|
![]() |
#32 |
Super Moderators
Datum registracije: May 2002
|
Koja panjina ovaj Pelaić ![]()
|
Oglas
|
|
![]() |
#34 |
Super Moderators
|
Panj Pelaić fulo prazan gol pri 2:1...ovak je Ajduk zvlekel bod i još se Špaco tak jasno obrušio na suca kakaj je produžil samo tri minute...
#35 | |
Antimićanin
Datum registracije: Aug 2007
|
Citiraj:
taj špaco mi je daleko najiritantniji lik u HNL-u u zadnjih 10-tak godina. Čime je on to zadužio HR nogometni svijet da se ima pravo ponašat ko kreten. "Suci, suci, suci, suci..." uvijek su suci... a kad im je sudija svirao penal protiv karlovca na poljudu, koji nije ni bio, i tim penalom su pobjedili 1:0, onda je sutio pa rekao kak se neće petljat u sudačke odluke koje su ispravne. fuj. |
|
![]() |
![]() |
#36 |
Super Moderators
|
O, on je još mila majka. Spliće su razvalile Varteks 4:0, da su slučajno popušili već bi bile pune novine Katalinića...gostoval bi i u dnevniku ![]() Matori je bil počel jambrat i prije prve tekme: http://www.jutarnji.hr/katalinic--st...-hnl-u/848968/
#37 | |
Antimićanin
|
Citiraj:
![]() |
|
![]() |
![]() |
#38 |
Premium
Datum registracije: Sep 2005
|
Jao majko mila, kad se sjetim katalinića i njegovih konstantih sranja i opravdavanja na sunce, dođe mi muka. A Špaco nije puno bolji... Gledao malo Dinamo, qurac od igre, obrana nikad gora u zadnjih 5 godina, fali strijelac (još od odlaska Edurada), a Mamići opet oblijeću po Južnoj Americi i traže slijedeći veliki golgeterski promašaj... Kladim se da bi u regiji kupili malo bolje. A mogli bi malo sjevernije pogledati Leigha Griffithsa: http://en.wikipedia.org/wiki/Leigh_Griffiths Ovaj tip je praktički sam uveo Dundee u prvu ligu, bio najbolji strijelac i igrač prve divizije u Škotskoj. I ima 20 godina, za par godina mu ne gine transfer u BPL. Takve igrače treba tražit, mislim da je tu puno manja mogućnost promašaja, a takvih bi se našlo još...
let my people go! Zadnje izmijenjeno od: Jerry Drake. 03.08.2010. u 13:18. |
![]() |
![]() |
#39 |
Premium
Datum registracije: Sep 2005
|
Počelo je, počelo ![]() http://www.sportnet.hr/vijesti/40144...-nije-prvi-put Nema veze kaj su odigrali loše i kaj je Subašić popušio dva glupa, sudac je kriv ![]()
#40 |
Super Moderators
|
Kaj nema više one emisije sa "okom sokolovim" ![]()
|
Oglas
|
|
![]() |
#43 |
Super Moderators
|
#46 |
Banned
Datum registracije: Jan 2009
|
Da ni ja više nevjerujem,činjenica najzanimljivija tekma večeras..ali mogli bi neko pravilo napraviti da svaki puta druga tekma,odnosno drugi klub stim da naranvo iznimke dolaz u obzir,tipa derbiji itd. . Al inače,ne loša tekma zasada |
![]() |
![]() |
#47 |
Super Moderators
|
Isusati i ovakvom nogometu... ![]()
#49 |
Too much busy
Datum registracije: Nov 2009
|
Kao i sve dosada ![]() Puno prepucavanja po medijima, pranje love, optuživanje... A s druge strane jako malo igre, kvalitetnog i srčanog nogometa, fair playa i ostalih stvari koje krase timske sportove. Uglavnom, ništa što će mi biti žao propustiti.
#50 |
Premium
Datum registracije: Mar 2010
|
Jučer bio na tekmi Rijeka-Hrvatski dragovoljac, Rijeka dobila 3-0, ali da nema Štroka bila bi to neka druga priča. Čovjek je majstor, sam zabio dva gola. Fali nam još jedan ovakav igrač i prvenstvo je naše. Rijeka prva na tabli, atmosfera uf, ludilo, predobro, izgubio glas totalno ![]()
#51 |
Premium
Datum registracije: Dec 2007
|
Hehe, Dinamo bude pak mijenjao trenera začas. Al inače, solidna tekma, i prekrasni drugi gol. http://www.youtube.com/watch?v=iETJS...layer_embedded Još da sudac nije bil tak očigledno naklonjen Dinamu kak i svaki put dok igraju tu u Varaždinu (i ostatku Hrvatske), i da bilo više sreće u 94.minuti...joj, joj, bi Zdravkec pak imal svoj show. Stvarno sramota za Dinamo čiji jedan igrač vrijedi više nego cijeli Varteks (čiji igrači igraju za đeparac). I onda još uz pomoć suca ne mogu pobijediti. A u Europi dok sudac više ne fućka za njih se vidi odma kolko vrijede. Nebreju više ni Slovence ili Moldavce dobiti, kak će pobijediti neki malo bolji klub? |
![]() |
![]() |
#52 | |
Banned
Datum registracije: Jan 2007
|
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
#53 |
Premium
Datum registracije: Dec 2007
|
Je, oni budu stalno umorni od nečega. I protiv Rijeke, i protiv svih. I ne pričam gluposti, nego činjenice su takve kakve jesu, sviđale se one dinamovcima ili ne. EDIT: Evo sad vidim i ovaj članak, i mislim da je sve više ljudi ovakvog mišljenja http://www.net.hr/sport/page/2010/08...06.html?pos=n1 Što misle navijači drugih klubova? Zadnje izmijenjeno od: TheBEaST. 08.08.2010. u 11:29. |
![]() |
![]() |
#54 |
Split resist itself!
Datum registracije: Feb 2009
|
Da kazem sve sta mislim u ovoj temi vezano za 1HNL. vjerojatno bi mi admini dobacili koju bananu ko pravom maymoonu ![]() S druge pak strane nije ni Hajduk cviće, pa necu pljuvat po Dynamu. Takodjer nekad je tesko bit realan oko tih procjena - svatko "druka" za svoje sto je zbilja put za objektivnost. Ja mislim da Hajduk živi vječno ![]()
#55 |
Antimićanin
|
Tićinović stiže u NK Karlovac protiv Dinama debi iduću subotu ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#57 |
Hejter
Datum registracije: Mar 2005
|
Odletio Zeko: http://www.index.hr/sport/clanak/vel...ma/505984.aspx Tuzno i tragicno, pravi dokaz stanja nogometa kod nas. |
![]() |
![]() |
#59 |
Premium
Datum registracije: Feb 2010
|
Kakav bezobrazluk, istina da su rezultati bili porazni, ali ovako čovjeka nakon 5 utakmica razrješiti dužnosti, pa šta je mamić očekivao, neka kupi napadača za min 3 miljona eura ako želi rezultate, jer iz ove ekipe niti murinho nebi puno izvukao. Obrana im je isto propusna, cijela ta linija je za remont. Trener je najmanje kriv...a možda i bolje za zeku da se makne od đilkoša |
![]() |
![]() |
#60 |
Super Moderators
|
Miše je odletio nakon dvije tekme...nije to ništa čudno za nas.
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|