|
![]() |
#31 |
Headbangig Grunf!
Datum registracije: Aug 2003
|
moja je pouzdano 480 jer piše na čipu ![]() Uz to me košatal malo prek 200€ u 12. mjesecu ![]()
Porsche 6cyl.boxer se hladi zrakom komp se hladi vodom! Chairman of G.M.S. ![]() Former member of PCE 100+kg demolition squad Grunf je moj idol! Moji Grunf type modovi NB:Mini Monster NB,VGA:Ye Monster C!, Ye Monster D!,Abit NB:Abit mini Monster,PSU:Ultra Monster! ![]() Alfisti site, Alfisti forum |
![]() |
![]() |
![]() |
#32 |
Hejter
Datum registracije: Mar 2005
|
danas mi sjela placa i da nije padala kisa skocio bi saposla do zitnjaka u jedan ducan gdje su po 1450kn ali samo uz uvjet da je r480 core . mozda jos sutra padnem u napast - dakle mora biti crvena i imati utor za dodatno napajanje . valjda ne bu kise sutra ujutro |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#33 |
Premium
Datum registracije: Feb 2005
|
Daklem u hgspotu imaju sapphire x800gto sa r430 chipom(neotljučanu sa 12 pajpi, bez priključka za dodatno napajanje), iako ih u cjenik stavljaju ko x800gto2. I s njom u FR verziji dolazi 1.6 ns samsungova memorija-upravo testiram. Sve u svemu teško se da naići na r480.
![]() |
#34 |
Premium
Datum registracije: Feb 2006
|
za routera: Nije obavezno da bude crvena,ali je obavezno da ima 6-pin prikljucak.Evo moja je plava i ima 480 cip ,znaci nema pravila ,totalno ludilo. za gigi1: dali si je testirao?Kupio je moj rodak(zajebao se),pa me zanima moze li se nesto uraditi sa tom karticom? |
![]() |
![]() |
![]() |
#35 |
Member
Datum registracije: Jul 2005
|
iste su cijene i za gto2 i za gto to što kupiš to i dobiješ ,jedino ako imaš sreće, bez obzira jako sam zadovoljan karticom ,sve igre igram na high (FEAR, COD2) |
![]() |
![]() |
![]() |
#36 | |
Premium
Datum registracije: Feb 2005
|
Citiraj:
Ako mislis na otključavanje i mjenjanje biosa-to nesmijemo raditi posto karticu vracamo hgspotu. Ali trebo bi moć otključat dodatnih 4 pajpi pošto se radi o r430 čipu koji posjeduje 16 pajpi.
![]() |
![]() |
#37 |
EMP moderator
Datum registracije: Apr 2005
|
Daj pokreni onda ATITool i napiši mi tu fuses data...
__________________ "Kako su krojači novog svjetskog poretka uspjeli u tako kratko vrijeme slomiti intelektualne sposobnosti društva, uništiti kritičku svijest i ljudima nametnuti izvrnutu logiku?"
|
![]() |
![]() |
![]() |
#38 |
Premium
Datum registracije: Feb 2006
|
ok sa pajpama ,a kako ide klokanje? |
![]() |
![]() |
![]() |