|
|||||||||||
|
|
#31 | |
|
Zule
Datum registracije: Mar 2005
|
Citiraj:
Ne bih se složio. To je kao da kupiš Carreru s 550konja i ideš ugradit čip da dobiješ dodatnih 25 konja ![]() Ma nek radi s njom što hoće ![]() |
|
|
|
|
|
|
#32 |
|
Premium
Datum registracije: Apr 2003
|
Ok,nakon mukotrpnog pokusavanja OC-anja grafe,flashanje XT OC biosa rijesio je problem,sada grafa ide i na 760 Mhz GPU BEZ artefakata i bez dizanja voltaza,memorija je ogranicena programom do 800Mhz (overdrive),inace,ocito je da X1800XT imaju VELIKIH problema s driverima i OC softverom,jer samo su 2 kompatibilna koja rade normalno,i samo cat 5.11 radi bez greske...To je i ocekivano,nova grafa,novi gpu...polako ce doc i softver! Zadnji bench koji sam radio je bio na 750 GPU i 800 Mem s XT OC biosom,frekvencije su puno vece naspram 660/800 ili koliko je vec bilo,ali 3DMark rezultat je slabiji,10150... Mozda su u novijem biosu mem tajminzi olaksani... Bilo kako bilo,ja grafu nisam mogao OC-at bez tog biosa,ni na 690 GPU,pojavio bi mi se svjetlo plavi ekran prilikom startanja 3Dmarka i restart je bio neizbjezan,nije BSOD,a nije do grafe,jer grafa radi na puuuno visim frekvama... U iscekivanju drivera,i ostalih OC utility-a ![]()
|
|
|
|
|
Oglas
|
|
|
|
#33 | |
|
Premium
|
Citiraj:
|
|
|
|
#34 | |
|
Super Moderators
Datum registracije: May 2002
|
Citiraj:
Kakvih si to imao problema sa driverima, baš me zanima. Ja sam probao 5.11 betu, 5.12 a sve sam benchao sa 5.13. I igrao se usput. Imao uključen VIVO i snimao program, gledao Tv... I nisam imao problema sa fucking driverima. Ni sa overclockom-koliko si mogao i sam vidjeti. |
|
|
|
|
|
|
#35 |
|
Super Moderators
|
|
|
|
|
|
|
#36 | |
|
Premium
|
Citiraj:
|
|
|
|
#37 |
|
Super Moderators
|
Pa pisali smo po forumu da je net.2.0 radio sa 5.11 ali da sa 5.12 i 5.13 ne radi... Rade driveri, sve ok, ali ne šugavi CCC. Možeš ga emulirati ako ti baš toliko fali preko ATT-a Ja sam bio preljen pa sam ostavio dvojku, koristio sam ATT. |
|
|
|
|
|
#38 | |
|
Premium
|
Citiraj:
Uh,kad vodeno legne na R520 bit ce svega Ali ovaj tip s ovom HIS-ovom,vidio ja to jos prije ali nisam isao za tim,tek sad vidim stock cooler i lude frekve !!
|
|
|
|
#39 |
|
Premium
Datum registracije: Aug 2003
|
Evo da vas čiko obrazuje, vezano uz pregrijavanje Naime, pošto još uvijek čekam svoj veliki vga voter bljok, a ovo grijanje u igricama ode preko 70 čak do 80 celzija ja popizdio . Mater joj njenu, a buka je ono katastrofa žešća...Morao sam nešto smisliti konstruktivno hehe Inače kućište je tt armor... Ovako je inače izgedalo.. ![]() Temperature kartice znači u leru oko 50, u punom galopu pun kurac i 800, osim ako bih stavio odmah 100% vent al onda nemoš živit Inače armor sam složio tako da dole imam 1 12cm usis @5v, zatim u sredini kao što vidite 1 koji tjera taj zrak dalje @5v na čipset i karticu, zatim iznad kartice 1 ispušni @5v.. Gore je 12cm koji dere po diskovima i 1 iza njih koji to vozi vanka...2 raptora su u kavezu, temp nikad preko 25celzija, ventovi na 5v smanjeni ![]() I onda čiko fino uzme kartona i napravim tunel sa 12cm srednjeg venta točno u karticu s donje strane a gore sam malo ostavio da puše odozgor na karticu...i to funkcionira savršeno ...temperature u leru 28/22 celzija, a nakon 3 sata Americas army jedva 40celzija pređe... + fucking milina za uši... ![]() Slike ![]() ![]() Ovaj mali vent je bio samo za potrebe cijeđenja kante, pa sam memu ladio...al skonto sam da ne treba...2.8 je taman topla dost hehe Eto; hehe Suma sumarum; Cijena: Djaba Korist: Velikaaaaa Priceless ![]() |
|
|
|
|
|
#40 |
|
Premium
Datum registracije: Jul 2003
|
Dobar mod hehehe!!! ![]()
|
|
|
|
|
Oglas
|
|
|
|
#41 |
|
Premium
Datum registracije: Aug 2003
|
|
|
|
|
|
|
#42 |
|
Super Moderators
|
Današnja mladež Pola dana provede gledajući u razno-razna očitanja temperature, brzine okretanja ventova...smišljaju egzotične načine hlađenja Ja sam na XT pogledao temperaturu samo jedamput. Hoćeš clockati za kaj veći Mark 05??? Otvori prozor. Extremniji način je otvoriti DVA prozora i napraviti propuh. Hladno, dobar protok friškog zraka, overclock zagarantiran:clap: |
|
|
|
|
|
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|