Forumi
Home Pravila i pomoć Članovi Kalendar Današnji postovi

Povratak   PC Ekspert Forum > Internet i mrežne tehnologije > Mreže
Ime
Lozinka

Odgovori

Uređivanje
Staro 17.04.2006., 15:21   #31
Pomo
Laughing Man
Moj komp

Pomo's Avatar

Datum registracije: Sep 2005
Prvo modem spoji na switch, a ne na komp. Drugo komp1: daj mu ip adresu 192.168.1.2, komp2:192.168.1.3, na modem pukni router mod, u ZA dozvoli kompovima izlaz na net i lan preko ip adresa koje si im dodijelio, system properties->computer name->network id-to obavi ili na komp1 ili komp 2 svejedno je. Šeraj diskove i to bi sve trebalo radit.
I've seen things you people wouldn't believe. Attack ships on fire off the shoulder of Orion. I watched c-beams ... glitter in the dark near Tanhauser Gate. All those ... moments will be lost ... in time, like tears ... in rain. Time ... to die.
Pomo je offline   Reply With Quote
Staro 17.04.2006., 17:19   #32
JVC HX-Z10
Sruk
Moj komp

JVC HX-Z10's Avatar

Datum registracije: Sep 2004
na dsl-u nemam nikakve gumbe osim za paljenje i RESET,mislim da nemam to za router mod.
A tak sam vec imo spojeno prije, i mogo je bit samo jedan komp spojen na net,a ak niko nije bio spojen na net onda se moglo pristupit shareanim filovima.
Jedino tad nisam imo nista sa router modom....???
JVC HX-Z10 je offline   Reply With Quote
Oglasni prostor
Oglas

Oglas
Staro 17.04.2006., 22:12   #33
Pomo
Laughing Man
Moj komp

Pomo's Avatar

Datum registracije: Sep 2005
Citiraj:
Autor JVC HX-Z10
na dsl-u nemam nikakve gumbe osim za paljenje i RESET,mislim da nemam to za router mod.
Ne postoji gumb za router mod, već modem treba malo poštelat da radi kao router, a ne kao bridge modem. Uputstva za router mod imaš ovdje: http://www.pcekspert.com/articles/400-1.html
Kako je tema o router modu na ovom forumu već prežvakana milion puta upotrijebi malo search opciju ako zapneš, pa tek onda pitaj. Preporučam i stiki od Rak-a o mrežama. Router mod ti je potreban da oba kompa mogu na net neovisno jedan o drugom i da mogu istovremeno bit na net-u.
I've seen things you people wouldn't believe. Attack ships on fire off the shoulder of Orion. I watched c-beams ... glitter in the dark near Tanhauser Gate. All those ... moments will be lost ... in time, like tears ... in rain. Time ... to die.
Pomo je offline   Reply With Quote
Oglasni prostor
Oglas

Oglas
Odgovori

Pravila postanja
Vi ne možete otvarati nove teme
Vi ne možete pisati odgovore
Vi ne možete uploadati priloge
Vi ne možete uređivati svoje poruke

BB code je Uključeno
Smajlići su Uključeno