|
![]() |
#31 |
Registered User
Datum registracije: Dec 2016
|
Očito su mnogi zaboravili na Intelove dječje bolesti. |
![]() |
![]() |
![]() |
#32 |
Into my head it goes
Datum registracije: Feb 2004
|
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#34 | ||
Moderator
Datum registracije: Nov 2003
|
Citiraj:
zašto bi ga uzimali ako za iste pare mogu dobiti više u drugom taboru? 8/16 ti sigurno nije presudan faktor za igre što dokazuje x testova. Citiraj:
![]() |
||
![]() |
![]() |
![]() |
#35 | |
Nikad sit, uvijek žedan
Datum registracije: Jun 2005
|
Zašto uopće ulaziš u raspravu s nekim ko ima nick "AMD nešto"? ![]() I dalje bestbuy polovnih procesora. Citiraj:
Može uređaj doći 100 000 dolara, kad je to isti atom ko i na onoj najdrljavijoj ploči ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#37 | |
Into my head it goes
Datum registracije: Feb 2004
|
Citiraj:
![]()
![]() |
![]() |
#38 |
Premium
Datum registracije: Aug 2005
|
Bio je problem sa Skylakeom koji je riješen putem microcode BIOS patcha. https://arstechnica.com/gadgets/2016...lex-workloads/ Uostalom nema CPU arhitekture bez errate, sve dok se da popraviti (ili disejblati ![]()
![]() |
#39 | ||
Registered User
|
[QUOTE]Znam da te ne zanimaju. ![]() Citiraj:
Ili mislis da je beloved Intel imun na to? Citiraj:
bas me zanima. |
||
![]() |
![]() |
![]() |
#40 |
Premium
Datum registracije: Jul 2012
|
To se kažu dosta dugo držalo u tajnosti, a onda je nedavno procurilo. Ima u onome AdoredTV videu naziva Intel had a rough week ili nešto tako. Mene je fasciniralo u tom videu da su nekih 7-8 milijardi platili za McAfee... Što se tiče R7, on je skup za naše prilike (1700 jel, samo bi budala kupila 1700X ili 1800X), ali to je vani mainstream cpu, čak je malo jeftiniji i od i7 K, a kamoli od i7 5820K ili 6800K + X99 koji se vani također prodaju kao alva, a za sviranje kurcu u većini slučajeva. A za gaming će tek R5 i R3 postati još popularniji, R7 nije baš "it" zbog viška jezgri (no vjerujem da će i to doći na svoje ko zaguzi nekoliko godina sa istim) |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#41 |
Antimićanin
Datum registracije: Aug 2007
|
Meni je prvi pick bio 6c/12t još dok za Zen nismo znali da bu se zvao Ryzen ![]() ![]() Iako, eto već 5 dana sam u degradaciji sa i7 na Celerona, sa 16 na 4 GB RAMa i sa 1070 na iGPU ![]() ![]() E da, i Syssin rant "kome treba proc sa toliko glava"? Kome treba Passat 2.4 200 konja kad se i u Fabiji 1.2 može dopeljat gdje god ![]() ![]() Zadnje izmijenjeno od: Brko. 09.03.2017. u 18:50. |
![]() |
![]() |
![]() |
#42 | |
Aiden Fierce
Datum registracije: Jan 2016
|
Citiraj:
![]() ![]() Gle ne razumijem raspravu. Ovo je maltene 6900K sa neki Z270 fičurima i sad je to problem? Oke malo zeza u igrama ali niš spec. Ovo je best case scenario ryzena.
![]() |
![]() |
#47 | |
Torrent freek
Datum registracije: Mar 2005
|
Citiraj:
![]() Koliko igram i prastari 550BE@B50 je bio i više nego dobar, al eto kad se već nabavilo 1440p monitor i GTX970 da je u rezervi i adekvatan procesor kad nešto zasvrbi ![]()
Zadnje izmijenjeno od: Mr.Ex.President. 10.03.2017. u 17:56. Razlog: tipfeler |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#49 |
Premium
Datum registracije: Oct 2009
|
Pa ja sam se dugo palio na Ryzena.Sad kad su došli,malo sam se ohladio,pa sam odlučio ovako sa 8350.Nije ovaj ryzen 8 core ono što mi treba.Mada je cijena ok za te performanse.Pošto se pretežno igram,ovaj fx ne zaostaje toliko da je neisplativ.
![]() |
#51 |
Antimićanin
|
Pošteno. Umene bude Prime X370 Pro. Do sada sam uvijek koristio Asusa iz srednjeg segmenta. Vjerujem da bude ploča ok za te novce. Vidim da je ekipa zadovoljna sa njom po internetovima. Uglavnom voze 1700 na 3.9~4.0 GHz sa 1.325-1.375V i RAM na 2933 MHz. I sam težim takvim rezama za Game profil. |
![]() |
![]() |
![]() |
#52 | |
Registered User
|
Citiraj:
8+2 power phase? Cini se solidna. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#53 |
Premium
Datum registracije: Jul 2012
|
Na tia mobiteli je navodno dobavljiva od prvog dana, te stoji dan danas U futuri x370 fatality i killer od as rocka "Proizvod je dobavljiv isti ili najkasnije drugi dan." Crosshair uz tiu dostupna i u linksu |
![]() |
![]() |
![]() |
#54 | |
Antimićanin
|
Pametno ![]() Da, malo šteka sa pločama, ali bude to. Moja u dolasku, ETA za 8 dana. Proc i RAM su već nabavljeni i čekaju ploču da sve to skupa krene prema meni. Ima za odma neke B350 ploče ali me te ploče tako jako ne interesiraju da nisam ni pitao koje su i koliko koštaju ![]() Ali ploča me jako jako zainteresirala. Što cjenovno, što ne sumnjam u Asus kvalitetu kojoj svjedočim već 12+ godina na raznim socketima (A7N8X-E Deluxe , P5Q-E i sad zadnja P8Z77-V) tako da uopće nisam uzimao u obzir ove ASRockice, MSI-jke ili nedajbože Điđibajtice ![]() Istina da bi Sabertooth isto uzeo u obzir, ali neda mi se toliko dugo čekat ![]() Citiraj:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#55 | |
Registered User
|
Citiraj:
Zatim krizam Gigabyte jer su imali pateticno loš BIOS i hiljade sugavih revizija i prevara u vidu dubliranih Power phases I slična veselja. Ostaje mi samo ASUS jer su u AM3+ stvarno imali,i imaju,daleko najbolje ploče. Evo i sad radi sa fx na 5,2ghz i vcore je hebena ravna crta. ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#56 |
Antimićanin
|
Za MSI ploče mi je dovoljno par @Wolverine-ovih postova i kalvarije koje je on prolazio dok je recenzirao hardver. Iako mi je ova MSI Titanka prekrasna. OK, i košta, ali opet... to je MSI. Grafičke su im fenomenalne, ali ploče... |
![]() |
![]() |
![]() |
#58 |
običan user
Datum registracije: Apr 2006
|
hmm, ukucao "rma maticne" u nabava.net i izbacilo samo asrockice...nekako ne vjerujem da se ostale ne kvare, pa pretpostavljam da ostale rma ploce prodaju pod nove...no odavno me brend prestao zanimati...pogledam layout, pituru, djidja midje koje mi trebaju i naravno cijenu i to je to, pa sto bilo...ima garanciju, pa ako i rikne, dat ce drugu... |
![]() |
![]() |
![]() |
#59 |
Premium
Datum registracije: Jun 2009
|
Asus ima support? Po mojim iskustvima s njihovim "supportom", više koristi bi imali od hrpe slabo treniranih majmuna koji nasumice lupaju po tastaturi nego od tih imbecila. Dok sam živ, Asus neće dobiti ni lipe od mene, makar bili zadnji proizvođač na kugli Zemaljskoj. Da se razumijemo, imaju kvalitetne proizvode, ali ako/kad ti zatreba podrška za njih, bolje ih je odmah proslijediti u smeće. Manje živaca, vremena i novaca se izgubi. Ali dosta OT. Ovaj 1700 je lijep udarac u jaja Intelu u HEDT segmentu, još da se iskristaliziraju ploče i ovo će biti jako dobra priča. ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#60 |
Antimićanin
|
Za razliku od Bulldozera i šetogodišnjih 5-postotnih reciklaža Intela, ovo je već sad divna priča. S vremenom će biti sve bolja i bolja ![]() Microsoft baca van Creators Update gdje rješava probleme sa Schedulingom, a BIOSi će isto popeglat i otvorit puno stvari. Gamechanger totalni. Od ove točke pa nadalje AMD se vratio da ostane. Kao što rekoh, Intel bude opet bacio van neš novo, bolje i skuplje, ali nekako mislim da ne bude imao situaciju kao 2006 sa C2D i 2011 sa Sandy Bridge protiv tada nemoćnog AMDa. Yet to be seen. Kako bilo da bilo, ovaj 8/16 Ryzen sigurno nebu zastario 5-7 godina. |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|