|
![]() |
#31 |
Moderator
Datum registracije: Apr 2005
|
A da jednostavno odneseš cijeli komp na reklamaciju u Links? Ovako ispada da je grafa neispravna no ne vidim razloga zašto bi lagali. ![]() Ja sam imao sličnu situaciju s HG-om i jednom grafom koja kod mene nije ni htjela pokrenut komp dok je kod njih radila ali nestabilno.
![]() |
#32 |
Premium
Datum registracije: Mar 2005
|
Zato jer ne želim, iz principa. Zvao sam bio direkt servis u Zagrebu, pa su mi rekli da napišem mail i sve opišem što sam i napravio i dao slike da vide o čemu se radi, čekam odgovor.
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#33 |
Premium
|
Eto, nakon puno natezanja sa Linksom i zamjene napjanja (po njima je do toga bilo, ali nije) na kraju smo ipak dobili novu grafičku iako oni smatraju da je stara ispravna i problem je rješen. Nema artefakta više, slika je kristalno čista, sestra sretna. Hvala svima na pomoći i savjetima! ![]()
![]() |
#34 | |
Señor Audiophile
Datum registracije: Jan 2007
|
Citiraj:
Bože dragi kakvih li majstora ... a stvarno sam mislio da barem links ima donekle intelignetne ljude u servisu (kod kojih test hardwarea traje duže od 30s). ![]()
![]() |
![]() |
#35 |
Premium
|
Ma, nemam blage. Skidam kapu Domagoju iz riječkog Linksa koji je na kraju uzeo stvar u svoje ruke i uz njegovu pomoć smo i uspijeli dobit tu novu grafičku iako je stara "ispravna". Nakon dvije neuspjele reklamacije (koje se šalju u Zg) on je rekao da mu se donese cijeli komp i da će on osobno sve isprobat i rješit što je i napravio.
![]() |
#36 |
Registered User
Datum registracije: Nov 2010
|
imam isti problem al na laptopu (da ne otvaram novu temu) laptop je hp pavilion dv-80000 spojio sam laptop na monitor (crt) i nema artefakata pliz pomoc |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|