|
![]() |
#31 |
Super Moderators
Datum registracije: May 2002
|
Ma i na jednu i na drugu staviš VF 700 Cu i bog. Na 7v je najbolji odnos perfomansi i buke, jedino ako nemaš uši "ka tovar" ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#32 |
Propali Amigaš
Datum registracije: Jan 2003
|
..a kod mene slijedi drastična promjena sig-a, a grafička - ASUS, lol |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#33 | |
Super Moderators
|
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#34 |
Propali Amigaš
|
EAX800XL/2DTV malo me brine što sam u nekom HR cjeniku vidio da piše da joj je memorija na 700mhz, ali na asus web stranici takvu nisam našao, pa se samo nadam da nije neka "za istočna tržišta" Bad je što u Zadru jedan jedini dućan nema ništa jače od 9600XT na skladištu, tako da sve kupuješ naslijepo. Btw, zna netko kako vizualno provjerit dal je proc venice core, da ne googlam sad po ovoj vrućini ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#35 | |
Super Moderators
|
Citiraj:
http://www.pcekspert.com/articles/344-1.html Kaj prelaziš na PCI-E??? To za memu sam vidio i ja, najbolje je poslati mail ili nazvati. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#36 |
Propali Amigaš
|
Ma pukao mi više film, najviše zbog stare grafičke, treba mi sad i firewire zbog video kamere itd Uzima se amd3000+ (valjda sa venice core), epox 9npa+ ultra, i ta asusova grafička, a trebao bi uzet i neki lcd, odradio sam neki poslić u zamjenu za LCD u rangu nekih 3500kn, razmišljam o onom čuvenom xerox-u 19" sa staklom ispred. Ima netko bolji prijedlog? |
![]() |
![]() |
![]() |
#37 | |
Super Moderators
|
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#39 |
Propali Amigaš
|
Eto stiglo sve, nakon početnih (čudnih) problema sa raidom, sad je u compu: asus eax800xl (trgovci nemaju pojma, nije memorija na 700mhz nego na 980, a kartica je mila majka u odnosu na staru 9800pro, ne grije se nit gpu (40 stupnjeva), nit memorija (45) epox 9npa+ ultra ploča 2x200gb serial ata maxtori u striping raidu freezer 64 winchester 3000+ (tražio venice, jegiba, zadar, što više reć) Sad samo potrošit mjesec dana za sve dovest u red, argh |
![]() |
![]() |
![]() |
#40 |
Super Moderators
|
Znači i ti si ušao u XL-klub ![]() Fina je to grafa, točno se osjeti 16 pajpi... |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#41 | |
al se nekad dobro jelo...
|
Citiraj:
![]() Odličan je monitor... Možda, ali MOŽDA je reflektivan ako ga nezgodno postaviš u odnosu na neki jači izvor svjetla tipa sunce ili lampe/lusteri...
![]() |
![]() |
#43 | |
Propali Amigaš
|
Citiraj:
124kn jeftinije nego moj prvi radeon 64 vivo (slava mu) kupljen u švercu prije davnih 5 ili čak 6 godina |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#44 |
Super Moderators
|
Kak si to izračunao da mi je znat???:confused: |
![]() |
![]() |
![]() |
#45 | |
Propali Amigaš
|
Citiraj:
Eh da, kad smo kod ut-a pozdrav pazimetku, dojajima, goodfelasima, a bogme i ostalima, ako ima netko ko navraća ovdje osim Moggija i Gumby-a |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#46 |
Premium
Datum registracije: Jul 2005
|
E da vas obavijestrim, denisZ uzeo je Powercolor Radeon 9800Pro 256-bit,128DDR, ali je uzeo All-in-wonder pa Zalmanče ne stane na nju, zbog onog tv-čipa promjera pola grafičke. Al zamijenit će zalmana za još rama. ![]() Bio je prezauzet, pa ja reko umjesto njega ![]()
![]() |
#47 |
Hejter
Datum registracije: Mar 2005
|
Ajde ga pliz pitaj ako je ta kartica iz ve-mila za 1089kn , jer ide daljinksi upravljac sa njom ? |
![]() |
![]() |
![]() |
#49 |
Hejter
Datum registracije: Mar 2005
|
Hvala . e sad sam tek u dilemi ![]() di ju je dobio za 999kn? |
![]() |
![]() |
![]() |
#51 |