SIGNATURE... jos ga nisam clockao.. iskreno malo me bedira... slika nakon clockanja.. neznam jos postaviti memoriju.. no uz malu pomoc.. ![]() E da imam Enermax.. i ne vrti mi se straznji ventilator... pise da ga kontrolira maticna, sta znaci da zato stoji ili ??!??!?! |
![]() |
![]() |
![]() |
#42 |
Premium
Datum registracije: Dec 2002
|
IBM Deskstar 180 GPX, 80 GB, 7200 IBM 40 GB, 7200 OVO ZNACI IMATI MUDA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! |
![]() |
![]() |
![]() |
#43 |
***2CROwded***
|
He he... pa ovaj od 40 GB, je novi, dobio kao garanciju od staroga... tako da mislim da ce i ovaj crknuti... A sto se tice ovog od 80 GB .. hm, recimo da se nadam da ljudi znaju uciti na pogreskama... i da je to dobar disk... |
![]() |
![]() |
![]() |
#44 | |
..
|
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#45 |
***2CROwded***
|
Hvala, msvrtan.. Isao sam citati po papiraima od Enermaxa... i nasao sam to.. tako da sam to napravio vec... Samo sto je fora da ja nisam vidio to cudo... ![]() Temp kucista mi je rasla ko ..., sada je sve 5... Jos da imam vodeno.. ![]() Imam malih problema s clockanjem.. Digne mi se sustav na 10 x 200, no ... ne do kraja.., neznam do kuda smijem dici napon proca.. a da li to uopce ima veze s procom.. sada mi radi kao sto pise u signaturu... ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#46 | |
..
|
Citiraj:
napon bi ti trebao ici do 1.85v bez problema...dalje nemoj...a inace ovisi od ploce do ploce koliki fsb moze izdrzati a cak i iste ploce nemru svaka do istih fsb-ova..tak da ovisi od maticne do maticne (komada maticne do komada maticne) |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#47 | |
Premium
|
Citiraj:
pa svakako digni napon. ako nisi probaj na 1.85 ![]()
![]() |
![]() |
#48 |
***2CROwded***
|
Da, nisam stedio na memoriji ... Digao sam napon... ALI TREBA MI VODENO!!! ![]() |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|