|
|||||||||||
|
|
#31 |
|
Premium
Datum registracije: May 2004
|
Ja stvarno nisam dugo imao neki spyware ili adware i slična sranja, otkad sam instalirao SP2...ništa. Prije toga je bilo spywarea ali sam ih sve sam riješio, i bilo je zabavno, sad mi je dosadno, nedostaju mi Baš sam skenirao sa SpyBotom evo danas nakon tjedan dana.....ništa , ovo stvarno ide u prilog Service Packu 2, sve pohvale:clap: |
|
|
|
|
|
#32 |
|
JDM
Datum registracije: Sep 2004
|
da,da... I ja nemam NIKAKVIH sranja odkad imam sp2. Neki pljuju po firewallu al je on fakat uber dobar. Posječujem svakakve stranice od (nesmije se reč na forumu) do (nesmije se reč na forumu). Inače ne updateam winze nikad jer su im updati jedno 20mb (nakupilo se). Sve ostalo jednom tjedno. |
|
|
|
|
|
|
|
Oglas
|
|
|
|
#33 | |
|
E Pluribus UNIX
Datum registracije: Oct 2002
|
Re: Re: Re: Zasto koristiti Firewall ???
Citiraj:
ZASTO da instaliram bilo koji firewall kad samo stvaraju probleme ????" Tvoja recenica je u prvom licu. To sto ti nemas problema i koristi od firewalla govori samo o tebi i tvojem poznavanju IT sigurnosti. Stoga je tvoj post od samoga pocetka nonsensualan i nedostojan bilo kakvog korisnog odgovora. Iz prostog razloga jer nema jasno definirano pitanje, osim posta u svrhu ego tripa u kojem smo mi svi luzeri a ti nemas firewall i jako si pametan.
|
|
|
|
|
#34 | |
|
Secret Undercover Agent
|
Re: Re: Re: Re: Zasto koristiti Firewall ???
Citiraj:
![]() sad PONOVO procitaj moj prvi post (vidis, IPAK ti treba malo vise..ni bed.. nisi ti kriv) i vidjet ces da sam reko: JA NE KUZIM... ZASTO DA INSTALIRAM... I MOLIM VAS OBJASNITE MI... OK? to je tema ovog threada.. i to mene muci... znaci ja od samog pocetka tvrdim da NE ZNAM NISTA O IT SIGURNOSTI .. OK? odma sam rekao, ne znam, glup sam, tucite me, sta god..ali ja volim pitat kad nesto ne znam... cak i kad znam da cu ispast glup... DA-LI SE RA-ZU-MI-JE-MO ?-?-? mislim da se razumijemo... ![]()
|
|
|
|
#35 | |
|
Magister Mundi sum!
Datum registracije: Jun 2003
|
Re: Re: Re: Re: Re: Zasto koristiti Firewall ???
Citiraj:
pa čitaš ti postove s odgovorima , black dragon , rak .. itd su ti rekli ZAKAJ DA GA INSTALIRAŠ , a ak se i dalje pitaš zakaj da ga instaliraš e pa onda ga jednostavno NEMOJ instalirati i to ti je to ![]()
|
|
|
|
#36 | |
|
Secret Undercover Agent
|
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Zasto koristiti Firewall ???
Citiraj:
!!jos jedan koji ne cita nego se pravi pametan... dakle, ovo sta si quoteao od mene, to ja govorim Bubici sta sam bio napisao u PRVOM POSTU...znaci ja nisam opet rekao ZASTO da instaliram Firewall...i jos jedna stvar, u jednom od svojih prijasnjih postova sam vec rekao da sam instaliro ZoneAlarm.. DAKLE => "tvoj post"="nema smisla".. svi vi koji dodete na ovaj thread - PROCITAJTE SVE POSTOVE PRIJE VLASTITOG POSTANJA MOLIM VAS LIJEPO. Hvala na razumijevanju.. pozdrav od zahvalnog Denzila (RAKu i Black Dragonu).. njima kad ih vidim...
|
|
|
|
#37 |
|
Magister Mundi sum!
Datum registracije: Jun 2003
|
evo ti odgovora na tvoje pitanje onda 1.zato da ti hackeri ne upadneju u komp 2.da ti trojaneri ne upadneju u komp a ak vec dojdeju da ti ne instaliraju smece po kompu i slicno ( isel ti ili ne na "one" stranice sve jeno ih mores dobiti) u danasnje vreme ne imati firewall na kompu ti je isto ko ne imati vrata na kuci i ak neko oce slobodno dojde u tvoju kucu nekaj odnese , postavi bombu i slicno ak jos uvek ne kuzis zakaj koristiti firewall ,e onda neznam kaj bi rekel ![]()
|
|
|
#38 |
|
Secret Undercover Agent
|
Koristim ga... i iznenaden sam time koliko MOJIH programa pokusava preko drugih programa na internet ![]() ono sve drugo (trojanci i sl.) sam znao i prije... hvala i pozdrav
|
|
|
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|