|
![]() |
#31 |
Debeli gad
Datum registracije: Jun 2010
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#32 |
Premium
Datum registracije: Mar 2007
|
Sve znam. Geodetima će značit, a drugima čisto za informaciju da se nađe. |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#33 | |
Registered User
Datum registracije: Nov 2005
|
Svaka čast, cijenim ljude entuzijaste koji rade konkretno a ne samo da "pričaju priču". Šteta da nisi probao progeCAD pa postavio iskustvo, i on je Trial 30 dana. Citiraj:
Administratorima je važno da znaju što je Lisp (kao i programerima) jer oni taj Lisp trebaju instalirati ili isprogramirati. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#34 |
Registered User
Datum registracije: Jan 2014
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#35 | |
Premium
|
Citiraj:
Ja nisam radija sa progecad-om pa to nisu moji dojmovi. Večeras kad stavim dite spavat instalirat ću progecad, probat ću ta 3 lispa koji su mi bitni. Ma ništa čudno, moje kolege koji nisu baš neki računalni entuzijasti o LISP-u nemaju pojma (pogotovo ljudi koji koriste LT i uopće nemaju mogućnost učitavanja lispa ili netloadanja fileova). Nije im nikad triba. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#36 | |
Registered User
Datum registracije: Jan 2014
|
![]() Citiraj:
I ovi jeftiniji klonovi i spominjani ProgeCAD imaju dodatke za specijalizirane poslove (iz iskustva, rijetko tko iskorištava i cijelu osnovnu bazu blokova), kompatibilan je sa svim poznatim. Uzevši u obzir cijenu, omjer cijena/dobiveno nije proporcionalan nego znatno povoljniji kod ovih jeftinijih. Open source CADove i CAMove nebi preporučio nikome nakon mature ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#37 | |
Premium
|
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#38 |
Pijem samo KAJ
Datum registracije: Jan 2004
|
mi smo u firmi kupili progecad 2013 i zažalili smo lovu. Nekome tko brzo crta ubrzo ce shvatiti da nema (bar ja do sad nisam nasao) poštene zamjene autocad-u. Ja sam konstantno imao probleme sa osnapima i rušenjima. Malo se to popravilo s update-ovima al nije to to ![]() @bubba - vidim da trebaš 5 licenci. Pa ako imaš tolko posla sigurno nije bed to isplatiti u mj. dana ![]() edit: naletio sam na ovo. 100% free. Moglo bi biti dovoljno onima koji koriste osnovne komande ![]() edit 2: Ništa od babacad-a. To je nešto kao prealpha. Fali još brdo naredbi ![]() Zadnje izmijenjeno od: Problem. 05.02.2014. u 00:11. |
![]() |
![]() |
![]() |
#39 |
Registered User
Datum registracije: Jun 2007
|
Pozdrav svima Vrlo zanimljiva tema pa da i ja kažem koju ![]() Ako koristite AutoCAD u punom potencijalu onda kvalitetne alternative nema i to je činjenica. No ako vam je potrebno bazno iscrtavanje nacrta onda možete koristiti bilo što iako i to nije neka sreća ako razmjenjujete dwg-ove sa suradnicima. Kopije AutoCAD-a jako "zagađuju" dwg tako zvanim DGN-ovima koji usporavaju i povećavaju veličinu samog filea. A i u tom slučaju možete koristiti web based opciju cada AutoCAD WS i AutoCAD 360 https://client.autocad360.com/loginpage/ (nisu savršene ali rade na njima). Isto tako mogu se složiti da AutoCAD je skup, međutim, činjenica je da ljudi kod nas koriste možda 30% mogućnosti i u tom pogledu to je bačen novac. Nadalje, prva kupovina AutoCAD-a je velika investicija ali ako uzimate pretplatu imate pravo na home licence (što bi reklo da na 5 kupljenih licenci imate pravo na još 5 koje možete koristiti na kućnom računalu i na laptopima za teren), 25 gb prostora po licenci na Autodesk 360 servisu, upgrade na novu verziju kada izađe itd. Još jednom bih napomenuo AutoCAD je skup ali ako koristite sve njegove prednosti i mogućnosti onda je stvarno isplativ. |
![]() |
![]() |
![]() |
#40 |
Registered User
Datum registracije: Mar 2014
|
autocad 2008 za 200 dolara
Što mislite o ovome? http://htmemdtxvtamzxep.topsoftdeal....d-2008-32-bit/ |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
Oglasni prostor
|
![]() |
#41 | |
Pijem samo KAJ
|
Citiraj:
![]() http://htmemdtxvtamzxep.topsoftdeal....t-2014-64-bit/ sumnjivo odlicna cijena ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#42 | |
Registered User
Datum registracije: Mar 2014
|
Citiraj:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#44 |
Freelancer
Datum registracije: Jan 2007
|
Ma nema teorije, ono CS6 Masters paket sa 2599$ na 299$ ![]() Cini mi se da to netko przi warez na DVDove i prodaje pa ljudi misle da je Legit jer ipak se prodaje i starnica izgelda ok/ozbiljno ![]()
![]() |
#45 |
Pijem samo KAJ
|
|
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|