|
![]() |
#31 |
Premium
Datum registracije: May 2010
|
@dingo_d Ne znam za ovu ploču, ali ddr je isto moguće koristit u dual channel modu. Ne znam odakle ti samo da je dual channel moguć tek sa ddr2. Bitna stvar kod dual channel je da nisu različiti keksi, a ova kombinacija neće nikad radit u dual channel modu. Jedino bi moglo bit dual channel da imaš 4 slota i da imaš još jedan keks od gigu rama. |
![]() |
![]() |
![]() |
#32 |
Banned
Datum registracije: May 2009
|
Ali ovako bi trebalo raditi? Jer je dečko prije mene koristio to 2 godine, pa sumnjam da je to tako nefunkcionalno stajalo 2 god. |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#33 | |
Frustrated
Datum registracije: Mar 2009
|
Citiraj:
@OP: a ako imaš garanciju probaj zamjenit (dobil si valjda garancije?) |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#36 |
Banned
Datum registracije: May 2009
|
Ma nije memorija. Kao što rekoh, prvo je radilo na 1gb, pa nakon vađenja i vraćanja na isto mjesto tulio je da nema memorije, a nakon što sam "prodrmao" proradilo je 1,5gb. Ja sam gotovo siguran da su slotovi na matičnoj ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#37 | |
N00B
Datum registracije: Oct 2006
|
Citiraj:
Code:
Dual channel DDR 400 / 333 / 266 184pin 4 x DIMM slots up to 4GB A sad ako ljudi po netu lupetaju, i proizvodjac pise lazi u specifikacijama ploce onda okej. ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#40 | |
Premium
Datum registracije: Jan 2008
|
Eh, ja sam bio siguran da je 939, čudno da imaju dva potpuno identična naziva ploča za različite sockete. Znači za GA-K8NS-754 kaže Kingston sljedeće: Citiraj:
Probaj u BIOSu stavit Command Rate na 2T. |
|
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|