|
![]() |
#31 |
M.U.P.
Datum registracije: Sep 2004
|
Prijatelju dragi rade ali KAKO? Jel se igraš sa AA i AF na recimo 1280x768? Kolko imaš frameova u recimo nfsu2 na 1024x768 sa svim fićurima popajjenima? Za casual igrače kojim nije bitno kak igra zgleda je čist solidna grafa. |
![]() |
![]() |
![]() |
#32 |
Premium
Datum registracije: Apr 2005
|
nfsu2 na 1024*768, sve high osim road reflection(isključen), enhanced contrast - također isključen- framerate oko 20fps, jedino na startu di ima puno onog dima je oko 12fps - meni sasvim dovoljno za igranje omiljene igre. Neznam jel sam ja slijep ili se stvarno jedva primjeti razlika između 20 i 60 fps... |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#35 |
Avocado
Datum registracije: Aug 2005
|
cuj. ja ti na konfi u sighu (s jos dodatnih 128 rama, dakle 640) i nfsu2 mi bas ne ide najbolje, pogotovo tam u centru tog grada kod vodoskoka i u nekim dragovima. ak su svi detalji u ogri na min a ukljucen aa 4x i af 8x onda sve ide vise od 22 fps-a. i sigurno se vidi razlika u frameovima u odnosu na 60 fps-a. a tam na brdu sa ful detaljima mi ide i do 43 fps. pa si ti misli.
![]() |
#39 |
dr. sc. tech. dipl. ing.
Datum registracije: Sep 2003
|
FYI, GF4 MX440 ima max. 4x FSAA i 2x Aniso. Pogledaj moj sig pa ce ti bit jasno otkud znam ![]()
![]() |
#40 |
Avocado
Datum registracije: Aug 2005
|
to ti je BULLSHIT od grafe vjeruj mi.
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#44 | |
dr. sc. tech. dipl. ing.
Datum registracije: Sep 2003
|
Citiraj:
Mozda nije neka brzina, ali mi trenutno i ne treba neka bolja. Ima sve sta mi treba, da se pokrenut i koja starija igra (koje, BTW, rijetko igram). Kad diplomiram i kad budem zaradjivao svoje pare, onda cu razmisljat o novoj i boljoj grafi. A i dobio sam je za 0kn sto bi rec da je to definitvni best buy na trzistu grafickih kartica ![]()
![]() |
![]() |
#45 | |
Premium
Datum registracije: Jun 2005
|
Citiraj:
![]() ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |