|
|||||||||||
|
|
#31 | |
|
49%winner
Datum registracije: Sep 2007
|
Citiraj:
Kod nas je huawei jaci nego ikad po pitanju 4g/5g opreme, a koliko dugo je vec pod sankcijama.
|
|
|
|
|
#32 | |
|
Registered User
Datum registracije: Oct 2014
|
Citiraj:
Sent from my SM-S918B using Tapatalk |
|
|
|
|
|
|
|
|
Oglas
|
|
|
|
#34 | |
|
Premium
Datum registracije: Sep 2007
|
Citiraj:
![]() Spaja se preko winboxa ali ako je njihova oprema onda zovi njihove tehničare, pomoći će ti, dečki su odlični. Bar taj odjel za optiku. Zadnje izmijenjeno od: alengrosevic. 23.02.2026. u 20:44. |
|
|
|
|
|
|
#35 | |
|
Premium
Datum registracije: May 2014
|
Citiraj:
čim to pitaš, pretpostavljam da to nije tvoj router već njihov, za poslovne korisnike? ako je tako odgovor je nikako, zovi ih. mi imamo 2011 i 3011 kao poslovni korisnici, sav konfig ide preko tehničara. |
|
|
|
|
|
|
#36 | |
|
Premium
Datum registracije: Oct 2014
|
Citiraj:
A1 donio ONT ZTE F2801S, nakon što sam sve spojio i konfigurirao WAN evo radi već 2-3 tjedna bez problema. PPPOE session mi se resetirao usred dana pa sam to prebacio na noć i sad radi odlično. A1 brzina je 2/1, ali evo i screenshot. Direktno na UCG Fiber ![]() LAN žično ![]() Wifi na iPhone 17 ide do 1.5/1, pa se smanjuje kako se udaljavam. Zasad sam posložio samo VPN client i policy da Youtube domene idu kroz albanski server, radi odlično i nema reklama. Segmentacija će doći na red malo po malo i moram posložiti neki mini-rack jer je trenutno sve nabacano. Hvala deda.cro na preporuci i Karlo666 na savjetima, vidjet ćemo kak će radit dalje ali zasad sam zadovoljan. |
|
|
|
|
|
|
|
|
Oglas
|
|
![]() |