|
![]() |
#31 |
Ekspert iz sjene ...
Datum registracije: Nov 2001
|
ZA SVE NOVE IGRAČE Danas je normalni maitnance window kad su SVI serveri off - do cca 13:00. Može se i produžiti , ali rijetko. Ovo govorim zato da se ne šokirate kad vidite da nema servera ^^ Samo se strpite do poslije podne. Kaj se tiće guilda - kao što Belial reče - FREE FOR ALL - od lvl-a 1 pa nadalje ^^ |
![]() |
![]() |
![]() |
#32 |
Premium
Datum registracije: Sep 2002
|
novi igrači: Jel dobio tko Alliance cover a da hoće Horde cover? Ja bi svoj horde mjenjao za alliance. P.S. Paske, nemoj me ubiti ![]() |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#33 |
act of God
Datum registracije: Oct 2004
|
Negdje sam procitao da ove nove kopije imaju 10 dana guest pass pa ako netko ne zna sto ce s njime... da provam. ![]() Ili je to patka...
![]() |
#34 |
Treba kaj skurit??
Datum registracije: Jan 2004
|
Danas ga pokupio i dobije se 10 dana guest pass @ Elven - ja sam dobio night elfa na kutiji ak na to misliš, a ja bi hordu pa ak hoćeš |
![]() |
![]() |
![]() |
#35 |
Registered User
Datum registracije: Aug 2004
|
Algoritam i poslovnost! Da.. ima predbilježba.... točno, ali dobili smo manje komada.... ma da ... AKO netko odustane..... da, da.... nismo stavili obavjest da je količina ogranićena.... da, da.., u petom mjesecu.... MULCI!!!!!!
![]() |
#37 | |
ČLAN FKTa
Datum registracije: Jul 2004
|
Citiraj:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#38 | |
Treba kaj skurit??
|
Ja ću sutra počet jer danas nisam imao vremena skinut patch Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#39 | |
Premium
|
Citiraj:
@vga: skola? kaj je to nes za jest ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#40 |
Premium
Datum registracije: Feb 2004
|
ne kuzim kako jedan veliki blizzard nije u stanju isporucit dovoljno kopija, pogotovo nakon sto je igra vec mjesecima "vani". @ vga: sram te bilo, nema se vremena za skidanje patcha i igranje wow-a? sjedi 1 iz zalaganja ![]() |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#41 |
Sruk
Datum registracije: Sep 2004
|
evo, javljam se uživ iz World of Warcraft-a ![]() 9 sam level, na warsongu , igrica je fenomen koji se događa samo jedamput. još nisam kontaktiro nikog od naših, i neću dok ne napravim nešto od sebe, tako da im ne idem na sramotu nego na ponos ![]() igricu i karticu sam platio 559kn- i osjećam ko da je jeftino to što sam dobio. za te novce bi dobio neki komad hardvera koji bi bio na pragu zastarjelosti il bi ubrzo zastario-pa s njim opće nebi bio zadovoljan ali,ovo, je,HIT ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#42 |
Sruk
|
evo, javljam se uživ iz World of Warcraft-a ![]() 9 sam level, na warsongu , igrica je fenomen koji se događa samo jedamput. još nisam kontaktiro nikog od naših, i neću dok ne napravim nešto od sebe, tako da im ne idem na sramotu nego na ponos ![]() igricu i karticu sam platio 559kn- i osjećam ko da je jeftino to što sam dobio. za te novce bi dobio neki komad hardvera koji bi bio na pragu zastarjelosti il bi ubrzo zastario-pa s njim opće nebi bio zadovoljan ali,ovo, je,HIT ![]() ![]() ![]() ![]() Zadnje izmijenjeno od: JVC HX-Z10. 17.04.2005. u 13:05. |
![]() |
![]() |
![]() |
#43 | |
Treba kaj skurit??
|
Citiraj:
![]() Uzeo sam od frenda patch i account od carneta pa se bacam na igranje. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#46 |
Treba kaj skurit??
|
Na agamagganu ide bez beda |
![]() |
![]() |
![]() |
#48 | |
Ekspert iz sjene ...
|
Citiraj:
MOŽDA ti čak i pomognem u startu ![]() @ JVC -- pusti sramotu. Osim kaj je daleko zabavnije igrati dok si u guildu, većina nas high lvl-a ima love. Tako da može poslati nekaj malko sitniša i low grade opreme iz AH novim članovima. Na početku je svaka pomoć dobrodošla ^^ @ Elven - bez komentara .... ziher sam da će na PVE serverima biti JAKO uzbudljivo kad dođe honour ovaj ili sljedeći tjedan ![]() Zadnje izmijenjeno od: Paske. 18.04.2005. u 09:06. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#49 | |
Premium
|
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#50 | |
Premium
|
Citiraj:
![]() Ja ću svakako tog svog priesta razviti, ali ne znam kad. Sam imam dva lvl 9 priesta (Burning legion - alliance, i Agg - horde) i jednog lvl 51 rogue. Kako je battlegrounds sve bliže meni je trenutno prioritet lvl 51 rogue i Nightslayer set da se mogu makljati na Battlegroundsu. ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#51 |
Ekspert iz sjene ...
|
BG će za minimalno mjesec dana ^^ Prvo treba honour, pa vidjeti kak radi, pa test servere osposobiti, pa 2+ tjedna testiranja na test serverima i TEK ONDA live patch ![]() Još češ se ti naigrati do onda ^^ |
![]() |
![]() |
![]() |
#52 |
Treba kaj skurit??
|
Imam dva lika pa gledam koji mi je bolji pa da nastavim s njim. Noja - Rogue Jebivjetar - Shaman |
![]() |
![]() |
![]() |
#54 | |
Ekspert iz sjene ...
|
Citiraj:
Rogue je sjajan u solo igri i tu mu je najveća mana - nepotreban je za high lvl instance. S druge strane - izvanredan za PVP. S dolazećim honour systemom, vrijedi razmisliti .... Shaman s druge strane je dobar za solo, ali briljira kao support bilo kojoj grupi. Kao second: tank/healer/damage dealer. Uz podršku totema - svaki party voli Shamana uz sebe. Kasnije postaje izuzetno bitan u instancama. U PVP-u je dobar koliko i onaj tko ga kontrolira. Casteri, warriori i Paly-ji jambraju da je Shaman IMBA i da ga se ne može koknuti ..... može se ali nije lako ![]() Na kraju - lakše je igrato roguea jerbo ne zahtijeva toliki micro. Iako je PVP sam po sebi zahtijevan, rogue ima prednost jednostavnosti. Shaman s druge strane ima ogromnih mogučnosti parirati manje/više svakoj klasi, ako TOČNO zna koji toteme/shockove upotrijebiti. Tu je najbitnije mana managment. Jednom kad Shaman izgubi manu - on gubi i bitku .... Ovo je kratak overwiev s moga gledišta. Savršeno je pristran, ali to je ponajviše jerbo imam poprilično uspijeha sa Shamanom u PVP-u ^^ ( tu ne mislim na gank već MAX 2 lvl-a +- ) |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#55 |
Treba kaj skurit??
|
OK, ak imaš kakve stvarčice za shamana za slabije levele (oko 10) ........ ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#56 |
Warcraft III TFT
Datum registracije: Jun 2004
|
Ajd kad se ulogirate pozdravite mi prcimrava ![]()
![]() |
#57 | |
Ekspert iz sjene ...
|
Citiraj:
![]() A kak to da tvoj pajdo visi na WOW-u, a vaša malenkost ne ![]() Ili samo kenjaviš i TI SI SAM PRCIMRAV ( čudna muzika u pozadini ). Objasni se sine razbludni ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#58 | |
Premium
|
Citiraj:
Česta zabluda ljudi koji nisu bili u high-level instanceima. Oni koji su bili znaju cijeniti sap i rogue-a kao dobrog damage dealera. Zbog svoje brzine su odlični i u skidanju aggroa sa castera. Sve u svemu, a must have. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#59 | |
Sruk
|
Citiraj:
je, da , slazem se... oko 5ero nas je uslo u Deadminese nitko nije izaso... nismo imali rogua, pa su strijelci pa su odma napali strijelce kad su pull-ali van gamad... |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#60 | |
ČLAN FKTa
|
Citiraj:
![]() ![]() |
|
![]() |