|
![]() |
#31 |
Premium
Datum registracije: Dec 2005
|
ej, imam pitanje, imam 9800pro, pojavljuju se artefakti na default taktu, inace mi sve radi ok na taktovima 355/680, ali u zadnjih par dana mi ati tool zna zablokirat kad stavim ono show 3d view... kocka se vrti i pocne trzat i komp mi zablokira nakon nekog vremena. prije nisam imao sranja, a sad je pocelo... grafa se dosta grije i imam u namjeri uzet zalman vf700cu, ali se bojim da mi to nece pomoc, bojim se da mi grafa odlazi, a nemam namjeru uzimat novu... help! |
![]() |
![]() |
![]() |
#32 |
Guest
Datum registracije: Feb 2005
|
ja isto mislim da odlazi...trebao si zalmana uzet odmah kad si ju kupio... sad joj spusti takotve dok ne ubodeš zalmana....i ako nemaš garanciju, moli se da ti ne rikne... |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#33 |
Premium
Datum registracije: Feb 2004
|
ak imas garanciju nosi to u servis!!! ak ne onda mozes sam gledat kak ti rikava.. ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#34 |
Premium
Datum registracije: Dec 2005
|
mislim da mi trokira zbog temperature, jako se grije, sta mislite, bi li ga zalman spasio i bi li to sljakalo? da nije mozda fora oko voltaze? ako uzmem zalmana bi li mogao dic voltazu jezgre malo samo da mi ne puca? grafa nema garanciju... |
![]() |
![]() |
![]() |
#35 |
Premium
Datum registracije: Sep 2004
|
Moja 9800pro@xt sapphire radi dobro.... zasada.... nije ni 15min radila sa origigi hladnjakom, od prvog dana na njoj silencer i hladnjaci po memoriji.... što je je.... karta je prenategnuta i dogurana do samog limita.... kućište je otvoreno, tu i tamo malo ju usisam.... a i ako krepe tri godine garancije ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#36 | |
PizzoZder
Datum registracije: Jan 2003
|
Citiraj:
![]()
Prodajem kucu na klizistu.. Nije puno presla..... Member Of PC Ekspert 100+kg Demolition Squad NAJNOVIJE = Povoljno RAM..http://www.downloadmoreram.com/... tor i AMD kupili.... NOVO! Prodajem visokokvalitetni tropleteni hardverski konac za fixiranje coolera |
|
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|