|
![]() |
#31 | |
Zule
Datum registracije: Mar 2005
|
Citiraj:
![]() ![]() Ma nek radi s njom što hoće ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#32 |
Premium
Datum registracije: Apr 2003
|
Ok,nakon mukotrpnog pokusavanja OC-anja grafe,flashanje XT OC biosa rijesio je problem,sada grafa ide i na 760 Mhz GPU BEZ artefakata i bez dizanja voltaza,memorija je ogranicena programom do 800Mhz (overdrive),inace,ocito je da X1800XT imaju VELIKIH problema s driverima i OC softverom,jer samo su 2 kompatibilna koja rade normalno,i samo cat 5.11 radi bez greske...To je i ocekivano,nova grafa,novi gpu...polako ce doc i softver! Zadnji bench koji sam radio je bio na 750 GPU i 800 Mem s XT OC biosom,frekvencije su puno vece naspram 660/800 ili koliko je vec bilo,ali 3DMark rezultat je slabiji,10150... Mozda su u novijem biosu mem tajminzi olaksani... Bilo kako bilo,ja grafu nisam mogao OC-at bez tog biosa,ni na 690 GPU,pojavio bi mi se svjetlo plavi ekran prilikom startanja 3Dmarka i restart je bio neizbjezan,nije BSOD,a nije do grafe,jer grafa radi na puuuno visim frekvama... U iscekivanju drivera,i ostalih OC utility-a ![]()
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#33 | |
Premium
|
Citiraj:
![]() |
![]() |
#34 | |
Super Moderators
Datum registracije: May 2002
|
Citiraj:
![]() Kakvih si to imao problema sa driverima, baš me zanima. Ja sam probao 5.11 betu, 5.12 a sve sam benchao sa 5.13. I igrao se usput. Imao uključen VIVO i snimao program, gledao Tv... I nisam imao problema sa fucking driverima. Ni sa overclockom-koliko si mogao i sam vidjeti. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#35 |
Super Moderators
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#36 | |
Premium
|
Citiraj:
![]() |
![]() |
#37 |
Super Moderators
|
Pa pisali smo po forumu da je net.2.0 radio sa 5.11 ali da sa 5.12 i 5.13 ne radi... Rade driveri, sve ok, ali ne šugavi CCC. Možeš ga emulirati ako ti baš toliko fali preko ATT-a ![]() Ja sam bio preljen pa sam ostavio dvojku, koristio sam ATT. |
![]() |
![]() |
![]() |
#38 | |
Premium
|
Citiraj:
![]() ![]() Uh,kad vodeno legne na R520 bit ce svega ![]() Ali ovaj tip s ovom HIS-ovom,vidio ja to jos prije ali nisam isao za tim,tek sad vidim stock cooler i lude frekve !!
![]() |
![]() |
#39 |
Premium
Datum registracije: Aug 2003
|
Evo da vas čiko obrazuje, vezano uz pregrijavanje ![]() Naime, pošto još uvijek čekam svoj veliki vga voter bljok, a ovo grijanje u igricama ode preko 70 čak do 80 celzija ja popizdio ![]() Morao sam nešto smisliti konstruktivno hehe Inače kućište je tt armor... Ovako je inače izgedalo.. ![]() Temperature kartice znači u leru oko 50, u punom galopu pun kurac i 800, osim ako bih stavio odmah 100% vent al onda nemoš živit Inače armor sam složio tako da dole imam 1 12cm usis @5v, zatim u sredini kao što vidite 1 koji tjera taj zrak dalje @5v na čipset i karticu, zatim iznad kartice 1 ispušni @5v.. Gore je 12cm koji dere po diskovima i 1 iza njih koji to vozi vanka...2 raptora su u kavezu, temp nikad preko 25celzija, ventovi na 5v smanjeni ![]() I onda čiko fino uzme kartona i napravim tunel sa 12cm srednjeg venta točno u karticu s donje strane a gore sam malo ostavio da puše odozgor na karticu...i to funkcionira savršeno ...temperature u leru 28/22 celzija, a nakon 3 sata Americas army jedva 40celzija pređe... + fucking milina za uši... ![]() Slike ![]() ![]() Ovaj mali vent je bio samo za potrebe cijeđenja kante, pa sam memu ladio...al skonto sam da ne treba...2.8 je taman topla dost hehe Eto; hehe ![]() Suma sumarum; Cijena: Djaba Korist: Velikaaaaa Priceless ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#40 |
Premium
Datum registracije: Jul 2003
|
Dobar mod hehehe!!! ![]()
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#41 |
Premium
Datum registracije: Aug 2003
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#42 |
Super Moderators
|
Današnja mladež ![]() Pola dana provede gledajući u razno-razna očitanja temperature, brzine okretanja ventova...smišljaju egzotične načine hlađenja ![]() Ja sam na XT pogledao temperaturu samo jedamput. ![]() Hoćeš clockati za kaj veći Mark 05??? Otvori prozor. ![]() Extremniji način je otvoriti DVA prozora i napraviti propuh. Hladno, dobar protok friškog zraka, overclock zagarantiran:clap: |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|