|
|||||||||||
|
|
#31 |
|
Registered User
Datum registracije: Mar 2005
|
pa nisam, nisam siguran do koliko da ga uopće dižem, zaključan mu je množitelj, al bi ga bogme volio vidjeti da se vrti prek 2 gige i da sve radi
|
|
|
#32 |
|
Premium
Datum registracije: May 2003
|
Moj radi na default voltazi na 2.0. Mislim da bi mogao ici do 1.8 ili vise ako imas malo kvalitetnije hladenje. A jesi ga uopce probao dizati iznad ili se ne usudis vise? |
|
|
|
|
|
|
|
Oglas
|
|
|
|
#33 |
|
motocross
Datum registracije: Sep 2003
|
dr.ixa pa kak bi i mogao ici dalje kad imas 266ddr memoriju,to je jako malo trebas barem nekaj sa 400mhz da odes dalje,a kako si vidio scap je digao voltazu na 2.0v,ti nemoras na toliko ali na 1.85 mozes pa pogledaj do kuda ide |
|
|
|
|
|
#34 |
|
Registered User
|
dečki hvala. probat ću pa ću i vidjeti, a dotada držte mi fige
|
|
|
#35 |
|
Premium
Datum registracije: Feb 2005
|
hehe.. nema tu "drzite mi fige" ... ili se da clockat ili ne da samo ti njega nahrani strujom, i pusti neka krene, ali nedaj mu u win odma, nego kad clockas onda odi odma ponovno u bios i gledaj temp malo... ako jako raste vec u biosu, to znaci da ce u win barem za 1/4 brze rasti.... naravno kao sto je Komer rekao bez memorije tesko da ces ista postici p.s. najvaznije ti je da si prije prekontroliras kako se grije, i u biosu stavi da ti ne prelazi 75°C.... iako proc puca u puno toplijem stanju, nedaj mu da prijede tu temperaturu...
|
|
|
#36 | |
|
Premium
Datum registracije: Feb 2005
|
Citiraj:
na 2500 radi sa 1.875 bez beda ma mislim da je napajanje pomalo u qrcu, mislim da je oslabilo ![]()
|
|
|
|
#37 |
|
Registered User
|
evo me, dugo me nije bilo jučer sam piknul mrežnu pa pokušavam umrežiti 2 kompa, sam da se nisam zeznul u uzel krivi kabel sve bi bilo super:burn: u svakom slučaju ću probati pa dokle ide...ide
|
|
|
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|