|
![]() |
#31 | |
do you speak it?
Datum registracije: Mar 2003
|
Citiraj:
ali inace firmware rocks... puno je brzi (veci transfer rate) postigne od Satori-a ili Alchemy-a na istom linku... |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#32 |
motocross
Datum registracije: Sep 2003
|
jos uvijek ne radi!nemogu se spojit,jel ti se da napravit tutorial kaj sve trebam? |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#33 |
do you speak it?
|
daj postaj pitanje na sveasoft.com forumu, nadam se da ti neko moze pomoci ko se spajao sa linksys-om na dlinka 2100... tamo sam isto mastex pa cu pomoci koliko mogu... |
![]() |
![]() |
![]() |
#35 |
do you speak it?
|
postaj na pod-forumu LINKSYSWRT54G/GS nemoj na prerelease support... |
![]() |
![]() |
![]() |
#38 |
do you speak it?
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#40 | |
do you speak it?
|
Citiraj:
![]() |
|
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#41 |
motocross
|
e master jer bi te mog ozamolit ovak,da mi svaki screen sa opcijam od svog ap-a posaljes na mail,napravis jednostavno screenshot i stavis u jpeg i posaljes mi tih 20-ak slika na mail,da vidim gdje ja grijesim,ako je kako moguce.... hvala ti puno odgovorio mi je sveasoft na forumu ali nista konkretno |
![]() |
![]() |
![]() |
#42 |
do you speak it?
|
nemam satori 4 na routeru i neda mi ga se stavljati... stavi onaj DLINK 2100 u B-only mode 802.11b standard (znaci 11mbita) i onda se probaj spojiti, pa javi kako je proslo... |
![]() |
![]() |
![]() |
#43 |
motocross
|
nece i nece i nece i nece..............................................................................................................................luuuddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddd ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#44 |
do you speak it?
|
smiri se sinko! kazes da ti nemogu pomoci ni belupo + pliva da rjesis glavobolje oko dlinka? matrix style: welcome to the real world... daj nekome to smece od Dlinka 2100AP da bude client a za glavni AP postavite WRT54G (ili GS) stvarno, tako ces se najlakse rjesiti problema... |
![]() |
![]() |
![]() |
#46 |
do you speak it?
|
ako ti Dlink 2100AP nebude htio raditi kao client nemoj se cuditi (meni se dwl 2000AP nije bas potpuno uspjesno) kacio na WRT54g... linksys rula... kao i canyon ultra jeftilen wlan pci kartice za 199kn ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#48 |
motocross
|
stavio sam dlink u client mod i probo sam sa puttyjem ali nece,ne postojer vise one komande wl scan itd...kak da vidim koje su mi mreze vidljive?i jel kad kod dlinka stavim client mod jel upisujem mac adresu od dlinka ili linksysa,pise root ap mac adres?hvala |
![]() |
![]() |
![]() |
#49 |
do you speak it?
|
pa da Dlinka spojis u client mode-u na WRT54g (AP) moras samo odvrtiti site survey (opcija negdje u njegovom web-u) i onda selektiraj mrezu na koju hoces da se spojis, upises WEP key ako treba i to je to... preporucio bi ti da prvo probas BEZ wep key-a da vidis da li sve radi, lako onda dodas WEP key... |
![]() |
![]() |
![]() |
#50 |
Moderator
Datum registracije: Jun 2003
|
Dižem ovu temu iz mrtvih da ne otvaram novu. Jučer mi se je iz neobjašnjivih razloga srušio Linksys WRT54GS sa firmwareom v4.71.1, Hyperwrt 2.1b1 + Thibor15c. Nije bilo nestanka struje i sl. nego kad se je mjenjala IP adresa od Tcoma. Uglavnom restartao se je na tvorničke postavke. Zaboravio je sva podešenja PPPoE postavke, ručno mu dodjeljenu IP adresu 192.168.1.2 vratio je na tvorničku .... 1.1 Ponovno sam ga konfigurirao i radi ponovno kao i prije već 24 sata. Odlučio sam promjeniti firmware pa me zanimaju vaša iskustva da li ima nešto bolje od Thibora15c jer od kad sam ga flashao prije skoro 2 godine nisam imao nikakvih problema i nisam imao potrebu pratiti razvoj novih firmwarea.
![]() |
#51 |
motocross
|
ja sam isto imao problem sa tim gubljenjem postavki,naime, odjednom nemogu routeru pristupit,bez obzira na postavke i nakon sto izgubim hrpu zivaca ugasim ga i nakon 2-3 dana se sjetim da bi malo mogo prckat i sve po starom....cudno... |
![]() |
![]() |
![]() |
#53 |
motocross
|
dd-wrt imam...iako sam zadovoljan s njim,a nisam nadogrado vec godinu dana,vise se ni ne sjecam koju verziju imam,ali bilo je jednom takvih problema...sad imam 3 komada doma sa dd-wrt i nisma ni jednog upalio vec dosta vremena...nemam vremena se zezat s njima,cekam da podignemo taj wireless,tesko ulovit 5 ljudi odjednom koji imaju vremena i volje se zezat malo s time! |
![]() |
![]() |
![]() |
#54 |
Moderator
|
Ja ću probati staviti Tomato pa ću vidjeti kak će to raditi. OK mi izgleda grafički dio za praćenje prometa. Jel ima tko iskustva s Tomato Firmware v1.21 ili nekom starijom verzijom?
![]() |
#56 |
Moderator
|
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|