Forumi
Home Pravila i pomoć Članovi Kalendar Današnji postovi

Povratak   PC Ekspert Forum > Računala > AMD Radeon
Ime
Lozinka

Odgovori

Uređivanje
Staro 18.12.2005., 15:09   #31
animATrIx
Premium
Moj komp

animATrIx's Avatar

Datum registracije: Dec 2005
ej, imam pitanje, imam 9800pro, pojavljuju se artefakti na default taktu, inace mi sve radi ok na taktovima 355/680, ali u zadnjih par dana mi ati tool zna zablokirat kad stavim ono show 3d view... kocka se vrti i pocne trzat i komp mi zablokira nakon nekog vremena. prije nisam imao sranja, a sad je pocelo... grafa se dosta grije i imam u namjeri uzet zalman vf700cu, ali se bojim da mi to nece pomoc, bojim se da mi grafa odlazi, a nemam namjeru uzimat novu... help!
animATrIx je offline   Reply With Quote
Staro 18.12.2005., 16:28   #32
nicko
Guest

Datum registracije: Feb 2005
ja isto mislim da odlazi...trebao si zalmana uzet odmah kad si ju kupio...

sad joj spusti takotve dok ne ubodeš zalmana....i ako nemaš garanciju, moli se da ti ne rikne...
nicko je offline   Reply With Quote
Oglasni prostor
Oglas

Oglas
Staro 18.12.2005., 18:44   #33
ThIeF
Premium

ThIeF's Avatar

Datum registracije: Feb 2004
ak imas garanciju nosi to u servis!!! ak ne onda mozes sam gledat kak ti rikava..
ThIeF je offline   Reply With Quote
Staro 18.12.2005., 20:27   #34
animATrIx
Premium
Moj komp

animATrIx's Avatar

Datum registracije: Dec 2005
mislim da mi trokira zbog temperature, jako se grije, sta mislite, bi li ga zalman spasio i bi li to sljakalo? da nije mozda fora oko voltaze? ako uzmem zalmana bi li mogao dic voltazu jezgre malo samo da mi ne puca? grafa nema garanciju...
animATrIx je offline   Reply With Quote
Staro 18.12.2005., 22:08   #35
4444josip4444
Premium

4444josip4444's Avatar

Datum registracije: Sep 2004
Moja 9800pro@xt sapphire radi dobro.... zasada.... nije ni 15min radila sa origigi hladnjakom, od prvog dana na njoj silencer i hladnjaci po memoriji.... što je je.... karta je prenategnuta i dogurana do samog limita.... kućište je otvoreno, tu i tamo malo ju usisam.... a i ako krepe tri godine garancije ....
4444josip4444 je offline   Reply With Quote
Staro 18.12.2005., 22:12   #36
nino
PizzoZder
Moj komp

nino's Avatar

Datum registracije: Jan 2003
Citiraj:
Originally posted by animATrIx
mislim da mi trokira zbog temperature, jako se grije, sta mislite, bi li ga zalman spasio i bi li to sljakalo? da nije mozda fora oko voltaze? ako uzmem zalmana bi li mogao dic voltazu jezgre malo samo da mi ne puca? grafa nema garanciju...
Mislim, mislim, mislite.....Pa ako se jako grije, uzmi tog zalmana, ako rikava, zalman je nece spasiti ali mozes zalmana cuvat za novu grafu mislim

NOVO! Prodajem visokokvalitetni tropleteni hardverski konac za fixiranje coolera
nino je offline   Reply With Quote
Oglasni prostor
Oglas

Oglas
Odgovori

Pravila postanja
Vi ne možete otvarati nove teme
Vi ne možete pisati odgovore
Vi ne možete uploadati priloge
Vi ne možete uređivati svoje poruke

BB code je Uključeno
Smajlići su Uključeno