|
![]() |
#32 |
Mirko, a ne Harry
Datum registracije: Nov 2009
|
Znači u sve moraju ubaciti te gluposti.
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#33 |
Tuco “the Rat” Ramirez
|
2018. godine kada je izlazio prvi dio Daniel Vavra je bio vlasnik Warhorse-a. I tada nije bilo DEI u igri ni u najmanjim tragovima. 2019. je prodao Warhorse i vidi vraga sa novim vlasnicima evo nam i DEI u srednjem vijeku. Crni je koliko sam pohvatao iz Malija i liječnik je u igri. |
![]() |
![]() |
![]() |
#34 |
Dobro je sve.
Datum registracije: Sep 2012
|
Koji ste vi likovi pa ti ljudi postoje i onda i sad i crni i vaki i naki, zamisli sebe da si homo ili crnac jel ti nebi bilo drago to izabrat u igri a i tržište nalaže da bi više primjerak prodali moras pokrit sve vrste.. M.Jordan je odavna reka kad su pitali zasto se ne uplice u politiku i ne odabere stranu desno/livo on je fino odgovorija da i republikanci kupuju njegove tenisice. Tako da mi je i dalje nevjerojatno da se dan danas ljudi cimaju oko tih stvari mislim kbk . Igra,film ,serija,glazba valja ili nevalja . Poslano sa mog SM-S918B koristeći Tapatalk |
![]() |
![]() |
![]() |
#35 |
Mirko, a ne Harry
|
Nemam ja problem s tim ako je "prirodno" stavljeno u igru/film/seriju. Imam problem s tim kad se vidi iz aviona da se nameće igračima/publici. Evo u zadnjem Dragon Age-u imaš scenu gdje non-binary lika neko misgendera i sad par minuta traje scena gdje oni raspravljaju kako se ispričati osobi koju misgenderaš. Mislim, o čemu uopće pričamo. Da, zato svi studiji koji rade takve gluposti u zadnje vrijeme propadaju.
![]() |
#40 |
Premium
Datum registracije: Sep 2006
|
Fali unreal 5 engine definitivno, nema iritantnog stutter fest trzanja, nema kompajliranja shadera, nema loadinga od pola sata, nema obveznog upscalea zbog čega sve izgleda zamuljano itd. itd. itd. ![]() |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#41 |
Registered User
Datum registracije: Jun 2024
|
Došao do Semine pa sa onim starcima sad trazim cart. Igra izgleda predivno. Sve na ultra, DLSS quallitiy i vrti se oko 90FPS. Napokon nesto optimizirano. Likovi su super, NPC-evi (pogotovo ženske.. kmhh) su zanimljivi. AI je odlican. Samo.. ..igra "na papiru" izgleda savrsena za mene. Ali, nikako da mi "klikne". Mehanika mi nikako ne lezi. Dat cu joj sansu jer je sadrzaj sjajan, ali sta god da radim, sjetim se zasto nisam zavrsio prvu igru.
![]() |
#42 | |
Premium
Datum registracije: Oct 2005
|
Citiraj:
Inače igra je brutalno dobra, od grafike zvuka, skoro sve... Jedinicu isto nisam prešao iako sam je startao jedno 3 puta, svaki put odigrao jedno 5-10 sati i stao... |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#44 |
DIY DILETANT
Datum registracije: Jan 2009
|
WANTED: blunderbuss mod! ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#45 |
Premium
Datum registracije: Jun 2009
|
Ulupao desetak sati i igra je odlična. Teško je ponovo krenuti ispočetka jer je moj Henry iz jedinice bio dopingirani T-Rex u borbi, ali polako, doći će do toga. ![]() Od CP2077 sam jedino preorderao Stalker 2 i KCD2, oba pogotka u sridu. |
![]() |
![]() |
![]() |
#46 |
Registered User
|
Sadrzaj igre je zaista impresivan. Vjerujem na rijecima da je prva igra bila najbolji RPG, a da je ova jos i bolja. Ovo je prvi naslov gdje vidim da odabir dijaloga zaista ima veliki uticaj na ishod i da reputacija ima smisla. Medjutim, mehanika igre je morala biti bolja. Sa ovom dvojicom sam se borio malo je reci 15 puta. I svaki puit sam imao drugacije iskustvo.. mislim wtf? Znam da sam underlevel. Znam da nemam dobru opremu. Znam da nisam farmao skillove ubijajuci ovce. Da nisam isao kod TomCata da mi pokaze Master Strike. Sve je to meni jasno. Ali, osim sto Henry izgubi dah nakon jednog zamaha, I ako je profesionalni soldier (?) i sto profula dva puta covjeka ispred sebe. Nije mi jasno kako je igra ovoliko nekonzistentna. Nekada me sasjeku za pet sekundi. Nekada ubijem jednog s lakocom, drugom ne mogu DMG odbiti ni sa kojim udarcem. Znalo se desiti jednog ubijem lako, drugi ostane dva udarcas od killa, i on mene sasjece potezima koje ne mogu odbiti da ne znam sta se uopste desilo. https://www.youtube.com/watch?v=xijs98lVNHI Igra ovisi o indikatorima koji nekada jednostavno nestanu. Na srecu odbijam udarce ali ne mogu vjecno i zbog UI gluposti izginem. Proklinjao sam lock on igre oba puta dok sam prelazio Elden Ring. Godskinduo nisu teski. Teske su traljave komande i traljava kamera. Ovdje isti slucaj. Stradam jer me drugi vojnik opkoli za kojeg nemam nikakav indikator. Nekada se upali zeleni stit da odbijem udarac vojnika koji nije lockan, a nekada me sasjece ne mogu mu nista jer su meni "svezane ruke" a ujedno sam slijep jer vidim samo pravo. Ako se drze realizma, osim sto covjek ima vrat pa moze okrenuiti glavu, periferni vid covjeka je preko 200 stepeni dok ja ne vidim nekoga ko je pored moga ramena. Stamina se prestane puniti na neko vrijeme iz cista mira. Mozda je bug ali sa ovim odlukama me ne cudi da je mehanika igre. Headshot ne uzima nikakav HP. Isto tako kad sasjecem lika po vratu. Posto je pravoliniski udarac ala headshot, ne broji se. Sta to treba da znaci? Ako je igra first person. Sto se meni svidja. Ne mozes mi drzanjem maca blokirati kameru. ne vidim nekad 90% slike ispred sebe. Dat cu joj jos jednu sansu. Oticu do Tom Cata na obuku i mozda traljavost nestane sa skillom. Ali ovo randomiziranje sa neprijateljima mi se nikako ne svidja. P.S. Kad sam ubio ovu dvojicu i uzeo im opremu, nisam mogao sjesti na konja jer sam tezak. Pa cemu sluzi konj majku mu? ![]()
![]() |
#47 |
DIY DILETANT
Datum registracije: Jan 2009
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#48 | |
Premium
|
Citiraj:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#49 |
Registered User
|
Nisam siguran na koji perk mislis. Naostrena su oba maca prije ove borbe. Sa long sword nisam jedne osobe doslovno ubio prije njih. Nisam ga koristio. Ovaj kratki mac je puno bolji radi stamine jer Henry ostane bez daha dok jednom zamahnem. Opet, nije problem sto sam sa slabom opremom vec eto, taj kompletan blindspot i radnomiziranje. Its just not fun.
![]() |
#50 | |
Premium
|
Citiraj:
If you sharpen a weapon to 98 % or more on the grindstone, it will deal 10 % more damage. The effect lasts until the weapon's condition drops below 75 %. Na ovaj sam mislio, vrlo jednostavnih 10% više dmga. Ali da i ja sam primjetio da ponekad uopće ne prikaže udarac tj mogućnost blokiranja čak i od lika koji je ispred mene i u fokusu, ne znam jel bug ili stisnem nešto pa cancelam mogućnost bloka.. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#51 |
Registered User
|
A vidi, igra je kompleksna pa je moguce da ima dosta combat bugova. I ovo na sta se ja zalim, ne-konzisentnost mozda nije lose jer borbe nisu repetativdne. Dosadne. Malo i ja previse ser*m. Kasno je bilo sinoc. Yebi ga.. Malo sam se i ja ohladio. Ipak je igra tek izasla a poprilicno je masivna. Mozda fixaju. Samo eto, ja imam taj "OCD" problem da se volim boriti underlevel. Ko je igrao Elden, govori da je Mohg Lord of Blood jedan od tezih bosseva. A zadnji put sam ga ja dobio na lvl40 i Nagakiba lvl 10. Malo je reci da je borba trajala cijelu vjecnost.. ali eto. Volim da se nadmecem samo mi zasmeta kad se ujedno borim sa kontrolama. Veceras cu otici do Tom Cata i srezat nekloliko ovaca da nisam totalni noob.
![]() |
#53 |
Premium
|
E ja sam ovo čudo probao prevest s ChatGPT-om (nije baš pametan) pa, ko voli nek izvoli. Onak sam sebi bi dalo ocjenu -3(+2). Jako je komplicirao i ima pun k... teksta i oko 22000000 znakova -al bala, bla,bala. ko oće i želi neka proba. ja probao na ![]() https://limewire.com/?referrer=pq7i8xx7p2 - ispravak Zadnje izmijenjeno od: rokonja. 22.02.2025. u 15:26. |
![]() |
![]() |
![]() |
#54 |
Premium
|
Došao u Kuttenberg, prvu zonu prešao vjerojatno 99% svega, tako da moj Henry zna latinski savršeno, vrhunski je borac bez oružja, mačem ubija u 2 udarca, zavodi sve s lakoćom i rastura razgovore vještim jezikom ![]() Igra je remek djelo, baš onako pravo uživam, bilo je malo teško u početku, sve je bilo onako "clunky", ali kad se Henry razvio sve je sjelo na svoje mjesto.. Sad mi je žao što nisam i KCD1 malo više dogurao i dao šanse.. PS: Arrowhead i Henry kaže znam lika koji je dobio strijelu u koljeno hahahahaha |
![]() |
![]() |
![]() |
#55 |
Dobro je sve.
Datum registracije: Sep 2012
|
Nisam ni ja jedinicu nikad završija imali potrebe zbog priče ili nečeg drugog?Ili samo krenut dvojku i dali je bolje mišem ili gamepadom odigrat ?ocu rec jel lakše gamepadom pošto je komplicirana/clunky borba? Poslano sa mog SM-S918B koristeći Tapatalk |
![]() |
![]() |
![]() |
#56 |
Registered User
|
Gamepad je traljav ali ja igram preko njega. Ako igras preko steama, moras mu zadati anti-dedzone jer u sredini dok viuces palice, kao da ni nema efekta. ![]() Sto se ostalog tice, gamepad radi posao. A borba je traljava i bugovita i fulas lika koji sjedi.. ma sta koristio od periferije. Takva je igra. Internet je pun tutorijala za tutorijale same igre (one recim okad dodjes do Tom Cata) jer je hit reg jako los.
![]() |
#58 |
Registered User
|
![]() |
#60 |
Premium
|
Koja igretina, upravo završio s main questom, došao taman na 100h played, savršenstvo od igre od početka do kraja, mali bugovi tu i tamo, animacija, pozicija kamere i tako, ali ništa game breaking.. Jedna od rijetnih igri zadnjih par godina koju sam prešao do kraja, 10/10! |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|