|
|||||||||||
|
|
#31 | |
|
Premium
Datum registracije: Aug 2004
|
Citiraj:
Na dosta korištenom HP ProBook-u 455 G7 (Ryzen 7 4700U) iz 2021. sam zamijenio već 2 baterije i jedan ventilator. Orig. baterija je trajala 3 godine prije nego se napuhnula, zamjenska samo jednu godinu. |
|
|
|
|
|
|
#32 |
|
Premium
Datum registracije: Sep 2018
|
|
|
|
|
|
Oglas
|
|
|
|
#33 |
|
PRO
Datum registracije: Apr 2010
|
evo ja imam HP Compaq 6720 sa 8 GB DDR2. Na njemu MacOS 10.7, još uvik radi, laptop iz 2006. Nadam se da sam vam obogatija dan sa ovom informacijom. ![]() Razlog zašto ga imam? Jer ima DVD čitač ![]()
|
|
|
#36 |
|
Premium
Datum registracije: Sep 2018
|
Čudno je zato što je meni u zadnje cca 23 godine* crklo možda i pola tuceta DVD uređaja. Jedan od kojih je bio vanjski i kojeg sam čuvao u ladici, a koji je, doduše pao na pod pa mu je nakon toga bila narušena funkcija. Ali ovi ostali su imali korektan tretman, nisam pržio stotine diskova dnevno i svejedno su vrlo kratko trajali. OK, možda bi dulje trajali kao DVD čitači, međutim čim je snimanje počelo failat ja sam ih mijenjao. U biti, 23-10 jer sam prije cca deset godina skroz odustao od optičkih medija. Imam pristupa hrpi starih DVD uređaja, to bi bila slim verzija, da ima smisla i da imam beskonačno vremena, baš bih probao da li radi koji.
|
|
|
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|