|
![]() |
#32 |
Premium
Datum registracije: Feb 2006
|
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#34 | |
Premium
|
Citiraj:
![]() Uz "nešto" veću cijenu. ![]()
![]() |
![]() |
#36 |
Premium
|
Bilo je još dobrih ideja u to doba... Uzdignuta tipkovnica na 760, prvi "tableti" i slično. K tome, u siječnju je otišlo prvih sto milijuna komada...
![]() |
#37 |
Moderator
Datum registracije: Nov 2003
|
prije nekih godinu dana otišao na wc i reko da ufatim nešto za čitanje i ono ufatim bug iz '96'-98 ili tako nešto nebulozno... kadli ono recenzija t serija tada aktualna (ne znam stvarno koja) - 56k kn ![]() e to je laptop ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#39 | |
Premium
|
Citiraj:
![]() Makar, u to doba praktički nije bilo prave konkurencije, a svi koji su trebali nešto takvo sami su dolazili. Na stranu koliko su koštale PS/2 mašine. ![]()
![]() |
![]() |
#40 |
Moderator
|
ma vjerujem da je, ali eto kada gledaš danas tak nekaj i ono tipa bilo šta u konzumu za 1899 sa i3, đitiex grafom i terabajtima prostora dođe ti mrak na oči. ne znam kojim čudom, ali na tim starijim laptopima čak su i baterije duže trajale. |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#41 | |
Premium
|
Citiraj:
Na stranu razlike u cijeni i manje marže, više proizvođača i sve osalo dovodi do smanjenja onih koji se stvarno žele baviti distribucijom i slično. Baterije? Kako tako, no bilo je i memory efekta i slično. No imam nekih modela kojima baterije još nešto sito rade (iliti po par minuta), a modeli su iz početka 90-ih. ![]()
![]() |
![]() |
#42 |
Moderator
|
pa to ti pričam... ono super moderne tehnologije baterija, čuda svemirskih ALO ČOVJEČE MAGNET SMO IZUMILI!!! ![]() |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|