|
![]() |
#31 |
Moderator
Datum registracije: Jan 2004
|
Lakse malo... AMD vs Intel rasprave su vec toliko dosadne,besmislene i jadne da su i posebno naglasene u pravilima velikog broja foruma, pa tako i ovdje... Zato molim vas komentirajte proizvodni proces,cache,cijene,perfomanse... sta hocete a o propastima AMD i Intela nek brinu oni sami... Hvala... |
![]() |
![]() |
![]() |
#32 | |
Premium
Datum registracije: Oct 2005
|
Citiraj:
![]() Ovo prepucavanje mi je totalno bezveze i jadno... Ja nisam nikad imao AMD, ne zbog toga kaj ga nevolim il tak nego zato kaj mi se nekak poklapalo tak. Nego ne serem po AMD-u jer me bas briga koji proc ima par frameova vise u igricama ili par sekundi manje u dekodiranju... ![]() Imam svog nortyja i nebum ga mijenjal jos dost dugo, jer nemam potrebu za brzim a i morao bi pol kompa promijenit za neku nadogradnju. Nemam ni love za svaki cas nekaj mijenjat u kompu... Sad bi mi trebala doc P4P800 E-DLX pa da vidim kaj norty moze. ![]() Kupit cu vjerovatno proc kaj ce izac poslje Conroea ili cak jos poslje... Vjerovatno neki quad core ili duble quad turbo core... ![]()
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#33 | |
Premium
Datum registracije: Nov 2001
|
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#34 |
Premium
Datum registracije: Dec 2005
|
Imaš pravo, u sigu mi se vidi AMD:burn: Ma nisam ništa preporučao, i nije da sam neki sad tu poseban AMD-ovac, s obzirom da mi je ovo prvi proc od njih... Samo sam želio istaknuti, da i AMD recimo može sad napraviti u 65nm procesu FX-XX procesor i pobijediti sa 50 % SVE ostale procove, ali reći da taj proc neće izaći dok se svi ne oženimo. Ne daj Bože: wtf : U Thredu prije se vidi da nemam ništa protiv Intela. Ja samo volim zdravu konkurenciju, koja pogreškom Intela, nije postojala već duže vrijeme. Osobno mislim da je to AMD itekako iskoristio, za cijene svojih procova. I sad će sve biti papreno. Hehe: DualWiel P.S. Nije istina da se radilo o par sličica više ili manje |
![]() |
![]() |
![]() |
#36 | |
Guest
|
Je super, intel izdaje procesor s jos vise L2 cache-a, bez integriranog memorijskog kontrolera, ma...... ovaj procesor ce imati oke pefomanse, ali Intel bi dobar posao mogao napraviti tek s slijedecom generacijom. A u vezi AMD-a. Oni nikada nisu radili paperlaunchove, a trenutno su u puuuno boljoj poziciju koju intel mora njima ukrast. Citiraj:
Pogledajte malo i povijesne veze koje idu i prije nego sto su se neki ukljucujuci mene rodili. IBM + Intel + Microsoft + Apple, sve imaju neke poveznice jedno s drugim. Ali cemu uopce pricati o takvim sranjima koje suma sumarum nista ne znace pretjerano. |
|
![]() |
![]() |
#38 | |
Premium
Datum registracije: Nov 2001
|
Citiraj:
Manite se ćorava posla.... i nastavite razgovor kada se Conroe pojavi na trzistu.... a i tada se još više manite posla jer se pljucka meni koja će od dvije kompanije strpati više milijardi u džep.... Čisto jedan primjer, zbog intelove nesposobnosti proteklih godina danas A643000+ kupujemo za iste novce kao i prije godinu dana, što je nenormalno i nimalo me ne veseli.... Ah ta zdrava konkurencija |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#39 | ||
Guest
|
Citiraj:
Citiraj:
![]() Ma ide mi na qrac ta zadrta ekipa. Ja se bar trudim proucavat nove i stare tehnologije jer me zanima zasto je na necem bas ovo bolje pa bilo to zbog duzine cjevovoda, ovog ili onog. Jebote, nikad me nije ni jedna firma razocarala. Imao sam 800MHz Copperminea koji se clocknuo za 25%, a proc je bio mrak. Sad recimo imam Athlon mobilca koji je isto jedna od najboljih investicija koje sam napravio. Imao sam i losih iskustva, ali to se ne racuna jer, kad imas srece kao ja i prestane ti se vrtit vent od proca dok seres na WC-u moras kupit nekaj tek toliko da radi ![]() |
||
![]() |
![]() |
#40 |
od LemilicE
Datum registracije: Dec 2002
|
Evo još dobrih vijesti: http://www.xtremesystems.org/forums/...ad.php?t=95021
Member Of the PC Ekspert 100+kg Demolition Squad ----------------------------- ReadTheFuckingManual Da, to sam ja u avataru!!! Grobnik ----> 1:37.759... ko od vas može brže??? Nemam više lema!!! |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#41 |
crni pas
Datum registracije: Sep 2005
|
da a kad će se to moć kupit? koji je to uopće socket i kolko bu to čudo koštalo? jedva čekam da ponovo pređem na intel, već dugo ga nisam imao... zadnji je bio PIII na 500mhz.....strašan proc u svoje vrijeme... |
![]() |
![]() |
![]() |
#45 |
od LemilicE
Datum registracije: Dec 2002
|
Chipset je od 955 na gore
Member Of the PC Ekspert 100+kg Demolition Squad ----------------------------- ReadTheFuckingManual Da, to sam ja u avataru!!! Grobnik ----> 1:37.759... ko od vas može brže??? Nemam više lema!!! |
![]() |
![]() |
![]() |
#46 | |
Premium
Datum registracije: Nov 2004
|
Citiraj:
Stvarno ne znam kako im prolaze takve fore : baad :
![]() |
![]() |
#48 | |
Premium
Datum registracije: Jan 2006
|
Citiraj:
Zato postoje novi biosi koji riješe stvar! Do nekle!
![]() |
![]() |
#50 |
Premium
|
Ma prodajem sve sem Raptora!
![]() |
#52 |
Premium
|
Slabo, a i prodat ću samo nekoliko diskova za sad!
![]() |
#53 |
Spiderpig
Datum registracije: Jul 2005
|
ima li kakovih novosti?? ![]() |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|