|
![]() |
#31 |
Moderator
Datum registracije: Sep 2006
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#32 |
Premium
Datum registracije: Jan 2006
|
Hvala decki, jednostavno nisam dovoljno upucen u te stvari, al imam volje za naucit. Pokusao sam sve, napravim portforward kako je opisan na navedenom link kad ono i dalje skida ispod 10 KB/s. i uzasno mi uspori internet... Stalno mi u onom log tabu pise Banning peer: same peer id as existing peer. jel tu problem? kako to ispravit? Ima li veze sa onim TCP i uTP protokolima? I onda on navodi valjda dvije IP adrese. jedna sadrzi port koji sam otvorio a druga neki port 59749 o kojem pojma nemam. |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#33 |
Moderator
Datum registracije: Sep 2006
|
Vjerojatno si preskočio prvi korak a to je da na kompu postaviš fiksne ip adrese pod TCP/IP mrežne. Otvori postavke mrežne i namjesti: - isključi TCP/IP v6 - u TCP/IP v4 IP=192.168.1.10, Subnet=255.255.255.0, Gateway=192.168.1.1 Sad se vratiš na gore navedenu šprancu i tamo gdje se navodi ip adresa kompa stavljaš 192.168.1.10. |
![]() |
![]() |
![]() |
#34 |
Premium
Datum registracije: Jan 2006
|
Da sad sam to napravio! Onemogucio sam TCP/IP v6 A promjenio v4 IP I onda dobijem ovo u postavkama DLinka ![]() Sad bi ovaj dio sa portom trebao bit OK. Hoce li mi ova projena IP.a stvarat probleme na drugom kompu koji je spojen na DLink? I sad opet mi sporo skida taj utorrent a ima preko 500 seedera... I net mi sporo radi ako upalim utorrent. hvala na svemu (prije svega na strpljenu) ![]() |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|