|
![]() |
#31 |
Premium
Datum registracije: Jan 2006
|
Pogledaj u manual od ploče čovječe pod sekcijom "Instaliranje s-ata drivera" tamo imaš upute kako raspakirat s cda drivere i napravit bootabilnu s-ata disketu.Nemoš to preko biosa,to u win moraš! Ono što mi nije jasno jest zašto je toliko zavrzlame oko s-ata,ploče za intel nikad nisu trebale te diskete... Ma t aj gigabit je u kur,imao sam ja iskustva s tim njenim s-ata.Uglavnom pogledaj još jendom u manual.
![]() |
#32 | |
Premium
Datum registracije: Nov 2001
|
Citiraj:
Evo gringo odgovora ZNA i to jako dobro ZNA Upravo složio komp sa Gigabyte 8I945P-G i net treba nikkva disketa za Serial ATA pošto se radi o Intel ICH7 controlleru koji je integriran i Bios ga vidi kao Primary Master. GigaRaid controller se ne vidi bez F6 i diskete a nije ni bitan na početku pošto se radi o klasičnom IDE controlleru. Neznam Šokre di si fulo možda unutar samih SATA trebao si ga stavit na SATA0 ili Sata1. Pozdrav
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#33 | |
Premium
Datum registracije: Jan 2005
|
Citiraj:
Evo sad opet ne razumijem ovdje masu! Intel ICH7 controller, GigaRaid controller, SATA0 ili Sata1.-što je to sve |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#34 |
Premium
Datum registracije: Nov 2001
|
Ova unutar tvog chipseta postoji ICH7 controller koji služi da komunicira sa uređajima koje ti staviš na matićnu ploću a radi se o tome da su SATA konektori podržani unutar tog controllera(laički) Giga raid controller ako se radi o ploći Gigabyte GA 8I945P-G su zelene Boje (IDE) da si recimo kupio 2 ide diska i stavio na zelene controllere nebi mogao instalirat Win bez diskete za dotični controller. Ja sam prije dva dana kupio takvu ploču piknuo Sata disk na Sata0 i instalirao bez problema XP jer ga je u Biosu pronašao kao primary master. Pogledaj Manual i bit če ti sve jasnije Shadow
![]() |
#35 |
Premium
Datum registracije: Jan 2005
|
Zahvljujem! |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|