|
![]() |
#31 |
Premium
Datum registracije: Jan 2008
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#32 |
Gamer 2 the Bone
Datum registracije: Feb 2007
|
Ja igram na Xbox controlleru i super je lagano i fluidno. Koljem i vrtim comboe na sve strane. Prvo naravno rješavam sve sidequestove da se nabildam ko živina, a onda main story. Sve igre tako igram oduvijek ![]() Samo one struggles for power su čini se neverending story, mislim da se orkljani generiraju u beskonačnost, i nema kraja tome....čini mi se tako, možda griješim. I malo mi je glupo što ako poginem iz sasvim desetog razloga (npr popiknem se na tratinčicu i slomim vrat), svejedno neki od kapetana/warchiefova dobije +1 ili +2 na power, ne samo kad me oni krknu... ![]() ![]() Inače, kad se čovjek uhoda i navikne na kontrole/comboe super je lagano igrat....meni znaju doć po 3, nekad i 4 orc bossa odjednom (onak wtf, odakle se stvore), skupa s pratnjom (20-30 gruntova), i opet ih sve potamanim. Stvarno nije teško, samo treba parirat na vrijeme a sve drugo je čisti button mash. Svejedno, meni i dalje super zabavna igra. Zasad....samo da ne postane monotona (ranije spomenuti power struggles bez kraja etc....)
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#38 |
Premium
Datum registracije: Sep 2007
|
Počeo i ja ovo igrat, prvih par misija i malo lutanja okolo. Inače ovo mi je prva igra LOTR serijala, čak nisam ni neki extra ljubitelj te tematike iako sam pogledao filmove. Onako, čini mi se ok tučnjava i gameplay ali nekako to sve djeluje poluprazno. Budem nastavio pa ćemo vidjet koliko će me zadržati. |
![]() |
![]() |
![]() |
#40 |
ODUZIMAM VAM RIJEČ
Datum registracije: Aug 2005
|
igra neko na plejki 4? neznam dal da uzmem pa prodam il da na kompu perem
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#41 |
Hala Madrid!
Datum registracije: Nov 2007
|
Ja krenuo jučer na PC-u. Meni osobno je ovaj nemesis prava inovacija i ful mi je zanimljivo ![]() ![]() ![]() Btw, čini mi se da se nekad poneki bug desi (ili to možda nije bug?!), znači znam naletit na 1 kapetana(što već) i u blizini se odjednom stvori (ili sam slijep) drugi kapetan + 10 orkova malih bude i naravno crknem ![]() ![]() Zadnje izmijenjeno od: Mogy. 20.10.2014. u 09:40. |
![]() |
![]() |
![]() |
#42 |
Hala Madrid!
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#44 |
Premium
Datum registracije: Sep 2007
|
Igraš igru a ne znaš na kojoj rezi ni detaljima ![]() Sa druge strane, imaš pravo, bitno da uživamo igrajući ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#45 |
Premium
Datum registracije: Jul 2012
|
Mene ne zanima pretjerano ta igra, al kaže mi jedan: 1080p - pentium 3220 + 260X ide medium/high bez problema i bez bottlenecka. Igra je po tome onda dobro optimizirana i po netu što sam malo gledao više gpu bound |
![]() |
![]() |
![]() |
#46 |
Premium
Datum registracije: Jan 2009
|
Igra je super optimizirana,samo mi je zao sto nema drugih regija osim Mordora da se posjeti,tipa oni vilenjacki grad,Shire i slicno :/ Ubio me vec cetvrti put Otha the Wrestler,jedan udarac i ode cijeli health,progresija u igri je da se oni svi kapetani moraju eliminirati da bi se doslo do Black Hand ili jer se oni stalno spawnaju ? |
![]() |
![]() |
![]() |
#47 | |
Hala Madrid!
|
Citiraj:
![]() Isto tako neki kapetani su ti vezani za main misiju pa se preporuča da ih se ubije kako bi ti olakšalo misiju (pretpostavljam ako prije ne ubiješ kapetana koji je doušnik(što već) warchiefu da ti se i on stvari zajedno sa warchiefom). Bude ti ona strelica iznad njih za koga se vežu. ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#48 |
Premium
Datum registracije: Mar 2006
|
Ljudi, da li apgrejdate sva oružja i da li dižete wraith i ranged abilitis sve ili samo neke? Nisam se interesirao pa ne znam koliko će biti "bodova" za apgrejdanje. Meni je igra odlična ali nisam dugo igrao igre pa sam se zaželio ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#51 |
Split resist itself!
Datum registracije: Feb 2009
|
Evo završeno napokon (da napravim mista za druge naslove ![]() Pozitivno: - odlična grafika, efekti, fizika (sve na max) - raznovrsnost neprijatelja, njihov izgled, fizika - atmosfera Mordora - sandbox (2 velike mape, level dizajn ok) - optimizirano (barem je meni glatko išlo s i5 4460, R9 280X, 8GB rama i SSD-om) - gotovo bez bugova - duljina igre (za ispuniti sve questove i skupiti sve "goodiese" po mapi) - parcijalna nelinearnost - upgrade likova i oružja - dosta raznolikih opcija prilikom igranja (osinjak, kamp vatrica, žbunje, zapaljive bačve groga, hrpa mesa kao mamac, kavezi s beštijama, stealth kill bodežom, luk i strijela, pin to place, shadow strike, ground execution, mind control neprijatelja, kill from above, ledge kill, mounting onih beštija.....) - fast travel sistem Negativno: - igra je ka stvorena za kontroler (nije teško toliko ni s tastaturom) - borbe protiv horda neprijatelja ponekad dosade - replay value 0 - nema namištanja težine igre (meni je taman jer obično buildam lika pomalo i ne igram Rambo stilom) - nema quick save/load (pffff ![]() Uglavnom dajem 4.5 od 5 za ovaj Assassin's Creed mod ![]()
![]() |
#52 |
Premium
Datum registracije: Nov 2008
|
Evo ja instalirao, čisto da vidim kako će vrtiti na mojoj novoj konfi. Igra je odlična za sada, jedino što me smeta je to što je napravljena za konzole u potpunosti. Slična AC, ali 100% za konzole. Meni radi sve na Ultra, ali ama baš sve, na 75-90 fps. |
![]() |
![]() |
![]() |
#54 |
Premium
|
Pa igram cijele dane Fallout ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#56 |
Premium
|
Ma ne čudim se, samo sam sretan, pa isprobavam. Valjda prvi puta u životu imam komp preko 10k kuna, pa mi je sve cool ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#59 | |
overpowered
Datum registracije: Mar 2006
|
Citiraj:
![]() inace taj goty edition je oko 90GB download ![]()
![]() |
![]() |
#60 |
Premium
Datum registracije: Feb 2015
|
Kakvih 90, ima 42,7 GB. |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas