|
![]() |
#32 |
Extrema Thule
Datum registracije: Feb 2005
|
Testirao sam i pretpostavljam da ima bug u većoj rezoluciji - trzaji pri naglo padu fps-a Prvi run sa 1920x1200 - stari driveri ![]() Drugi run istom rezolucijom sa novim 552.22 ![]() Prebacim na drugi monitor 1920x1080 - nema trzaja ![]() ![]()
__________________ |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#34 |
Prvoklasni Krkan
Datum registracije: Jan 2006
|
+1 na Mladena. Taj RT je doslovno tipka za ubijanje performansi. Meni je i DLSS quality dosta dobar i na 1080p, jedino mi se ne sviđa to što je to čudo postalo zapravo obavezno u novijim igrama. Ovo je isto UE5 ili neki drugi engine? |
![]() |
![]() |
![]() |
#36 |
¯\_(ツ)_/¯
Datum registracije: Feb 2008
|
Uglavnom da, al u Cyberpunku npr. path tracing je cudo i izgleda neusporedivo bolje od obicnog RT-a ili non-RT ultre... |
![]() |
![]() |
![]() |
#40 |
Premium
Datum registracije: Feb 2007
|
U testu je bilo na 75% upscaling pa zato i manji fps. Možda si sa time zadovoljan, nemam ništa protiv, ja za te novce ne bi bio i ugasio bi RT i igrao se na 100+ fpsa. U ovak akcijskoj brzoj igri svaki fps dobro dođe a sobzirom da stalno trčiš i fajtaš se sumnjam da netko gleda refleksije na vodi i sjene u stvarnom vremeno ovisno o izvoru svjetla itd. Tko želi najljepšu grafiku danas ima Hellblade 2 bez RTa osim softverski lumen ili kaj već. |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#41 |
Premium
Datum registracije: Jun 2008
|
Slažem se. Svakako se budu smanjili settingsi. Ali ovako, za foru, na 4K OLEDu, benchmark zbilja izgleda impresivno. 6xxx ili 7xxx gen ce to vrtit kako spada izgleda ![]() Sent from my SM-S908B using Tapatalk |
![]() |
![]() |
![]() |
#44 | |
Banned
Datum registracije: Mar 2013
|
Citiraj:
Ma sve to stoji, ali na pcu se samo zanemarujem postavkama, benchanjem, itd… Na konzoli samo kliknem i igram. ![]() Pc gaming se danas svodi na pronalazak optimanih postavki i zapravo mi nekako ostavlja dojam da na kraju dana ljudi niti ne uzivaju u igri, samo gejmanje je gubljenje vremena zapravo realno, ali jos zajebavanje sa optimalnim postavkama jos i vece. Zato mi se to vise neda i kompletno sam otkantao pc gaming… xboxov gamepass je odlicna stvar odbija me microsoftov nikakav suport za rh i zapravo sami nedostatak igri, ps pretplate su solidne ali u ovih par godina odigrao sam svega par wow igri od kad je izasao ps5. Da budem iskren dobro cu razmisliti o kupnji ps6ice, ako je i bude… |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#46 |
Banned
Datum registracije: Mar 2013
|
104 gige na ps5 ? Damn Vidjet ćemo navečer kakva je. 😬 ![]() |
![]() |
![]() |
|