|
![]() |
#31 |
Premium
Datum registracije: Sep 2018
|
|
![]() |
![]() |
#32 |
Premium
Datum registracije: Sep 2014
|
ja kad sam bio klinac, a bio sam zločest, redovito sam dobio po guzici i to mi je bilo the best. nikada ne boli jer paze, a izvučeš se. međutim sreća nije dugo trajala i već negdje sa 9 godina počelo je sa kaznama tipa nema van, nema kod frenda, nema igrica na kompu i slično. to je pakao. to je gore od bilo kojih batina. očaj. |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#33 |
Premium
Datum registracije: May 2007
|
|
![]() |
![]() |
#34 |
Premium
Datum registracije: May 2010
|
Ne razumijem na sta ciljas ? Pa nisu ukradna.. napravljena ili kupljena itd... Nebi, uvijek ima "nesto" ! Morala je... ![]() Da, nema gore od dobre kazne i nema nesalomljivih ![]() Kcer copili u raciji oko ponoci ( 17 g ) u bircuzu, ja naravno bio na terenu... zove policija da oce neko doc po nju, reko JOK.. moze prespavat u celiji ? Pa moze... ok. Nije 2 tjedna htjela van od sramote. Starija kad je imala 16 stalno kasni u skolu, ujutro lenguza pa dok se nasminka itd.. doso ja sa roditeljskog i 3 neopravdana sve ujutro prvi sat. Uzo ladicu gdje je drzala sminku, sjalila, neke cetkice i sta ja znam kojeg sve vraga, otvorio vrata kamina i hoplaaaa - sve u kamin ! Sok, nevjerica, skupljala kozmetiku mjesecima... ujutro se dize 1h ranije i trci u skolu da moze nazicati od kolegica sminku jer kako ce bogati takva bez sminke izgledati u skoli. Subotom kada su obicno svatovi i kolone vozila uvjek prolaze kroz nasu ulicu znao sam ih istjerat van ispred kuce, donesem lotre i pranje prozora, opet sramota... nabijaju suncane naocale i sesire na glavu da ih niko ne prepozna. Svaki izlazak ako zakasne koju minutu pomnozim sa 3 i sljedeci skratim, dogurale do 22h pa nisu isle opet od sramote da u 22h moraju doma. Znale su ljeti trcat bose kuci sa stiklama u ruci da stignu, na svoje oci vidio dok sam na kapiji cekao ![]() Kad su bile 8 i 10 godina volile crtane gledati cudo jedno... za kaznu su jednom stjerane u sobu a ja na tv pustio crtani najnoviji onako glasnije malo da ga mogu cuti a ne i vidjeti.. muka.. slusaju ko radio prijenos, ljute, suze... drugi dan "jedu iz ruke" i mole za crtani ![]() Ma mogao bi u nedogled... nosanje rđave 6m cijevi po ulici itd.. svasta se ja sjetim i poslje svake takve "skole" bar mjesec dana je bio mir dok se malo ne zaborave ![]() Mislim sta bi ih tuko, pogotovo zensku ! Nedaj boze da je "nesto ostetis" i ko ce to onda udat tj. ozenit ako su bilo sta copavi !?!? Ćurke moraju biti u mint stanju dok se ne udaju a kako ce im kasnije sa muzem biti e hebiga... same si biraju ![]()
#36 |
Premium
Datum registracije: May 2010
|
Naravno, nikad nemoj odustati ! Djeca su blago koje treba izbrusiti a nekada to tesko ide no to ne znaci da se toga treba bojati. Ja sam deda vec 3 puta ![]() Najmladja kcer mi je sada tek 12 godina i zacudo jos je dobra, nije na sestre tako da eto, pomalo mi i dosadno ![]() Tata komp mi je PREspor, trebam drugi procesor !! ![]() novaca na svijetu sa kojima mos kupit sve sto djeca ljepo naprave ili izjave a da ti ostane u sjecanju 100 godina, dobrom sjecanju.
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|